Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben sonunda oldum çok şükür 2 saat sürdü şimdi alçılı daha sonra size foto koyarım hiç korktuğum gibi olmadı inşallah sonucra güzel olur 16.30 çıktım şimdi yemek yememe izin verdiler Muhammet bey gerçekten çok Relax çok iyi bi Dr kesinlikle tavsiye ediyorum

Güzel Can'ım sevindim ama sana tavsiyem bir doktoru tavsiye edeceksen 6 ay yada 1 yıl aralığında etmelisin.ameliyat ilgi vs herkeste aynı önemli olan burnundaki görüntüsündeki memnuniyetin

Güzel Can'ım sevindim ama sana tavsiyem bir doktoru tavsiye edeceksen 6 ay yada 1 yıl aralığında etmelisin.ameliyat ilgi vs herkeste aynı önemli olan burnundaki görüntüsündeki memnuniyetin
ALLAH,şifa versin ne güzel atlattınız.
Aminnn çok tesekkur ederim inşallah güzel sonuçlanır hiç korkuldugu gibi deil ayrıca ben boşa stres yapmışım amlt.nasıl olacak die sizinde öyle geçer umarım

Alçıyla tampon aynı sey mi?Bir de o alçı ya da tamponları kaç gün tutuyor?Çıkartılması acı verir herhalde.

Alçıyla tampon aynı sey mi?Bir de o alçı ya da tamponları kaç gün tutuyor?Çıkartılması acı verir herhalde.
Alçıyla tampon aynı sey degıl alçı burnun ustunde koruma ve seklı saglam tutma amaçlı,tampon ise burnun ıcıne yerlestırılen nefes almanı saglayan bas parmak büyüklüğünde sılıkon bı aparat
Alcı ve tampon aynı gun alınıyor
Alçı çıkarken degısık bısey oluyor solüsyon da sürülmüyormus baya bandı burnundan ayırıyor yanı
Tampon benım tuhaf bı acı oldu ama sanıyelık
Sonucta amelıyat ,ne kadar kolay gorunsede

cok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecer

cok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecer
İstanbuldamı Ankaradamı oluyorsunuz siz ameliyatı?Açıkmı kapalımı yapıyor muhammet bey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…