Banada atarmısınız acaba bende kendisiyle görüşmüştüm bazı olumsuz açıklamaları olabiliyor uyarı mahiyetinde seyre göre sanırım.Bana emre salih beyde benzer birşey dedi özelden yazarsan konuşabiliriz.Kızlar moralim çok bozuk Muhammet bey için 10 eylüle randevu almıştım muayene olduğumda çok güzel bir burnumun olacağını istediğim şekilde yapabilecegini söylemişti şimdi bi tane resim attım böyle kesinlikle istemiyorum diye seninki bundan da büyük olcak boşuna olma dedi ve suan ne yapacağımı bilemiyorum
çok geçmiş olsun :) bi an kendimi hayal ettim ameliyat olmadan önce acayip heyecanlanırım sanırım :) umarım istediğin gibi olmuştur. Fotoğraf atabilirmisin?Ben muh beye oldum ameliyatı acıbadwm hastanesinde. Çok heyecanlıydm bana sakinşeştirici veridiler beni ameliyata götürene kadar gözlerim acık güler vaİyette durmuşım sonra almaya gelsiler giç panik yapmadm . Hemende bayıltıylar zaten
Albüme bakabilirsiniz. İstediğim gibi oldu evet
Geçen sene haziranda 8000 tl ye oldmgüzel olmuş gerçekten. ne kadara oldunuz acaba
Geçmiş olsun öncesi sonrası foto gönderme imkanınız varmı özelden yada buradankizlar ben mayis 2016 muhammet beye ameliyat oldum ve coooooooooooooook memnunum burnumdan,simdiden çok seviyorum burnumu şişlikler tamamen inince hayal bile edemiyorum. Herkes doktorumun kim oldunu soruyor cok begeniyor burnumu - iyki sevgili doktorum Muhammet Dilberi tercih etmisim, elleriniz dert görmesin hocam :)))))
merhaba bende senın gıbı cok korkuyodum hatta burdada yazmıstım ama ınan korkacak bı sey yok bosuna korkmusum oluo bıtıo hıssetmıon bıle bazen serum bıle takılırken bı kac kere acıldıgı oluo aynı sey bende aıle hastanesınde oldum 8 9 seferde acmadılar damar yolumu odada acıolar damar yolunu gıtmeden once korkma Muhammet hocam ve ekıbı cok cok ıyı ıcın rahat olsunMerhaba kızlar benim bir sorum olacak. 10 eylül için randevumu aldım fakat ameliyathaneye gidene kadarki süreçten çok korkuyorum damar yolum nasıl açılcak bir sitede şikayet okudum aile hastanesiyle ilgili 8 9 kere damar yolunu açmaya çalışmışlar zaten iğneden korkuyorum. bir de ameliyathaneye gitmeden sakinleştirici veriyorlar mı bunu merak ediyorum sonraki süreçten hiç korkmuyorum
9000 odedimSiz ne kadar ödediniz??
hangi hastane senınki yada özel sağlık sığortan felanmı var .. bende düşünuyorum daAmeliyatı yapacağı hastaneye göre değişiyor. Ben 4500 TL ödeyeceğim.
ahh darısı başıma insaşşah bende en kısa zamanda kendısı ile ğörüşmeye gideceğimkizlar ben mayis 2016 muhammet beye ameliyat oldum ve coooooooooooooook memnunum burnumdan,simdiden çok seviyorum burnumu şişlikler tamamen inince hayal bile edemiyorum. Herkes doktorumun kim oldunu soruyor cok begeniyor burnumu - iyki sevgili doktorum Muhammet Dilberi tercih etmisim, elleriniz dert görmesin hocam :)))))
Cok tskler özelden gönderebilirim :)))Geçmiş olsun öncesi sonrası foto gönderme imkanınız varmı özelden yada buradan
Darisi basina canim insallah sanada nasip olur :)))ahh darısı başıma insaşşah bende en kısa zamanda kendısı ile ğörüşmeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?