gecmis olsun :)))merhaba bende ayın 25 ındekı amelıyatımı oldum. Burnum kalın derılı olmasına ragmen dun tampon alcı ve dıkısler alındı . cok cok guzel olmus . kemık egrılıgıde vardı o da tamamen duzelmıs . sadece tekrar egılmemesı ıcın dua edıyorum . Kesınlıkle ısını tıtızlıkle yapan cok ıyı bır doktor muhammet hocam .
Ben de resim rica edebilir miyim :)Cok tskler özelden gönderebilirim :)))
Merhaba.. 4500 lira dediniz ya.hangi hastanede oldunuz.ve size hangi islemler yapildi ogrenebilir miyim.? Bide varsa foto gonderebilir misiniz?hangi hastane senınki yada özel sağlık sığortan felanmı var .. bende düşünuyorum da
Sorun dil özelden gönderdim canimÖzelden gönderirseniz sevinirim teşekkürler.
Benim bugün 14.günüm.Sizin vir yıl olmuş ama fotolarınızı görebilirmiyimçççÇok merak ediyorum..Şuan kendimi hiç beğenmiyorumm.
Kizlar bana da foto gonderir misiniz? Ben de muhammed beye ameliyat olucam. Bol bol örnege ihtiyacim var :)Sorun dil özelden gönderdim canim
Karakalemcik bana ozelden fotograf gondermeniz mumkun mu?Digerini tanımiyorum.Muhammet Dilber ne olup olmayacagini dobra dobra söyler.Illa hastayı ameliyat edeyim,parasini alayim tavri icinde degil.Olurunu olmazini size soyler siz de karar verirsiniz.Ben kendisinden once 2 doktora gittim.Ustelik birine öngörusme ucreti de odedim.Fikrimi sormadılar bile.Hızlı hızlı tasarımı yap gönder şeklindeydi.Muhammet Bey'e gittim onlardan farklıydı.Her seyi oluru olmazı tek tek anlattı.Bana ben senin yerinde olsam olmam demesine ragmen ameliyat oldum(Titiz ve takıntılıyım diye)Tasarimi istersen asistanlarim yapsin dedi.1 hafta sonra tasarim fotografi geldi.Hiç begenmedim.Dedimki bunu kesinlikle Muhammet Bey yapmamistir,o bunu begenmez dedim ve ona ragmen gun aldim Dedigim gibi de oldu.Kendisi de tasarimi hic begenmedi.Demem o ki bu iş şans ve doktora güvenme işi;ama ben Muhammet Bey'on durustlugune guvenerek ameliyatimı oldum.
Çok teşekkür ederim. Revizyon olacağım o yüzden iyice araştırıyorum. Muhammet Bey muayene etmeden ameliyata karar veremem dedi haklı olarak lakin şöyle bir şey var ben ankaradayım Muhammet bey de ankaraya gelecekmiş ekim sonu gibi hani o kadar bekleyip bir de ameliyat etmem seni derse üzülürüm. Gerçi diyeceğiniz sanmıyorum sorunlu bir burun değil hani kıkırdaklarım falan duruyor yerinde.Cevap için teşekkürler ayrıca. Size de çok geçmiş olsun darısı bana ve diğer arkadaşlara diyelim.Digerini tanımiyorum.Muhammet Dilber ne olup olmayacagini dobra dobra söyler.Illa hastayı ameliyat edeyim,parasini alayim tavri icinde degil.Olurunu olmazini size soyler siz de karar verirsiniz.Ben kendisinden once 2 doktora gittim.Ustelik birine öngörusme ucreti de odedim.Fikrimi sormadılar bile.Hızlı hızlı tasarımı yap gönder şeklindeydi.Muhammet Bey'e gittim onlardan farklıydı.Her seyi oluru olmazı tek tek anlattı.Bana ben senin yerinde olsam olmam demesine ragmen ameliyat oldum(Titiz ve takıntılıyım diye)Tasarimi istersen asistanlarim yapsin dedi.1 hafta sonra tasarim fotografi geldi.Hiç begenmedim.Dedimki bunu kesinlikle Muhammet Bey yapmamistir,o bunu begenmez dedim ve ona ragmen gun aldim Dedigim gibi de oldu.Kendisi de tasarimi hic begenmedi.Demem o ki bu iş şans ve doktora güvenme işi;ama ben Muhammet Bey'on durustlugune guvenerek ameliyatimı oldum.
Ameliyat olali ne kadar olduArkadaşlar burununuzu ilk gördugunuz andan sonra degisim oluyor mu?Yani ilk gordum degisik geldi;ama sonra güzellleşti diyen var mı yardım lutfen
Çok geçmiş olsun önce ve sonra fotoğrafları gönderebilir misiniz rica etsem.ben de 3. Ameliyatımı olmak zorundayım artık son olsun istiyorum
Kendi resmini ve gönderdiğin resmini özelden yollayabilir misin Rica etsemKızlar moralim çok bozuk Muhammet bey için 10 eylüle randevu almıştım muayene olduğumda çok güzel bir burnumun olacağını istediğim şekilde yapabilecegini söylemişti şimdi bi tane resim attım böyle kesinlikle istemiyorum diye seninki bundan da büyük olcak boşuna olma dedi ve suan ne yapacağımı bilemiyorum
Eylül için randevu aldım, sekreteri 200tl ücret belirtti. Mecburen ödemek zorundayım(keşke bir öğrenci indirimi olsaydıMerhaba Arkadaşlar,
muhammet dilber i estetik için bende düşünüyorum fakat muayene ücreti 200,00 tl isteniyor. ücret ödemeden görüşmeye giden var mı ? ön görüşme için bu tutar fazla gibi. neticede birkaç doktorla görüşme yapacağım bu tutarlar yüzünden randevu alamıyorum. zaten ameliyat fiyatları yüksek. üstüne bu ücretler abartı geliyor. görüşmeye giden herkes ücret ödedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?