Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

herkese merhaba:) burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım kafayı yicem :) muhammet beye ameliyat olan arkadaşlar acaba burun ucunuz hareketsiz ve sert mi merak ettim yardımcı olursanız sevinirim:)

Ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl oldu. Burnumdan pek memnun kalamadım. İnsanlar burnumun estetik olduğunu bırak anlamayı, bazılarıyla estetik konuşunca sen de yaptıracak mısın diyorlar o derece doğal oldu yani. yandan idare eder ama önden burun deliklerim ne yazık ki hala büyük. Ameliyat oldum sonra bantları aldırmaya gittim. Bir daha da dönüş olmadı. 3. ya da 4. ayda mesaj attım geri dönüş olmadı. Geçen yine mesaj attım fotoğraflarımı gönderdim. Üzgünüm çünkü büyük umutlarla bu ameliyatı oldum sonuç hüsran oldu .. :'(

Muhammed dilbere mi oldunuz

Muhammed dilbere mi oldunuz

kime oldunuz

herkese merhaba:) burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım kafayı yicem :) muhammet beye ameliyat olan arkadaşlar acaba burun ucunuz hareketsiz ve sert mi merak ettim yardımcı olursanız sevinirim:)
Merhaba kararsızlığını anlayabiliyorum. Ben çok korkuyordum ya daha kötü olursa diye ama herşey şuan gayet iyi gidiyor. 2.5 yıl önce muhammet beye yaptırdım. Tabi biraz sabır işi güzelleşmesi için şişlerin inmesi için bekliyorsun. Cilt yapında önemli orta incelikteyse burun derin ideal harika bir burnun olur. Burnun tabi esneklik konusunda eskisi gibi olamıyor ama muhammet bey okadar sağlam yapıyor ki burunları ben doğal burnum gibi davranıyorum. Tabi 6 ay dikkat etmeni öneririm. Ama tabi ucu kendi burnun gibi yumuşak olmuyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Fotoğraf ekleyebilir misiniz..

çok teşekkür ederim :) cilt tipim ince ya da orta incelikte sanırım muhammet beyin burunlarını beğeniyorum ama tabi karar vermek çok zor :/

Ben bugun oldum arkadaslar sabahleyin hic agrim olmadi narkoz zorladi biraz mide bulantisi oldu şimdilik iyiyim ama.alcili. alci cikinca belli olur bana burun derin harika.dedi hic korkma hatta muhtesem olacak dedi burda.mukemmel.olmaz.ama.iyi olur diye soyledi muhamemt bey diyenler olmusdu bana super olacak dedi ama ben kalkik istiyorum diye belirttim buda amleiayt sonrasi fotoğrafım

Eklentiler

• IMG-20160611-WA0004.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 641
Bide cok takmayin hersey olacagina varır her.doktorda risk var guzel olur olmaz iyi dusunun iyi olsun pozitif olun yani bende bekleyip göreceğim

Sonucu merakla bekliyorum aklimda Muhammed dilber birde baska 2 doktor daha var

Burnun ucum dusukdu dudak burun arasi mesafem artmis cunku burnum agzima girecekdi eskiden simdilik iyi gozukuyor bugun daha sistim.ama dun gece 12 den beri buz koymuyorum evdeyim sikildim buzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…