Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dr beyde aynen öyle söyledi olayacak hastaya direk söylüyorum senin ki gayet ii olur burun yapın amlt.için müsait istediğimiz gibi ii bi sonuç alırız dedi ama ben çok korkuyorum olan varsa nolur beni rahatlatsın bugün haber vericem olup olmayacağıma

Sizin burnunuz olur sizin burnunuz olmaz ne demekmiş onu anlamadım ben. Estekik ne amaçla yaptırılır daha güzel olmak için ama doktor sanırım başarısızlık kapısını açık bırakıp daha sonra bunu burnun kötü olmasına bağlıyormuş. Bence bu çok amatörce. Yani ortada başarızızlık varsa %20-30 bu doktorun başarısızlığıdır burnun değil diye düşünüyorum.

Sözüm Sadece bu bahsi geçen doktora değil bu tarz konuşan tüm doktorlara. Forumda araştırma yapıyorum çok yorum okuyorum ama doktorun başarısızlığı refüze etmek için burna laf etmesi ilginç geldi . Zaten mükemmel bir burnu olsa estetik olmaz kimze ayrıca kimse çirkin bir burnu biraz daha güzel ol un diye değil çok iyi olsun diye yaptırır. Doktorun bazılarına bu halinden iyi olur dediğini duydum bu da çok pozitif yaklaşım değil diye düşünüyorum.

Her ameliyatın riski ve basarisizlik oranı vardır ama bu bazı burunlar da daha fazladır kemık ve doku yapısından dolayı muhammet bey de ona göre davraniyor hatta kimini hiç ameliyat bile etmiyor en azından dürüst bi doktor bence sizde daha ayrıntılı herseyi duyduklarınızi konuşun doktor beyle ona göre içiniz rahat olsun daha sağlıklı karar verirsiniz

Ameliyat olmaya karar verenler buradan yada özelden yazarsanız bilgi almış oluruz:)

Hayır demek istediğim o deil burun yapısı önemli hasta kalkar olmayacak bişey isterse die bahsetti yoksa Dr un kendine güveni sonsuz

Ameliyat olan arkadaslarim,ameliyat ortalama ne kadar suruyor,Bir de ameliyathaneye inince doktor yaninizda oluyor mu?Yoksa siz uyutulunca mı geliyor?

Yok,devamina cevap gelmis.Tesekkur ederim.Ben de yaklastikca korkuyorum.
Korkmayin zaten hicbir seyden haberiniz olmayacak uyandiktan sonra bir- iki saat azıcık sıkıntılı olur anestezinin etkisinden kurtulana kadar yani. Sonrasi iyiliesme süreci zaten.

Yok,devamina cevap gelmis.Tesekkur ederim.Ben de yaklastikca korkuyorum.
Ameliyattan ve Ağrı'm sızım olacak mı diye korkma canım inan bunlar beklediğin gibi çıkmıyor hafif geçiyor 2-3 gün ama ciddi derecede ödemden nefes alamıyorsun ve çok horluyorsun sonra geçiyor Okyanus suyu ve nazenin hiç ihmal etme ameliyattan sonra doktorun veriyor zaten .. Asıl sıkıntılı olan bu süreçteki görüntüsü aynaya bile bakmak istemeyeceksin hep içinde şüphe kalacak böyle mi kalacak daha da mı kötü olacak diye ama bunlara takılmamanı öneririm .Benim tam 10 gün oldu ve aynaya bakmak istemiyorum o derecede vasat halde burnum ödem inince olacak diyorlar bekliyorum hala pazartesi kontrolüm var doktorla ayrıntılı konuşucaz bende merak ediyorum olumsuz bir şey duymam inş ... Senin ameliyat umarım güzel geçer

N

Ben yarın oluyorum ameliyat acayip korkuyorum yanlız ya istediğim gibi olmazsa şekli die tereddüt ediyorum şeklinin nasıl olacağını size bahsettimi yoksa Dr mı biraktınız

Ben yarın oluyorum ameliyat acayip korkuyorum yanlız ya istediğim gibi olmazsa şekli die tereddüt ediyorum şeklinin nasıl olacağını size bahsettimi yoksa Dr mı biraktınız
Zaten korkan şekli olacak mı diye korkuyor canım.ben estetik doktoruna yaptırdım . Prof du görür görmez inceledi ve burun Kemer'i ve burun ucunda 2 kıkırdak alınacak sadece dedi. Ve benim gibi burun örneği gösterdi ve böyle olacak dedi.Burnunun her yeri uyumlu olacak dedi. Ameliyattan sonrada çok güzel bir oldu ve başarılı geçti dedi.7. Günde alçı çıktı ve okula yeni bir burunla gidiceksin dedi.Bende öyle yaptırdım.şuan 10. Gündeyim ve burnum çok kötü halde aynaya bakmaya korkar oldum pazartesi randevumda ayrıntılı konuşucaz.ama sana tavsiyem herşeyi önceden konuş ve aklında asla soru işareti kalmadan gir

Merhaba korkma amelıyat heyecanlı tabı ama korkulacak bısey degıl bende senınle aynı duyguları yasadım sımdı dokuzuncu günündeydim cok odem ve morluk oldu agrı sızı degıl de konforsuz bı hayat oluyo agrı sızıdan daha zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…