Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canlar bu doktor ultrasonik rinoplasti mi yapıyo acaba asistana sordum ama dönmedi hala. Yapan bi emre ilhan biliyorum ama ona da bi sene beklemem lazımmış benim en geç ağustosta olmam lazım muhammet beyde de bu kadar bekler miyim?

11 gunluk burnum daha cok yeni sis baska resim atmayacagim burayi fazla okumuyorum ozelden cevap yazarim

Eklentiler

• IMG-20160623-WA0003.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 564
millet muhammet bey nekadara yapıyo burun estetiğini?
Ben az önce görüştüm, asistanı 9.000 ila 10.000 arası olduğunu söyledi. Ankara'da yaşadığımı, burada görüşmemin mümkün olup olamayacağını da sorunca 29 Haziran 1-2 Temmuz tarihlerinde orada olacak diyerek numaramı aldı. Görüşme için dönüş sağlayacaklarmış.

Su anda ınanılmaz mor ve şiş kızlar yemek yemek zor nefes yok gıbı uyku yok burnumun seklını merak etmıyorum bıle sımdılık yeterkı sıslık ve morluk gecsın buz uygulamasını cok ıyı yaptım arnıca dogru kullandım bol su ıctım hala ıcıyorum ama bünye meselesı herkes boyle olucak dıye bısey yok detaylı herseyı yazıcam amelıyat surecı sonrası narkoz falan ama once ıyılesme surecıne bı gıreyım ınsallah

Eger hayatınızda gecırdıgınız en kucuk operasyonları bıle hemen atlatıyorsanız korkmayın benım ucuk cıkar burnum sıser sıvılce gecmez hemen carpıp morarırım hemen sıserım falan bence ondan sızlerı korkutmak istemem tamamen bünye

Merhaba kızlar bende bu aksam görüştüm gerçekten çok rahat bi doktor ameliyat icin p.tesi uygun olduğunu söyledi ben çok istiyorum çok güzel olacağını söyledi sadece aynı gün istanbula donecekmis bu kafamda soru işareti napmalıyım? Lütfen fikir verirmisiniz

Ben mayıs ayında gitmistim.Doktor bana haziranda doluyum demisti.Simdi arkadasimiz pazartesi gel dedi diyor.Acaba,doktor neye göre böyle diyor?Iyi olacagini dusunduklerini hemen ameliyat yapmak istiyor.Kafama takıldi.

Nasıl aynı gün hem ameliyat yapıp hem dönüyor. Ertesi gün görmeyecekmi.Akşam yatış vermiyorlarmı genelde.

Ben mayıs ayında gitmistim.Doktor bana haziranda doluyum demisti.Simdi arkadasimiz pazartesi gel dedi diyor.Acaba,doktor neye göre böyle diyor?Iyi olacagini dusunduklerini hemen ameliyat yapmak istiyor.Kafama takıldi.
Siz istenbulamı gittiniz ankaradamı? Şimdi mihammet hoca ankaradaymış orada amaliyat yapıp döneceğini söylemiş. Size ne zaman yapabilirim dedi?

Evet ben Ankarada görüştüm kısa bisürü için gelmiş p tesi donecekmis ama 12 temmuzda kontrol için geleceğini söyledi p.tesi amlt.yapabilecegini, sadece 4 gün sonra tamponu asistanı cikaracakmis İstanbulda olsa ağustosta randevu verebilirim yoğunum dedi sadece amlt.günü dönmesi kafamı karistiyor yarın kesin cevabı verecem hem çok istiyorum hem çok korkuyorum olan varsa lutfen yardimci olsun

Yatış içinde istersen kalabilirsin istersen evede dönebilirsin dedi sabah erken saatte olacağı için aksama taburcu olabilirsin istersen dedi amlt. olan arkadaşlar olursam yatmalımıyım sizce?

Yani bir gece de olsa yatilmali cünkü agri kesiciler var. Benim bir serum bitince digeri takildi ilk gece yogun bir ilac tedavisi oluyor. Antibiyotikler vs. Tabi bilemiyorum bünyeye göre degisir mi ama olabilecek her sey icin önlem alinmali diye düsünüyorum..

Bir arkadaşla konuştum o da görüşmüş sizin gibi. Arkadaşım çok açık sözlü biri diyor Muhammet bey için. Her estetik ameliyatta %10-20 başarısızlık olasılığı var demiş sanırım . Sizede öyle mi dedi. Siz hangi şikayetle gittiniz?

Açıkcası ben ekşi sözlükte doktor haktında yazılanlrı okuyunca soğumuştum.Yani burunda başarısızlık olunca hastanın burnu kötü diyormuş böyle yazmışlar ekşiye.Pek inanmıyorum böyle diyeceğine.Ama insan bir ürperiyor.

Yani doktorun oluru olmazı söylemesi gerekir tabi ama unsan o kadür para veriyor dert çekiyır vakit veriyor sonuçta birşeyi en iyi haline getirmek için onca seferberlik yapılıyor ama dıküor yok yapamam ya da o kadar iyi yapamam ya da işte ne bilim olmaz demesi yapamaması iyi değil tabiki hasta mutlu olmakdıktan sonra ne anladım ameliyattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…