Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Banada atarmısınız acaba bende kendisiyle görüşmüştüm bazı olumsuz açıklamaları olabiliyor uyarı mahiyetinde seyre göre sanırım.Bana emre salih beyde benzer birşey dedi özelden yazarsan konuşabiliriz.

Ben muh beye oldum ameliyatı acıbadwm hastanesinde. Çok heyecanlıydm bana sakinşeştirici veridiler beni ameliyata götürene kadar gözlerim acık güler vaİyette durmuşım sonra almaya gelsiler giç panik yapmadm . Hemende bayıltıylar zaten

çok geçmiş olsun :) bi an kendimi hayal ettim ameliyat olmadan önce acayip heyecanlanırım sanırım :) umarım istediğin gibi olmuştur. Fotoğraf atabilirmisin?

kizlar ben mayis 2016 muhammet beye ameliyat oldum ve coooooooooooooook memnunum burnumdan,simdiden çok seviyorum burnumu şişlikler tamamen inince hayal bile edemiyorum. Herkes doktorumun kim oldunu soruyor cok begeniyor burnumu - iyki sevgili doktorum Muhammet Dilberi tercih etmisim, elleriniz dert görmesin hocam :)))))

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncesi sonrası foto gönderme imkanınız varmı özelden yada buradan

merhaba bende ayın 25 ındekı amelıyatımı oldum. Burnum kalın derılı olmasına ragmen dun tampon alcı ve dıkısler alındı . cok cok guzel olmus . kemık egrılıgıde vardı o da tamamen duzelmıs . sadece tekrar egılmemesı ıcın dua edıyorum . Kesınlıkle ısını tıtızlıkle yapan cok ıyı bır doktor muhammet hocam .

merhaba bende senın gıbı cok korkuyodum hatta burdada yazmıstım ama ınan korkacak bı sey yok bosuna korkmusum oluo bıtıo hıssetmıon bıle bazen serum bıle takılırken bı kac kere acıldıgı oluo aynı sey bende aıle hastanesınde oldum 8 9 seferde acmadılar damar yolumu odada acıolar damar yolunu gıtmeden once korkma Muhammet hocam ve ekıbı cok cok ıyı ıcın rahat olsun

ahh darısı başıma insaşşah bende en kısa zamanda kendısı ile ğörüşmeye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…