Hic korkma inan hoc agrimadi ah bile demedim bugun buz bile.koymadim sadece aksam saatinr kDr basim.dondu narkozdan oda kalkinca bide benim 2.5 yasinda oglum var kalkdim oldum inanin her Doktor da iyi burun kotu burun var birZda sanns isi darisi basiniza mesela baska doktora arkadasim 2ay once oldu xok agrim var dedi muhammet beye olanlarda. Genelde agrim yok diyordu sukur olmadiGelmis gecmis olsun.ALLAH,şifa versin.Darisi basimiza insallah.Görünce korktum ne zor diye.
Geçmiş olsun bekliyoruz gelişmeleri :)Ben bugun oldum arkadaslar sabahleyin hic agrim olmadi narkoz zorladi biraz mide bulantisi oldu şimdilik iyiyim ama.alcili. alci cikinca belli olur bana burun derin harika.dedi hic korkma hatta muhtesem olacak dedi burda.mukemmel.olmaz.ama.iyi olur diye soyledi muhamemt bey diyenler olmusdu bana super olacak dedi ama ben kalkik istiyorum diye belirttim buda amleiayt sonrasi fotoğrafım
Sizinle aynı durumdayım ve aynı şikayetlere sahibim. Önden kanat ve delikler çok büyük. Bırakın estetik olmuş burunu estetik ihtiyacı olan bir burun gibi.Ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl oldu. Burnumdan pek memnun kalamadım. İnsanlar burnumun estetik olduğunu bırak anlamayı, bazılarıyla estetik konuşunca sen de yaptıracak mısın diyorlaro derece doğal oldu yani. yandan idare eder ama önden burun deliklerim ne yazık ki hala büyük. Ameliyat oldum sonra bantları aldırmaya gittim. Bir daha da dönüş olmadı. 3. ya da 4. ayda mesaj attım geri dönüş olmadı. Geçen yine mesaj attım fotoğraflarımı gönderdim. Üzgünüm çünkü büyük umutlarla bu ameliyatı oldum sonuç hüsran oldu .. :'(
sosyal hesaplarında da görmüştüm :) çok güzel hakikattenamelyttan bı sene sonrakı halım yenı fotograflarım icin albümüme bakabılırsınız =)
fotoğrafınız var mı?Sizinle aynı durumdayım ve aynı şikayetlere sahibim. Önden kanat ve delikler çok büyük. Bırakın estetik olmuş burunu estetik ihtiyacı olan bir burun gibi.
Merhaba stuff. Umarım buralardasındır. Seni okurken bu sayfayara galdim . Uçun ama açıklayıcı yazmışsın. Cesaretin için tebrik ederim. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat bendede eğrilik var . Sende düzeldimi bu durum? Allah kimsenin başına burunla ilgili sıkıntı vermesin. Çok zor süreçler. Ameliyat olmaya karar vermek 10 seremi aldı hama araştırıyorum çok yoruyor bu süreç.Bir de benim burnumda aks eğriliği vardı, sola doğru çok olmasa da yamuktu. Bu eğriliğin geçme olasılığı, hangi doktora gidersem gideyim %80 ihtimalmiş. Bunu doktor, ameliyat öncesi görüşmenizde söylüyor; ona göre yani diyor kısaca :) Kıkırdak hafızası diye birşey varmış, o yüzden eğrilik ameliyattan sonrasında tekrar eski yerine kayabilirmiş az da olsa. Benimki ameliyatta dümdüz olmuş. O yüzden % 80 lik kısma girmişim; ama 2. ayda da hatırlayabilirmiş eski yerini.
Hatırlama oranı eskiden % 20 ihtimalken şimdi % 2-3 lerde. İnşallah hatırlamaz diye dua ediyorum kızlar, alzheimer olasın inşallah kıkırdak
Neden fotoğraf koymuyorsunuz arkadaşlar burada 1700 sayfa muhamket dilberi öcmüşler siz 2 kişi çıkıp memnun değiliz diyorsunuz ama tek bir açıklama yapmıyorsunuz ? Fotografta koymuyorsunuz. Sadece burnunuzu koyun yeterli. Neden insanların moralini bozuyorsunuz. Ya da neden şikayetlerinizi açıkca yazmıyorsunuz. Yani anlamış değilim. Burada amaç birbirimize yardımcı olmak. Bari birşey yazıyorsunuz arkasında durun lütfen ve fotığraf koyun arkadaşlar.Sizinle aynı durumdayım ve aynı şikayetlere sahibim. Önden kanat ve delikler çok büyük. Bırakın estetik olmuş burunu estetik ihtiyacı olan bir burun gibi.
