Muhtesem Yuzyil Star Tv

yaa çatladımmmm bn de diyorum nerde bu topik nolmuş bu topiğe nerden konuşcaz bu bölüme hayran kaldım nasıl paylaşcam topikle diye içim içimi yiyodu az kalsın ben açacaktım konuyu

neden dıger topıke ne oldu cnm yenı ızlemeye basladım da mısafırım vardı ne oldu ya bırı özetleyebılırmı hurremın yandıgına suleyman ne dedı daye neden o hale geldı gorevden mı alındı

Sabahtan beridir bakıyorum bakıyorum yok,bizim topik e ne oldu kapatıldımıiyi oldu...Bu bölüm çok güzeldi,yorumlar az sonra

Ben demiştim.

Nora Mustafa'nın gözdesi olucak ve Hürrem ile bunu kullanıcaklar diye.
Dediğim gibi çıktı.

Ve o Mahidevran nasıl iğrenç bir yaratıktır?
Yalancı.

amaa :2: ama ben o topiği çok seviyodum

yabancı gibi hissettim kendimi şimdi

Bu hafta çatladım resmen birileri ile konuşamamak ne kötü oldu resmen hürremciğime yapılan suikast gibi bizede yapıldı.....

Bu hafta hürremin daha güçlü olmasını beklerdim...ama sülo ağırdan aldı işi...

Salak mahi yaktı oğlunun başını....haftaya daha beter olacaklar

en çok süloyla ilk buluşma sahnesi dokundu gözümden yaş aktı bide dayenin durumu

sülo el atacağım dedi.. Kapatacak kesinnnn

No idea :44:

bilmiyorum ki cnm diğer topik kapanmış galiba.

hemen özet geçeym :) süleymana mektup yazdı hürrem herşeyi anlattı dayenin de imzası vardı mektupta şahit olarak ama ibrahim süleymana söylemedi hürreme cvp yazdı kapansın bu konu sır kalsın hünkarımız üzülmesin dedi valide de dayeyi görevden aldı gülşah pisliğini koydu onun yerine sonra süleyman geldi seferden hürrem karşılamaya çıkmadı süleyman sorunca da haremde yangın çıktı dediler hürremin yanına gidince hürrem herşeyi anlattı sonra süleyman validesine gidip hesap sordu ama inkar etti tabi dayeyi de görevini ihmal ettiği için aldm görevden dedi sonra süleyman ibrahime neden haber vermedin diye hesap sordu ibrahim de bu işin arkasında valide sultan varsa bu bnm boyumu aşar dedi sonra hürrem ibrahime valideyi durdur yoksa ben durdurmak zornda kalcam dedi ibrahim de valideye durumu tatlıya bağlayalım ya da öle gösterelim dedi akşam yemeğe çağırdı hürremi süleymanı valideyi valide hürreme elini öptürdü sofraya oturdular sofrada valide sarayda nikah kıyıldı daha büyük felaket gelmesin başımıza fln dedi hürrem sofradan kalkacakken süleyman otur dedi siz kabul etsenz de etmesenz de hürrem bnm karım dedi valide sofrayı terketti hatice engel olacakken süleyman engel oldu ibrahim peşnden gitti ama valide ben o kadınla bi daha yanyana gelmem dedi gitti sonra haremde gülşah terör estiriyodu cariyenin biri sofrayı toplarken döktü gülşah da kıza bağırdı daye de bağırma temizleyecek zaten dedi gülşah da sen temizleyeceksn dedi daye temizlerken nigar geldi gülşaha diklendi dülşah nigarı itti yere yuvarlandı daye de gülşaha tokat attı gülşah da valideye şikayet etti valide saraydan kovdu dayeyi ama hürrem engel oldu gülşaha git engel ol tatlıya bağla yoksa o fare suratını dümdüz ederm dedi bayıldım bu kısma gülşah da mahiye söylemiş herhalde mahi geldi sen kim oluyosun da hareme karışıyosn dedi hürrem de sen karşma sus dedi o da artk sessiz değilim şehzademden aldığım güçle seni yerle bir ederim dedi hürrem mustafanın da başını yakacaksın yapma dedi mahi eee yeter be dedi elini kaldırdı tam vuracakken süleyman geldi elini tuttu çabuk özür dile dedi o da affedin dedi zorla çıktı gitti odasında ağlarken mustafası geldi noldu dedi o da anlattı ama kendini ezik göstererek anlattı tabi mustafa da bi hışımla babasına gitti hürreme yanlız bırakın beni babamla dedi bn anneme bi söz verdim üzülmeyecek dedi bizim geleceğimize kim karar veriyo baba sen mi hürrem sultan mı dedi süleyman kaşlarını çattı ve bitttiiiiiiiiiiiii inşallah yeternce özet geçebilmişimdir

Women katılıyorum. çatladım bende... ne kadar alışmışım sizlerle izlemeye

muhteşem Kazen bulur inş. topiğimizi:92:

aynen ya burayla paylaşamaynca çatladım arıyorm arıyorm yok topik ayy çok güzeldi bu bölüm yaa süleyman hiç ezdirtmedi hürremi ne aşk ama

bencede harem ya kapanacak yada hürreme verilrcek.mahi ciddi ciddi mustafayı yaktı.olayı farklı anlattı haftaya bence mahi yok edirneye gidecek gülşahla.gülşahta ne salak y.her şeyi eline yüzüne bulaştıordı.validede dayeye ayıp etti.aybige ve malkoçoğlu aşklarını yakında ilan eder.nigarda hamile kalır.validednin otoritesi biter.

bende sırf bugn beraber yorum yaparız diye girdim foruma
ama bulamadım topiği

O fare suratını dümdüz ederim lafı benimde çok hoşuma gitti.

Bu arada Hürrem ne taktik verdi ama Nora'ya hee.
Kadından ders almak lazım

Bende yarım saattir topiği arıyordum :44:

Daye ne güzel patlattı Gülşahın yüzüne, içim yağları eridi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…