- 17 Ekim 2015
- 56
- 6
- 6
- 41
Evet sadece alt çamaşırınla giriyorsun yanında geniş yakalı bişey olsa yeterli krem ve ilaçları hemsiresi aldırıyor amlt. Sonra kullanmaya basliyosun ne gün olucaksin ameliyatı ankarada olacaktiniz deilmjInsallah.
Cilt yapısı kişinin bünyesi,sigara kullanımı ameliyatta yapılan işlemler vs vs bir sürü şey etkili yani :)Bu yüze uyumlu hale gelmesi kisiye gore degisiyor demek ki?Bazılarını goruyorum daha 5 gunluk burun mis gibi.Cilt tipi mi etkili acaba bunda?
Fotoğrafınızı görmemiz mümkünmü? Özelden atsanız yada. Çok geçmiş olsun.Merhaba, ameliyatimin ustunden 5.5 ay gecti. Burnumun ustunde halen kemer gibi bir cikinti var. Ucunda da asimetriklik var, burnumun bir tarafi diger tarafina gore daha yukarda. Ucu hala cok buyuk yuzumee gore. Bu noktadan sonra daha iyi olacagini dusunmuyorum, cok mutsuzum. Profilime cikintinin fotolarini yukledim. Bu cikinti 3. Ay cikti ve hic bir sekilde kuculmedi.
Muhammet Bey Kulak Burun Boğaz uzmanı sanırım yapmıyorSelam muhammed dilber burun dışında bacak estetiğide yapıyor mu
Kızlar moralim çok bozuk Muhammet bey için 10 eylüle randevu almıştım muayene olduğumda çok güzel bir burnumun olacağını istediğim şekilde yapabilecegini söylemişti şimdi bi tane resim attım böyle kesinlikle istemiyorum diye seninki bundan da büyük olcak boşuna olma dedi ve suan ne yapacağımı bilemiyorum
Merhaba 40 gün olmussunuz resim atabilirmisiniz özelden bende 20 gün oldum ama bende biraz sıkıntı varBende amleiayt olali 40 gun oldu ozelden yazabilirim
Rica etsem resim atabilirmisiniz özeldenBende amleiayt olali 40 gun oldu ozelden yazabilirim
20 günde ne sıkıntınız oldu daha çok erken bir seylerin belli olmasi icin merak ettimMerhaba 40 gün olmussunuz resim atabilirmisiniz özelden bende 20 gün oldum ama bende biraz sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?