BEN AMELIYATI MI ISTANBULDA OLUCAM EGRILIGI DUZELTECEGINI BELIRTTI MUHAMMET BEY BANA ESTETIK ACIDAN FOTO GOSTERMISTIM OLE BIR BURUN OLAMAYACAGINI BURUN DERIMIN KALIN OLDUGUNU BELIRTTIYa yok ne alakası var rahat ol , eğrilik %90 düzeliyor ve tekrar darbe almazsan da bozulmaz yani. Muhammet bey başarılı biri ya bende onu araştırdım baya. Siz ameliyatı ankaradamı düşünüyorsunuz istenbumdamı, ayrıca muhammet bey hakkında olumsuz yorum okudunuzmu hiç ben görmedimde??
BAHCELIEVLER AILE ACIBADEM BENDE ORDA AMELIYAT OLUCAMEvet aldim.Ama hastaneyi unuttum.Daha ekonomik olan vardi onu secmistim.Nasil olsa bir aksilik olmazsa sadece 1 gece yatiriyor diye
Yok ben olmayacagim bu durumda.%50 duzelir dedi ki bu cok az bi oran.egri burun gosterdi yaptiklarindan guzel olmustu ama olmus iste dedim sen bide 2 ay sonra gor dedi bana mesela.zamanla eski haline donmek istiyormus egri burunlar maalesef.
Keske kocaman burnum olsaydi daha kolay ameliyati.egri burun zor.
Bana direk olma dedi zaten kendisi.
Yada yapmak istemedi bilmiyorum.teoman dogan da olma dedi gerci.
Narkozdan korkmayin en zor surec yeni burna alisma sureci bence.
Çok geçmiş olsuh şimdiden sizinle aynı fikirdeyim herşeyden önce sağlık estetik için deviasyon çözülmesi gerekir.Yıllardır burundan nefes alamaşan deviasyon hastaları aşırı kaşgı stres ve uyku problemi de yaşıyorlar bu yaşam kalitesini düşürüyor neler çektiklerini Allah bilir. Sizden özelden de olsa fotonuzu dica edebilirmişim öncesi sonrası çok merak ediyorum .MERHABA BENDE OLE DUSUNDUM YAPAMAZSA HIC BIR DOKTOR YAPAMAZ AMA MUHAMMET BEY IYI BIR DOKTOR OLACAGIN EN IYISINI YAPACAGINA INANNIYORUM BEN MUTLAKA RESIM ATARIM AMELIYAT SONRASI 9.000 TL UCRETI BAHCELIEVLER AILE ACIBADEMDE OLUCAM AMELIYATIMI
Hangi doktora ameliyat olmuştur. Bu arada kalkıklığı normal seviyede duruyor.Kizlar bi bakın ya daha doktora atmadım bir aylik oldu ama ucunun kalkik olmasını isterdim hic olumlu yorum alamadım sizce kötü mü olmuş?
Onden cok sis canim ya ben bile bakamıyorum doktor bey senin burun ucun cok etli anca bi seneye tam oturur dedi yaniltici olmasini istememÖnden de atarmisin canım yandan güzel duruyo
Muhammet beye oldum sağol canim ama iste keske biraz kalkik olsaydı diye kendimi yiyorumHangi doktora ameliyat olmuştur. Bu arada kalkıklığı normal seviyede duruyor.
Ben kesinlikle kavisli olmasini istedim olduda ama ucu hakkinda hicbisi soylemedim kendisine biraktim keske hafif kalkik olmasını isteseymisim :)Canim sen nasil bir burun istediğini anlattin mi ne demistin muhammet bey e ?
Canım çok geçmiş olsun zaten güzel kızsın maşallah güle güye kullan.Muhammet beye oldum sağol canim ama iste keske biraz kalkik olsaydı diye kendimi yiyorum
TABİKİ MUTLAKA BURDAN VE SIZE OZELDEN FOTOG ATACAGIM . BENM ICIN BI NEBZE DUZELMESI BILE ONEMLI BUNUDA MUHAMMET BEYIN EN IYI SEKILDE YAPACAGINI DUSUNUYORUM TESEKKUR EDERIMÇok geçmiş olsuh şimdiden sizinle aynı fikirdeyim herşeyden önce sağlık estetik için deviasyon çözülmesi gerekir.Yıllardır burundan nefes alamaşan deviasyon hastaları aşırı kaşgı stres ve uyku problemi de yaşıyorlar bu yaşam kalitesini düşürüyor neler çektiklerini Allah bilir. Sizden özelden de olsa fotonuzu dica edebilirmişim öncesi sonrası çok merak ediyorum .
BURNUNUZ COK GUZEL OLMUS SAGLIKLA GULE GULE KULLANIN ACABA BENMKI NASIL OLCAK HEYECAN YAPIYORUM =)Kizlar bi bakın ya daha doktora atmadım bir aylik oldu ama ucunun kalkik olmasını isterdim hic olumlu yorum alamadım sizce kötü mü olmuş?
Bence gayet güzelKizlar bi bakın ya daha doktora atmadım bir aylik oldu ama ucunun kalkik olmasını isterdim hic olumlu yorum alamadım sizce kötü mü olmuş?
BURNUNUZ COK GUZEL OLMUS SAGLIKLA GULE GULE KULLANIN ACABA BENMKI NASIL OLCAK HEYECAN YAPIYORUM =)
Bence gayet güzel
insallah cok tesekkur ederımTeşşekkürler kızlar yorum almak istiyor işte insan. Şişkinlikler moralimi bozuyordu iyi geldiniz. Umarim seninkide gönlünce olur canım. :)
profil müthiş olmuşsunuz.önden nasıl çok merak ettim.Kizlar bi bakın ya daha doktora atmadım bir aylik oldu ama ucunun kalkik olmasını isterdim hic olumlu yorum alamadım sizce kötü mü olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?