Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar,ameliyat için önden dügmeli bir pijama,ıslak mendil başka neler lazim.Buz torbası ya da krem de aldiriyorlar mı?Hastane icin neler gerekli?Bir de iç camasirimizla mı giriyoruz ameliyata?

Sadece alt iç çamaşır bısey ıstenmıyo ıstersen sen al ama onden dugmelı olsa ıyı olur olmasa da cok dert degıl genıs yakalı bıseyde olur ınsallah guzel gecer

Bu yüze uyumlu hale gelmesi kisiye gore degisiyor demek ki?Bazılarını goruyorum daha 5 gunluk burun mis gibi.Cilt tipi mi etkili acaba bunda?
Cilt yapısı kişinin bünyesi,sigara kullanımı ameliyatta yapılan işlemler vs vs bir sürü şey etkili yani :)

Fotoğrafınızı görmemiz mümkünmü? Özelden atsanız yada. Çok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak. 10 eylül için randevumu aldım fakat ameliyathaneye gidene kadarki süreçten çok korkuyorum damar yolum nasıl açılcak bir sitede şikayet okudum aile hastanesiyle ilgili 8 9 kere damar yolunu açmaya çalışmışlar zaten iğneden korkuyorum. bir de ameliyathaneye gitmeden sakinleştirici veriyorlar mı bunu merak ediyorum sonraki süreçten hiç korkmuyorum

Her duydugunuza inanmayin bence.O kadar 8 9 kere denenip de damar yolunun acilamamasi biraz zor.Siz doktora guveniyorsaniz mesele yok.Bunlar sadece bir arac.Hepimiz ALLAH'a guveniyoruz,Rabbim aksilik vermesin.Gönlü geniş tutmalı.Yoksa eger bir sorun olacaksa her yerde her şekilde olur.Rahat olun yani.

Kızlar moralim çok bozuk Muhammet bey için 10 eylüle randevu almıştım muayene olduğumda çok güzel bir burnumun olacağını istediğim şekilde yapabilecegini söylemişti şimdi bi tane resim attım böyle kesinlikle istemiyorum diye seninki bundan da büyük olcak boşuna olma dedi ve suan ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…