beet11 şimdi nasılsın burun ucun ne durumda gerçekten de inmeye başladı mı burun ucun ?Harbi yaaa ultrasonik yapmaya başlamış ben o sislikleri o morluklari ne zorluklarla atlattim ele gune rezil olduydum tuuuh benimde şansım yaaav.
beet11 şimdi nasılsın burun ucun ne durumda gerçekten de inmeye başladı mı burun ucun ?
bende almanyadan gittim muhammet beye ameliyat olmaya :) çokk memnun kaldım, fiyat avrupadan gelenler için değişmiyorr...Merhaba,
Belçikada yasiyorum, ilk kez belçikada ameliyat oldum ve burnumdan memnum degilim.
Turkiyeye gelmeye dusunuyorum ve Dr Muhammet Dilber'in yaptigi burunlari cok seviyorum!
Fiyatlari cok uygun, 8000TL = 2400€, Ilk amelyatim için 3000€verdim... Ve burnum eski burnuma benziyor
Avrupada gelenler için fiyatlar ayni mi?
Telefon açip sorabilirmiyim??
Sagolun
(üzgünüm türkçem çok kotü)
Benimkide boyle olsa daha ne isterim
Son derece içten ve güvenilir bir insan bana kalırsa.Kibirsiz,abartısız ve komplekssiz.Olabilecek her kötü duruma hazırlıyor.Yani insan.O konuda sıkıntı yok.Bu doktora ameliyat olup da revizyon ihtiyacı olan oldu mu hiç? Bilerek revizyonluk bırakma durumları oluyor mu bu doktorların? hoş en çok tercih edilen doktorlar iyi ameliyat yapmak isterler tabi ki de ne bileyim doktorları hep kendini beğenmiş insanlar olarak görüyorum senelerdir.
Muhammet Beye muayene olup da samimiyetsiz bi durumla karşılaşan oldu mu? bunları merak ediyorum aynı şey diğer doktorlar içinde geçerli.
çok istiyorum şu kemeri aldırmak başkada sorun yok belki azıcık deviasyon var olmasa da olur ama İstanbul'da nasıl kimde kalacam bunlar hep sıkıntı şu şeyleri aşsam bide korku var tabi. Kemer gerçekten çok kötü etkiliyor insanı aşağıya sarkık burun bile o kadar kötü değil şu kemerlerin yanında yandan çok kötü gösteriyo insanı.
Evet tek tek anlatiyor.bende gittim ve ameliyat olsan guzel olmaz ole kotu olur bole kotu olur dedi banada.Muhammet Bey'e ön görüşmeye gittim.Daha önce gittigim 2 doktora da hiç benzemiyordu.Her seyi tek tek anlattı.Olumlu olumsuz yönlerini.Karar senin dedi.Senin burun ameliyatı sonucun hicbir zaman dogal olmaz dedi.Illaki ameliyat oldugun belli olur dedi.Senin yapman gereken oncesi ve sonrasinda hangisinin daha guzel durduguna karar vermen dedi.Hatta diger doktorun yaptigi tasarima bakti.Tam senin burnun icin olabilecek bir tasarim yapmis dedi.Ben kendisini begendim.Acaba benim gibi boyle yorum yaptigi baska hastaları var mı?
9-10 bin tlMuhammet Bey'in ameliyat ücretleri ne kadar
Olumsuz derken neden olumsuz dedi? Burnun çok mu ufak çok mu büyük?Evet tek tek anlatiyor.bende gittim ve ameliyat olsan guzel olmaz ole kotu olur bole kotu olur dedi banada.
Hic olumlu konusmadi bana.daha once unlu 2 plastik cerrahla gorustum olu,suz yonleri soylediler elbette olabilir ama bu kdr umutsuz konusmamislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?