Muhtesem Yuzyil Star Tv

O fare suratını dümdüz ederim lafı benimde çok hoşuma gitti.

Bu arada Hürrem ne taktik verdi ama Nora'ya hee.
Kadından ders almak lazım

aynen
noranın kızlarla raks etmesi hürremin ilk raksına benzemiyo muydu sizce ben çok gıcık oldum aynısını yapmşlar resmen o kızlar da çıktı oynamaya güyas ama sırf nora oynadı ortada

bende aradım topiği yazdıgım mesaj sayısı eksilince anladım silindiğini

hürrem şehzadeye ne yaptıracak acaba? iyi oyun yaptılar başta gerçekten kız hürreme ihanet etti zannettim

editörüm bi açıklama yapılmıcak mı bize... topiğimizin neden kapatıldığına dair??????

Hiçbir fikrim yok desem............
bize de bir açıklama yapılmadı yani nilim ve bana..
öğrenince yazarım tabii..

aynen
noranın kızlarla raks etmesi hürremin ilk raksına benzemiyo muydu sizce ben çok gıcık oldum aynısını yapmşlar resmen o kızlar da çıktı oynamaya güyas ama sırf nora oynadı ortada

Evet epey benziyordu.
Hatta ben izlerken içimden dedim ki; Nora kesin Hürrem'den ders almış.!

Ama dans kısmı çok saçmaydı.
3 kız seçtiler ve bence hepsinin eşit olarak dans etmesi gerekirdi.
Sadece 1'sini ortaya çıkarır, adamın gözüne sokarsan tabii ki onu seçer..

hürrem şehzadeye ne yaptıracak acaba? iyi oyun yaptılar başta gerçekten kız hürreme ihanet etti zannettim

bence bişe yaptırmaya fırsat kalmayacak ölür yaknda mustafa mahi yaktı çocuğun başını doldurup duruyo
bn de hürreme kızmıştm kız bişe yapmadı korumaya çalıştı datuttular engel oldular die bas bas bağırdım ama duymadı meğer oyunmuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…