Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN)Kaca aldın ve içinde ne kadar var yani kaç zaman gider
PHARMATON (MULTİVİTAMİN)
ZİNCO (ÇİNKO)
ikisi45 tl
SIVI L-CARNITIN ŞURUP----94 tl ye aldık
şurup hariç diğerleri bir aylık kullanımı geçebilir biri30 kapsül diğeri 40 kapsül yalnız şurubu spor malzemeleri satan bir yerde buldu eşim..............
internette l-Carnitin arıyorum ama şişe şeklinde onun hap şeklinde 60 veya 90 adet olanı var mı bir yerde veya sıvı olanımı kullanmak gerekiyor.Arkadaşlar şunu muhteşem 5'li yapın eğer ki başka bir sorun yoksa (ağır varikosel 4 ve üzeri, dna hasarı vb.) inşallah tüm değerlerinizi normallaşecek veya daha iyileşecektir. Sonucu kimisi 1 ayda alır kimisi 3 ay kimise ise 6 ayda alır. Bünyeden bünyeye değişir ama 3 ayda ben fark göreceğinize inanıyorum.
1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içereek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)
Başlığı açan arkadaşım sadece faydasını görenler yazsın demiş biz henüz spermiogram yaptırmadık ama bizzat faydasını görenlerin ve bilimsel deneylerin sonucunu toparlayarak yazdım sizlere biz de bunları uyguluyoruz. Umarım faydası olur.
1 haftadır eşim kullanıyr umarım sonucu güzel olur ve burdan paylaşırım....
hamileyim cnm RABBİM isteyen herkese nasp etsin İNŞALLAH.......Yaklaşık 1,5 ay kullandı zaten kullanmadan önce ameliyat oldu .......hepimizin yar ve yardımcısı olsun yüce RABBİM.....Ne yaptınız çok merak ediyorum.. benim uyguladiğim kürler sadece 4mil. çıka bildi![]()
hamileyim cnm RABBİM isteyen herkese nasp etsin İNŞALLAH.......Yaklaşık 1,5 ay kullandı zaten kullanmadan önce ameliyat oldu .......hepimizin yar ve yardımcısı olsun yüce RABBİM.....
Sağol cnm benim ......eşim ameliyat olalı tam 3 ay 20 gün olmuştuki hamile kaldım ama kaldığım ay muhteşem üçlü bitmişti ayrıca hergün gece yatarken havuç suyu içti...bende ovulasyon testiyle preesed jel kullandım ama yumurtlamayı kaçırdım jeli kullanırken nasıl oldu diyeceksin valla çizgi belirginleşir derken bir anda yok oldu bende o gün nolacakki deyip jeli kullandım inan bana hangisi vesile oldu bilemiyorum ama RABBİM zamanı gelince veriyor....eşimin test yaptıracağı ve tüp bebek merkezinden randevu aldığım ay mucize gerçekleşti ALLAHım çok büyük şunuda ekleyeyim çooook dua ettim ama çok......Öncelikle sevincini paylaştığın için Allah razı olsun.. bizlere kocaman bir umut penceresi açtın..
Yumurtlama takibi yaptın mi?? Bide eşin ameliyatan sonra sadece muhteşem üçlüyü mi kullandı??
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin..
Hayirli olsun saglikla buyusun insallah....tevekkul elimizden gelen HERseyi yapip Allaha siginmak...Sağol cnm benim ......eşim ameliyat olalı tam 3 ay 20 gün olmuştuki hamile kaldım ama kaldığım ay muhteşem üçlü bitmişti ayrıca hergün gece yatarken havuç suyu içti...bende ovulasyon testiyle preesed jel kullandım ama yumurtlamayı kaçırdım jeli kullanırken nasıl oldu diyeceksin valla çizgi belirginleşir derken bir anda yok oldu bende o gün nolacakki deyip jeli kullandım inan bana hangisi vesile oldu bilemiyorum ama RABBİM zamanı gelince veriyor....eşimin test yaptıracağı ve tüp bebek merkezinden randevu aldığım ay mucize gerçekleşti ALLAHım çok büyük şunuda ekleyeyim çooook dua ettim ama çok......
Merhaba canim simdi hamilesin cok sukur nasil oldu tüp bebekmi benimde esimin sperm sayisi 4milyonda umut ol bana insallahNe yaptınız çok merak ediyorum.. benim uyguladiğim kürler sadece 4mil. çıka bildi![]()
Merhaba canim simdi hamilesin cok sukur nasil oldu tüp bebekmi benimde esimin sperm sayisi 4milyonda umut ol bana insallah
aminn canim insallahh evet tüp bebekten baska caremiz yok ama cok sukur ki o yontem var kacinci denemenizdi kac yildir evlisinizTüp bebek canım. Allah tez zamanda kavuştursun seni de yavruna
aminn canim insallahh evet tüp bebekten baska caremiz yok ama cok sukur ki o yontem var kacinci denemenizdi kac yildir evlisiniz