Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende de kemik egriligi var.muhammet bey bana eski haline donme ihtimali cok yuksek olma dedi.burun derim orta kalinlikta ayrica cok kalinda degil.

sız amelıyat olcakmısınız pekı ben kendısının en ıyısını yapacagını dusunerek amelıyat olucam elınden gelenın en ıyısını yapar sonucta

Merhaba benimkindere eğrilik var muhammet bey ne dedi size ? Sizinle özeldende görüşmek istedim sorucunuzu merak ediyorum . Şimdiden geçmiş olsun yaşınızı da merak ettim sakıncası yoksa.
kemık egrılıgını duzeltebılecegını fakat kalın derılı burun oldugu ıcın yuzde 20 kucultebılecegını soyledı burnumu sekıl vermesı daha zor oluyormus temmuz 25 te amelıyatım var narkozdan korkuyorum cokkk

kalın malın. Kemik eğriliği bide kemer düzeltildiği sürece kalın deri yada büyük burun o kadarda sorun değil bence. Stres yapmayın boş yere. Bu arada fiyat nedir? Bende Muhammet Beye olmayı düşünüyorum konaklama ve cesaret işi çok sıkıntı.

Bide lütfen ameliyattan sonra fotoğraf atın bizde bilgilenelim.

Ya yok ne alakası var rahat ol , eğrilik %90 düzeliyor ve tekrar darbe almazsan da bozulmaz yani. Muhammet bey başarılı biri ya bende onu araştırdım baya. Siz ameliyatı ankaradamı düşünüyorsunuz istenbumdamı, ayrıca muhammet bey hakkında olumsuz yorum okudunuzmu hiç ben görmedimde??

Evet aldim.Ama hastaneyi unuttum.Daha ekonomik olan vardi onu secmistim.Nasil olsa bir aksilik olmazsa sadece 1 gece yatiriyor diye

Evet aldim.Ama hastaneyi unuttum.Daha ekonomik olan vardi onu secmistim.Nasil olsa bir aksilik olmazsa sadece 1 gece yatiriyor diye
İstanbulda 2 hastanede de yapıyo demekki hiç bilmiyorum . Ben istanbula gelsem kalacak yer filan bi dünya dert.1 hafta napacağım oralarda ayrıca hasta da olacam berim ağrı eşiğim düşük bi regl de bile düz duvara tırmarıyorum 3 ağrı kesici içiyorum . Ama olmazsamda sürekli doktor araştırıp dur am yani o da zamanımı çalacak. Çok sıkıntılı südec bi arkadaşım ben ameliyat olcam dedi bana doktor bul dedi buldum haftasına oldu şok geçirdim yani insan bu kadcr kararlı olur.Ben kendimi yedim bitirdim Allahım neden burun estetiği olmaya karar verdim onuda anlamış değilim.

sız amelıyat olcakmısınız pekı ben kendısının en ıyısını yapacagını dusunerek amelıyat olucam elınden gelenın en ıyısını yapar sonucta
Yok ben olmayacagim bu durumda.%50 duzelir dedi ki bu cok az bi oran.egri burun gosterdi yaptiklarindan guzel olmustu ama olmus iste dedim sen bide 2 ay sonra gor dedi bana mesela.zamanla eski haline donmek istiyormus egri burunlar maalesef.
Keske kocaman burnum olsaydi daha kolay ameliyati.egri burun zor.
Bana direk olma dedi zaten kendisi.
Yada yapmak istemedi bilmiyorum.teoman dogan da olma dedi gerci.
Narkozdan korkmayin en zor surec yeni burna alisma sureci bence.

Ya sakıncası yoksa fotoğraf atabilirmisiniz bana özelden

Bu arada muhalmet beye telefondamı sondunuz bunu yoksa yüzyüzemi görüştünüz ? Yani muayene ettimi sizi böyle söyledi?

adigegms bu arada egrilik duzelmeyebilir diyen tek dr muhammet dilber degil onuda belirteyim.4 dr un 4 ude bana asagi yukari ayni cevabi verdi.

adigegms bu arada egrilik duzelmeyebilir diyen tek dr muhammet dilber degil onuda belirteyim.4 dr un 4 ude bana asagi yukari ayni cevabi verdi.
Ya bilmiyorum ama ben sadece internetten okuyorum %90 düzeliyormuş ama kemik hafızası yeni darbe alırsan eski haline dönüyomuş evet şurasıda gerçek bi ihtimal tekrar eğrilebilir ama eskisi kadar eğri olmaz sonuçta onu düzeltiyor doktor ve diğerlerinden daha uzun süre alçıda kalıyor eğri burunlar diye biliyorum ama yinede eğri olan binlerce kişi oluyor yani diweviasyon sağlık sorunu sonuçta.Geçmiş olzun.

Hiç dert etme bence çok kişi var ameliyat olan bekir sivri bu konuda çok işi onu da araştır ne eğri burunları düzeltmiş.Tekrar geçmiş olsun.

Hiç dert etme bence çok kişi var ameliyat olan bekir sivri bu konuda çok işi onu da araştır ne eğri burunları düzeltmiş.Tekrar geçmiş olsun.
Vallahi o kdr ameliyat olma diyen dr oldu ki bana simdi cekinmeye basladim.
Bu adamlar para kazanmak istemezler mi isterler o zaman diyorum bana niye ameliyat olma diyorlar anlamiyorum.
Saol cnm sanada gecmis olsun.

Ameliyat olsak 1
Vallahi o kdr ameliyat olma diyen dr oldu ki bana simdi cekinmeye basladim.
Bu adamlar para kazanmak istemezler mi isterler o zaman diyorum bana niye ameliyat olma diyorlar anlamiyorum.
Saol cnm sanada gecmis olsun.
yandan rica etsem bir foto atar mısın özelden sadece burnunu at diğer yerleri karala çok merak ettim.

MERHABA BENDE OLE DUSUNDUM YAPAMAZSA HIC BIR DOKTOR YAPAMAZ AMA MUHAMMET BEY IYI BIR DOKTOR OLACAGIN EN IYISINI YAPACAGINA INANNIYORUM BEN MUTLAKA RESIM ATARIM AMELIYAT SONRASI 9.000 TL UCRETI BAHCELIEVLER AILE ACIBADEMDE OLUCAM AMELIYATIMI

BENDE SIZIN GIBI DUSUNUYORUM YUZDE YUZ DUZELMESE BILE BELLI OLCUDE DUZELMESI BILE HEM SAGLIK HEM DE GORUNUS BAKIMINDAN BENCE ESKI HALINE GORE COK COK IYI OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…