Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ultrasonik ameliyat yapan doktorlar yapay gibi geliyordu ,fotoğraflarda en azından.yoksa iyileşme Süreci daha hızlı oluyor.morarma vs daha az diye biliyorum.

Ultrasonikde.dokulara daha az zarar veriliyor daha az morarma sisme oluyor dokular az zarar gordugu.icinde daha az revizyon ihtimali oluyor diye biliyorum emre ilhan bulent koc bunu yapiyor ama.gorunum olarak nasil olur bilmiyorum ben muahmemy beyin dogal görünümlü kendine has burunalr yapdigi icin istiyordum ama daha avantajlı.ki oda bu yontemi yapmaya basladi artik benim cok az kaldi ameliayata

beet11 şimdi nasılsın burun ucun ne durumda gerçekten de inmeye başladı mı burun ucun ?

Burun ucum giderek iniyor evet ben biraz daha kalkik olmasini isterdim ne yalan soyliyim. Ama deliklerim buyik oldugu icin goze batabilirdi Yine dogalliktan şaşmadi doktor bey :) Ben her gun bromelain hapi iciyorum daha hizli insin diye. Valla kavis gun gectikce daha cok ortaya cikiyor burun ucum cok etli oldugu icin gec sonuc verir doktorda oyle soyledi zaten.

Aslinda burun ucunu cok kaldirinca burun deligi.buyuk gözüküyor burun deligi darltilsa yapay kotu bir goruntu okuyor oluyor aslinda eskisinden kat kat iyiyse dogal olmasi daha iyi

bende almanyadan gittim muhammet beye ameliyat olmaya :) çokk memnun kaldım, fiyat avrupadan gelenler için değişmiyorr...

Hiç revizyon yaptiran hastasi yokmu ya bu Form da yardımcı olsalar eminim onlar da bu süreçten geçmişlerdir

Bu doktora ameliyat olup da revizyon ihtiyacı olan oldu mu hiç? Bilerek revizyonluk bırakma durumları oluyor mu bu doktorların? hoş en çok tercih edilen doktorlar iyi ameliyat yapmak isterler tabi ki de ne bileyim doktorları hep kendini beğenmiş insanlar olarak görüyorum senelerdir.

Muhammet Beye muayene olup da samimiyetsiz bi durumla karşılaşan oldu mu? bunları merak ediyorum aynı şey diğer doktorlar içinde geçerli.

Son derece içten ve güvenilir bir insan bana kalırsa.Kibirsiz,abartısız ve komplekssiz.Olabilecek her kötü duruma hazırlıyor.Yani insan.O konuda sıkıntı yok.

çok istiyorum şu kemeri aldırmak başkada sorun yok belki azıcık deviasyon var olmasa da olur ama İstanbul'da nasıl kimde kalacam bunlar hep sıkıntı şu şeyleri aşsam bide korku var tabi. Kemer gerçekten çok kötü etkiliyor insanı aşağıya sarkık burun bile o kadar kötü değil şu kemerlerin yanında yandan çok kötü gösteriyo insanı.

Evet tek tek anlatiyor.bende gittim ve ameliyat olsan guzel olmaz ole kotu olur bole kotu olur dedi banada.
Hic olumlu konusmadi bana.daha once unlu 2 plastik cerrahla gorustum olu,suz yonleri soylediler elbette olabilir ama bu kdr umutsuz konusmamislardi.

Olumsuz derken neden olumsuz dedi? Burnun çok mu ufak çok mu büyük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…