- 17 Ekim 2015
- 56
- 6
- 6
- 41
Güzel Can'ım sevindim ama sana tavsiyem bir doktoru tavsiye edeceksen 6 ay yada 1 yıl aralığında etmelisin.ameliyat ilgi vs herkeste aynı önemli olan burnundaki görüntüsündeki memnuniyetinBen sonunda oldum çok şükür 2 saat sürdü şimdi alçılı daha sonra size foto koyarım hiç korktuğum gibi olmadı inşallah sonucra güzel olur 16.30 çıktım şimdi yemek yememe izin verdiler Muhammet bey gerçekten çok Relax çok iyi bi Dr kesinlikle tavsiye ediyorum
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun canım
Güzel Can'ım sevindim ama sana tavsiyem bir doktoru tavsiye edeceksen 6 ay yada 1 yıl aralığında etmelisin.ameliyat ilgi vs herkeste aynı önemli olan burnundaki görüntüsündeki memnuniyetin
Aminnn çok tesekkur ederim inşallah güzel sonuçlanır hiç korkuldugu gibi deil ayrıca ben boşa stres yapmışım amlt.nasıl olacak die sizinde öyle geçer umarımALLAH,şifa versin ne güzel atlattınız.
Geçmiş olzun , Fotoğraf atacakmısınız ?Aminnn çok tesekkur ederim inşallah güzel sonuçlanır hiç korkuldugu gibi deil ayrıca ben boşa stres yapmışım amlt.nasıl olacak die sizinde öyle geçer umarım
Alçıyla tampon aynı sey degıl alçı burnun ustunde koruma ve seklı saglam tutma amaçlı,tampon ise burnun ıcıne yerlestırılen nefes almanı saglayan bas parmak büyüklüğünde sılıkon bı aparatAlçıyla tampon aynı sey mi?Bir de o alçı ya da tamponları kaç gün tutuyor?Çıkartılması acı verir herhalde.
cok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecerBen sonunda oldum çok şükür 2 saat sürdü şimdi alçılı daha sonra size foto koyarım hiç korktuğum gibi olmadı inşallah sonucra güzel olur 16.30 çıktım şimdi yemek yememe izin verdiler Muhammet bey gerçekten çok Relax çok iyi bi Dr kesinlikle tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim Muhammet bey yapıcak değilmi sizinkinidecok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecer
Alçı ve tampon cuma çıkacak inşallah çok ağrılı olmaz şimdilik iyiyim çok şükürAlçıyla tampon aynı sey mi?Bir de o alçı ya da tamponları kaç gün tutuyor?Çıkartılması acı verir herhalde.
Evet ameliyathane kısmı biraz ürkütücü ama zaten uyudugun için hiç bişey hatirlamiyosuncok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecer
İstanbuldamı Ankaradamı oluyorsunuz siz ameliyatı?Açıkmı kapalımı yapıyor muhammet bey?cok gecmıs olsun ben narkoz ve amleıyathaneye gıtme kısmından cok korkuyorum benmde amelıyatım ayın 25 ınde ınsallah bnmkıde cok ıyı gecer
Ben Ankarada oldum açık yapıyorGeçmiş olzun , Fotoğraf atacakmısınız ?
evet muhammet beye amelıyat olacagımmTeşekkür ederim Muhammet bey yapıcak değilmi sizinkinide
ıstanbulda amelıyat olacagım . Muhammet bey acık amelıyat yapıyorİstanbuldamı Ankaradamı oluyorsunuz siz ameliyatı?Açıkmı kapalımı yapıyor muhammet bey?
en buyuk korkum sonrası zaten atlatılacak bı sekılde ama narkozdan cok korkuyorumEvet ameliyathane kısmı biraz ürkütücü ama zaten uyudugun için hiç bişey hatirlamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?