Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kesinlikle Muhammet Bey' e ameliyat olmayı düşünüyorum. Dürüstlüğü sebebiyle.O gün gittiğimde bana düşünmemi söyledi o nedenle fiyat sormadım. Zaten belli bir ortalaması var bu ameliyatların.

8000 den başlıyor 9000 10000 hasteneye göre sanirim hastane doktordan az para alıyorsa konforuda iyi değilse daha dusuk ücret bende 2 hafta sonra olucam

Merhaba arkadaşlar,bende Muhammet Bey e ameliyat olmayı istiyorum fakaj kardeşim iki yıl önce Ankara da burun ameliyatı oldu ve hala feci halde nefes problemi çekiyor.bana ısrarla olma diyor.ne yapacagmı blmyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşl

Canim iyi bi doktordabu. Problem pek rastlanmaz gibi benimde arkadaslaro oldu bi problem yok kuzneim 25 yil.once oldu ondada yok

Zaman su gibi akıp geçiyor.. 4 sene once bu formlarda deli gibi başarılı doktor arayısına girmistim... görüsmedigim doktor kalmamıstı cünkü suratımda bana göre tek kusur burnumdaki hafif cıkıntıydı ve eger burnum oncekınden kotu olursa bu benı depresyona sokacaktı..risk sahibiydim kendime göre .. cevremdekıler burnunu yaptırmamalısın dıyorlardı sdece yan profıl görüntümü bozuyordu ama bu beni rahatsız ediyordu.. sonunda muhammet bey de karar kıldım herkese farklı burun ucu yapması ve dogal burunlar ortaya cıkarması kararımı vermem de buyuk bır etken oldu. ıyı kı de muhammet bey de karar kılmısım cünkü kendisi sadece bir doktor degil aynı zamanda cok da iyi bir arkadas herhangi bir sıkıntınızda sizin yanınızda olabılecek bir insan benim icin en önemlisi de buydu zaten ameliyatınızı bitirdikten sonra sizinle ilgilenmiycek birisi kesinlkle degil.. amelytmdan sonra estetik oldgumu anlayan bikaç kisi oldu ben dogal burun istemistim ve öyle de oldu .. tavsiye ediorm kendisini ve bu konuda yardım ısteyen arkadaslar olursa bana yazabılırler.. instagram adresimden de fotograflarıma bakıp mesaj atabılırsınız = gkckayaa

amelyttan bı sene sonrakı halım yenı fotograflarım icin albümüme bakabılırsınız =)

Eklentiler

• 13010594_1713499392242635_1407916323865266228_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 377
Merhaba,

Belçikada yasiyorum, ilk kez belçikada ameliyat oldum ve burnumdan memnum degilim.
Turkiyeye gelmeye dusunuyorum ve Dr Muhammet Dilber'in yaptigi burunlari cok seviyorum!
Fiyatlari cok uygun, 8000TL = 2400€, Ilk amelyatim için 3000€verdim... Ve burnum eski burnuma benziyor

Avrupada gelenler için fiyatlar ayni mi?
Telefon açip sorabilirmiyim??

Sagolun

(üzgünüm türkçem çok kotü)

Merhabalar ben de Muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Ne kadar süre hastahanede kalınıyor ,il dışından geleceğim için ne kadar süre İstanbul'da konaklamam gerek ?

Harbi yaaa ultrasonik yapmaya başlamış ben o sislikleri o morluklari ne zorluklarla atlattim ele gune rezil olduydum tuuuh benimde şansım yaaav.

Ben muhammet beye revizyon olacağım 10 ayim dolunca hastanede 1 gun sanirim 10 gun istanbul da olmak gerekir tasarımı istek üzerine yapiyo ama aynisi olmayacağını daha iyisini yapacağını soyluyr diye biliyrm

Acaba yeni o sistemi yapmaya baslayacagi icin basarili olur mu dersiniz il disindan gelenler 1 hafta kaliniyor sanirim bende il disindan gelicem ama annemlerde kalicam

muhammet beye ultrasonik ameliyat olan var mı?? ne gibi avantajı varki acaba yani şişlik morluk mu az oluyor bilenler bi cevaplasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…