Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gecmis olsun :)))

Arkadaşlar ben de revizyon için araştırma yapıyorum. Muhammet Bey'e revizyon olanlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi? Bir de ben İzmir'de yaşıyorum. Randevu ve ameliyat tarihleri çok geç veriliyor mu? İnternet üzerinden bi değerlendirme yapıyor mu fotoğraftan vs.?

Digerini tanımiyorum.Muhammet Dilber ne olup olmayacagini dobra dobra söyler.Illa hastayı ameliyat edeyim,parasini alayim tavri icinde degil.Olurunu olmazini size soyler siz de karar verirsiniz.Ben kendisinden once 2 doktora gittim.Ustelik birine öngörusme ucreti de odedim.Fikrimi sormadılar bile.Hızlı hızlı tasarımı yap gönder şeklindeydi.Muhammet Bey'e gittim onlardan farklıydı.Her seyi oluru olmazı tek tek anlattı.Bana ben senin yerinde olsam olmam demesine ragmen ameliyat oldum(Titiz ve takıntılıyım diye)Tasarimi istersen asistanlarim yapsin dedi.1 hafta sonra tasarim fotografi geldi.Hiç begenmedim.Dedimki bunu kesinlikle Muhammet Bey yapmamistir,o bunu begenmez dedim ve ona ragmen gun aldim Dedigim gibi de oldu.Kendisi de tasarimi hic begenmedi.Demem o ki bu iş şans ve doktora güvenme işi;ama ben Muhammet Bey'on durustlugune guvenerek ameliyatimı oldum.

Karakalemcik bana ozelden fotograf gondermeniz mumkun mu?

Çok teşekkür ederim. Revizyon olacağım o yüzden iyice araştırıyorum. Muhammet Bey muayene etmeden ameliyata karar veremem dedi haklı olarak lakin şöyle bir şey var ben ankaradayım Muhammet bey de ankaraya gelecekmiş ekim sonu gibi hani o kadar bekleyip bir de ameliyat etmem seni derse üzülürüm. Gerçi diyeceğiniz sanmıyorum sorunlu bir burun değil hani kıkırdaklarım falan duruyor yerinde.Cevap için teşekkürler ayrıca. Size de çok geçmiş olsun darısı bana ve diğer arkadaşlara diyelim.

Arkadaşlar burununuzu ilk gördugunuz andan sonra degisim oluyor mu?Yani ilk gordum degisik geldi;ama sonra güzellleşti diyen var mı yardım lutfen

Kimse foto falan gondermiyo. Ben 8 gun sonra ameliyat olucam ins. Son yaptigi.ameliyatlaru gormek istiyordum ya..

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, muhammet beye ameliyat olan arkadaşlar şuan kaçıncı ayda yada yılda iseniz operasyon sonrası, burnunuzun ucu yumuşak mı yani burun üstüne yatılabiliyor mu? nasıl oluyor mesela? Yani örnek vereyim barış çakırın yaptığı burunlarda 3.ayda fln burun ucunu gayet oynattırıyor hastalara hani elastik cerrahi fln diyor ya, diğer doktorların yaptığı burunlar böyle olmuyor mu? yoksa oluyor da onlar o kısmı reklam mı yapmıyor?

Merhaba Arkadaşlar,
muhammet dilber i estetik için bende düşünüyorum fakat muayene ücreti 200,00 tl isteniyor. ücret ödemeden görüşmeye giden var mı ? ön görüşme için bu tutar fazla gibi. neticede birkaç doktorla görüşme yapacağım bu tutarlar yüzünden randevu alamıyorum. zaten ameliyat fiyatları yüksek. üstüne bu ücretler abartı geliyor. görüşmeye giden herkes ücret ödedi mi ?

Kendi resmini ve gönderdiğin resmini özelden yollayabilir misin Rica etsem

Eylül için randevu aldım, sekreteri 200tl ücret belirtti. Mecburen ödemek zorundayım(keşke bir öğrenci indirimi olsaydı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…