Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

en buyuk korkum sonrası zaten atlatılacak bı sekılde ama narkozdan cok korkuyorum
Can'ım arkadaşım sakın ameliyattan narkozdan korkma hiç bir şey hatırlamayacaksın.uykudan uyanmış gibi hissedeceksin .ameliyat sonrası da Ağrın yok denecek kadar az olacaktır. Asıl hepimizin kaygısı görüntüsü.çünkü Zaman'la düzeliyor ve sabırsız davranıyoruz.şimdiden kolay gelsin ..

Bu yüze uyumlu hale gelmesi kisiye gore degisiyor demek ki?Bazılarını goruyorum daha 5 gunluk burun mis gibi.Cilt tipi mi etkili acaba bunda?

Benim şişlik ve morluk azalmaya başladı cuma alçı ve tampon kısmı var sonucu görnek için sabırsızlanıyorum inşallah umduğum gibi güzel bi sonuç olur tabi oturması 3 ayı buluyomuş ama genede aşağı yukarı bellidir die düşünüyorum

Bugün tamponlariniz çıkartıldı mı?Çok agrı oldu mu?

Tamponlarım da çıktı şimdi daha rahatım çok şükü, yok öyle korktuğum gibi bi ağrı olmadı sızlar gibi bi kaç saniye icinde geçti

Eklentiler

• 20160708_135923.webp
    4 KB · Görüntüleme: 663
Bu ayın sonunda kismetse.Sizin guzel duruyor masallah.Doktor ne dedi?
Dr beyle salı görüşeceğiz hemişersi çıkartıyor tamponları benim derimin ince derili olduğundan fazla şişlik olmadığını söyledi hemşire hanım benden önce ki hastalarda burunda biraz daha fazla şişlik varmıştı

Merhaba, ameliyatimin ustunden 5.5 ay gecti. Burnumun ustunde halen kemer gibi bir cikinti var. Ucunda da asimetriklik var, burnumun bir tarafi diger tarafina gore daha yukarda. Ucu hala cok buyuk yuzumee gore. Bu noktadan sonra daha iyi olacagini dusunmuyorum, cok mutsuzum. Profilime cikintinin fotolarini yukledim. Bu cikinti 3. Ay cikti ve hic bir sekilde kuculmedi.

evet gerçekten de çıkıntı var aslında bence asimetri daha rahatsız edici bir durum... Muhammed bey ne diyor memnuniyetsizliğiniz hakkında ??sorumluluk alıyor mu

Ben resminizi göremiyorum tekrar gönderebilirmisiniz?

Bilmiyorum diğer arkadaş ta ne gibi bi sıkıntı var kemerinin hala olduğunu söylüyor benim daha yeni ama kemer görüntüsü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…