- 4 Ağustos 2014
- 128
- 41
- 98
Ben az önce görüştüm, asistanı 9.000 ila 10.000 arası olduğunu söyledi. Ankara'da yaşadığımı, burada görüşmemin mümkün olup olamayacağını da sorunca 29 Haziran 1-2 Temmuz tarihlerinde orada olacak diyerek numaramı aldı. Görüşme için dönüş sağlayacaklarmış.millet muhammet bey nekadara yapıyo burun estetiğini?
Siz istenbulamı gittiniz ankaradamı? Şimdi mihammet hoca ankaradaymış orada amaliyat yapıp döneceğini söylemiş. Size ne zaman yapabilirim dedi?Ben mayıs ayında gitmistim.Doktor bana haziranda doluyum demisti.Simdi arkadasimiz pazartesi gel dedi diyor.Acaba,doktor neye göre böyle diyor?Iyi olacagini dusunduklerini hemen ameliyat yapmak istiyor.Kafama takıldi.
Bir arkadaşla konuştum o da görüşmüş sizin gibi. Arkadaşım çok açık sözlü biri diyor Muhammet bey için. Her estetik ameliyatta %10-20 başarısızlık olasılığı var demiş sanırım . Sizede öyle mi dedi. Siz hangi şikayetle gittiniz?Evet ben Ankarada görüştüm kısa bisürü için gelmiş p tesi donecekmis ama 12 temmuzda kontrol için geleceğini söyledi p.tesi amlt.yapabilecegini, sadece 4 gün sonra tamponu asistanı cikaracakmis İstanbulda olsa ağustosta randevu verebilirim yoğunum dedi sadece amlt.günü dönmesi kafamı karistiyor yarın kesin cevabı verecem hem çok istiyorum hem çok korkuyorum olan varsa lutfen yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?