Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gelmis gecmis olsun.ALLAH,şifa versin.Darisi basimiza insallah.Görünce korktum ne zor diye.
Hic korkma inan hoc agrimadi ah bile demedim bugun buz bile.koymadim sadece aksam saatinr kDr basim.dondu narkozdan oda kalkinca bide benim 2.5 yasinda oglum var kalkdim oldum inanin her Doktor da iyi burun kotu burun var birZda sanns isi darisi basiniza mesela baska doktora arkadasim 2ay once oldu xok agrim var dedi muhammet beye olanlarda. Genelde agrim yok diyordu sukur olmadi

Ayy,ne guzel icimi rahatlattiniz.Benimki de temmuz ayinda.Sonuc guzel olsun da en onemlisi o.Ama ben yaptigi ameliyatlari en azindan fotografini gorduklerimi guzel buluyorum ve bu isin sans isi oldugunu dusunuyorum.Toparlaninca fotograflarinizi da gorebilirsek cok memnun oluruz.

Geçmiş olsun bekliyoruz gelişmeleri :)

Sizinle aynı durumdayım ve aynı şikayetlere sahibim. Önden kanat ve delikler çok büyük. Bırakın estetik olmuş burunu estetik ihtiyacı olan bir burun gibi.

Merhaba stuff. Umarım buralardasındır. Seni okurken bu sayfayara galdim . Uçun ama açıklayıcı yazmışsın. Cesaretin için tebrik ederim. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat bendede eğrilik var . Sende düzeldimi bu durum? Allah kimsenin başına burunla ilgili sıkıntı vermesin. Çok zor süreçler. Ameliyat olmaya karar vermek 10 seremi aldı hama araştırıyorum çok yoruyor bu süreç.

Sizinle aynı durumdayım ve aynı şikayetlere sahibim. Önden kanat ve delikler çok büyük. Bırakın estetik olmuş burunu estetik ihtiyacı olan bir burun gibi.
Neden fotoğraf koymuyorsunuz arkadaşlar burada 1700 sayfa muhamket dilberi öcmüşler siz 2 kişi çıkıp memnun değiliz diyorsunuz ama tek bir açıklama yapmıyorsunuz ? Fotografta koymuyorsunuz. Sadece burnunuzu koyun yeterli. Neden insanların moralini bozuyorsunuz. Ya da neden şikayetlerinizi açıkca yazmıyorsunuz. Yani anlamış değilim. Burada amaç birbirimize yardımcı olmak. Bari birşey yazıyorsunuz arkasında durun lütfen ve fotığraf koyun arkadaşlar.

Burdaki olumsuz yazilardan etkilenmemek icin sadecenozelden yazalanlara cevapnvericem sonucda beni bekleyen psikolojik surec var tesekkurler

Yani neden yazilmiyor soyle soyleyim...
Yani bu muhammet bey icin olsun baska doktor icin olsun aynidir ayrilmcilik yok
Burda mesela ben bir doktordan dan memmun kalmadim diyelim ve bunu yazdim ne yazikki birincisi bunu doktor hemen bi sekilde ogreniyor ! Sonra sen memmun olmadigini yazinca doktor seninle artik ilgiyi alakayi kesiyor yani farkli davraniyor haliyle .. En kotusude dava acabiliyor ugrasin o zaman paraniz ve zamaniniz varsa ...
Yani bazen de doktor uyariyor boyle yazmayin diye ...
Onun icin belki %2 si yazmistir memmun olmadigini
Gidin bir bakin her estetik konularinda kac kisi memmun degilim yazmis anlarsiniz belki !
Iyi gunler

Arkadaşlar Muhammet Bey ilk görüşmeden ne kadar bir zaman sonrasına ameliyat tarihi veriyor bilgisi olan cevap verebilir mi acaba? Teşekkürler :)

Ben bilmiyorum ama yazdığınız gibi doktorlar tehditvari davranıyorsa hiç hoş değil ayıp ya mağdur etmemeliyer kimseyi sizede iyi günler.

merhaba benden muhammet bey ile gorustum ve tercıhı tamamen bana bıraktı cunku burnum malesef kalın derılı 25 temmuzda amelıyatım var cok fazla kucultemeyecegını soledı acık konusması durust olması benı mutlu ettı sonucta yaparım dıyıp amelıyata alablırdı kemık egrılıgıde var burnumda sadece aklıma takılan kalın derılı burnu olupra muhammet beye amelıyat olna var mı seklınde hıc mı degısme olmuyor yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım

Merhaba benimkindere eğrilik var muhammet bey ne dedi size ? Sizinle özeldende görüşmek istedim sorucunuzu merak ediyorum . Şimdiden geçmiş olsun yaşınızı da merak ettim sakıncası yoksa.

Bende de kemik egriligi var.muhammet bey bana eski haline donme ihtimali cok yuksek olma dedi.burun derim orta kalinlikta ayrica cok kalinda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…