Can'ım arkadaşım sakın ameliyattan narkozdan korkma hiç bir şey hatırlamayacaksın.uykudan uyanmış gibi hissedeceksin .ameliyat sonrası da Ağrın yok denecek kadar az olacaktır. Asıl hepimizin kaygısı görüntüsü.çünkü Zaman'la düzeliyor ve sabırsız davranıyoruz.şimdiden kolay gelsin ..en buyuk korkum sonrası zaten atlatılacak bı sekılde ama narkozdan cok korkuyorum
Çok teşekkür ederim evet bi kaç ay gözlük takmak yok ilerleyen zamanda yeni fotolar koyarımGeçmiş olsun.Insan korkuyorBir de kim bilir kaç ay gözlük takamayacagiz.Fotograf icin tesekkurler
Bugün tamponlariniz çıkartıldı mı?Çok agrı oldu mu?Benim şişlik ve morluk azalmaya başladı cuma alçı ve tampon kısmı var sonucu görnek için sabırsızlanıyorum inşallah umduğum gibi güzel bi sonuç olur tabi oturması 3 ayı buluyomuş ama genede aşağı yukarı bellidir die düşünüyorum
Siz ne zaman ameliyat olacaksınız Ankarada mı sizinde ameliyatınızBugün tamponlariniz çıkartıldı mı?Çok agrı oldu mu?
Bu ayın sonunda kismetse.Sizin guzel duruyor masallah.Doktor ne dedi?Siz ne zaman ameliyat olacaksınız Ankarada mı sizinde ameliyatınız
Dr beyle salı görüşeceğiz hemişersi çıkartıyor tamponları benim derimin ince derili olduğundan fazla şişlik olmadığını söyledi hemşire hanım benden önce ki hastalarda burunda biraz daha fazla şişlik varmıştıBu ayın sonunda kismetse.Sizin guzel duruyor masallah.Doktor ne dedi?
Merhaba son durumunuz nedir açıldı alçı bant.Bilmiyorum becerebildim mi? Resim isteyenlere
Ben resminizi göremiyorum tekrar gönderebilirmisiniz?Merhaba, ameliyatimin ustunden 5.5 ay gecti. Burnumun ustunde halen kemer gibi bir cikinti var. Ucunda da asimetriklik var, burnumun bir tarafi diger tarafina gore daha yukarda. Ucu hala cok buyuk yuzumee gore. Bu noktadan sonra daha iyi olacagini dusunmuyorum, cok mutsuzum. Profilime cikintinin fotolarini yukledim. Bu cikinti 3. Ay cikti ve hic bir sekilde kuculmedi.
Evet alçı ve tampon çıktı hafif şişlik var daha ama bu şekilde şuanMerhaba son durumunuz nedir açıldı alçı bant.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?