Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

BEN AMELIYATI MI ISTANBULDA OLUCAM EGRILIGI DUZELTECEGINI BELIRTTI MUHAMMET BEY BANA ESTETIK ACIDAN FOTO GOSTERMISTIM OLE BIR BURUN OLAMAYACAGINI BURUN DERIMIN KALIN OLDUGUNU BELIRTTI

HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA

MERHABA BENDE OLE DUSUNDUM YAPAMAZSA HIC BIR DOKTOR YAPAMAZ AMA MUHAMMET BEY IYI BIR DOKTOR OLACAGIN EN IYISINI YAPACAGINA INANNIYORUM BEN MUTLAKA RESIM ATARIM AMELIYAT SONRASI 9.000 TL UCRETI BAHCELIEVLER AILE ACIBADEMDE OLUCAM AMELIYATIMI
Çok geçmiş olsuh şimdiden sizinle aynı fikirdeyim herşeyden önce sağlık estetik için deviasyon çözülmesi gerekir.Yıllardır burundan nefes alamaşan deviasyon hastaları aşırı kaşgı stres ve uyku problemi de yaşıyorlar bu yaşam kalitesini düşürüyor neler çektiklerini Allah bilir. Sizden özelden de olsa fotonuzu dica edebilirmişim öncesi sonrası çok merak ediyorum .

Kizlar bi bakın ya daha doktora atmadım bir aylik oldu ama ucunun kalkik olmasını isterdim hic olumlu yorum alamadım sizce kötü mü olmuş?

Eklentiler

• PicsArt_1466417365542.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 714
TABİKİ MUTLAKA BURDAN VE SIZE OZELDEN FOTOG ATACAGIM . BENM ICIN BI NEBZE DUZELMESI BILE ONEMLI BUNUDA MUHAMMET BEYIN EN IYI SEKILDE YAPACAGINI DUSUNUYORUM TESEKKUR EDERIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…