Yani neden yazilmiyor soyle soyleyim...Neden fotoğraf koymuyorsunuz arkadaşlar burada 1700 sayfa muhamket dilberi öcmüşler siz 2 kişi çıkıp memnun değiliz diyorsunuz ama tek bir açıklama yapmıyorsunuz ? Fotografta koymuyorsunuz. Sadece burnunuzu koyun yeterli. Neden insanların moralini bozuyorsunuz. Ya da neden şikayetlerinizi açıkca yazmıyorsunuz. Yani anlamış değilim. Burada amaç birbirimize yardımcı olmak. Bari birşey yazıyorsunuz arkasında durun lütfen ve fotığraf koyun arkadaşlar.
Bana bi 15 gun sonraya falan vermistiArkadaşlar Muhammet Bey ilk görüşmeden ne kadar bir zaman sonrasına ameliyat tarihi veriyor bilgisi olan cevap verebilir mi acaba? Teşekkürler :)
Siz oldunuzlu ameliyat fotoğraf atabilirmisiniz özelden yada buradan?Bana bi 15 gun sonraya falan vermisti
Ben bilmiyorum ama yazdığınız gibi doktorlar tehditvari davranıyorsa hiç hoş değil ayıp ya mağdur etmemeliyer kimseyi sizede iyi günler.Yani neden yazilmiyor soyle soyleyim...
Yani bu muhammet bey icin olsun baska doktor icin olsun aynidir ayrilmcilik yok
Burda mesela ben bir doktordan dan memmun kalmadim diyelim ve bunu yazdim ne yazikki birincisi bunu doktor hemen bi sekilde ogreniyor ! Sonra sen memmun olmadigini yazinca doktor seninle artik ilgiyi alakayi kesiyor yani farkli davraniyor haliyle .. En kotusude dava acabiliyor ugrasin o zaman paraniz ve zamaniniz varsa ...
Yani bazen de doktor uyariyor boyle yazmayin diye ...
Onun icin belki %2 si yazmistir memmun olmadigini
Gidin bir bakin her estetik konularinda kac kisi memmun degilim yazmis anlarsiniz belki !
Iyi gunler
Teşekkür ederim cevap için :)Bana bi 15 gun sonraya falan vermisti
Merhaba benimkindere eğrilik var muhammet bey ne dedi size ? Sizinle özeldende görüşmek istedim sorucunuzu merak ediyorum . Şimdiden geçmiş olsun yaşınızı da merak ettim sakıncası yoksa.merhaba benden muhammet bey ile gorustum ve tercıhı tamamen bana bıraktı cunku burnum malesef kalın derılı25 temmuzda amelıyatım var cok fazla kucultemeyecegını soledı acık konusması durust olması benı mutlu ettı sonucta yaparım dıyıp amelıyata alablırdı kemık egrılıgıde var burnumda sadece aklıma takılan kalın derılı burnu olupra muhammet beye amelıyat olna var mı seklınde hıc mı degısme olmuyor yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım
Bende de kemik egriligi var.muhammet bey bana eski haline donme ihtimali cok yuksek olma dedi.burun derim orta kalinlikta ayrica cok kalinda degil.merhaba benden muhammet bey ile gorustum ve tercıhı tamamen bana bıraktı cunku burnum malesef kalın derılı25 temmuzda amelıyatım var cok fazla kucultemeyecegını soledı acık konusması durust olması benı mutlu ettı sonucta yaparım dıyıp amelıyata alablırdı kemık egrılıgıde var burnumda sadece aklıma takılan kalın derılı burnu olupra muhammet beye amelıyat olna var mı seklınde hıc mı degısme olmuyor yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?