Müjde anne oluyorsunuz !

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.504
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
From: XXXXXXXX
Sent: Sunday, October 19, 2014 23:04 PM
To: BANA
Subject: Mesaj Var! Konu: hamilelik cinsel ilişki

Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki mesaj XXXXXXXXX adlı üye tarafından iletişim formu üzerinden gönderildi.

hamilelik cinsel ilişki

Geçenlerde erkek arkadaşımla seviştim ama ilişkiye girmedim sadece surtunduk ama biraz sokmak istedi zevk suyu geldi boşalmadı. Benim o günden sonra vajinamd sürekli bi kaşıntı oldu doktora gittim. mantar olmuş orası. Bide bikaç gundur basım donuyo sizce hamile kalmış olabilir miyim ??

İletişim linkinden yukarıda ki e-postadan yaklaşık HERGÜN 7-8 adet e-posta alıyorum. Cevap olarak ;

Müjde anne oluyorsunuz !

Desem çok mu ayıp etmiş olurum ? 4-5 kez bu cevabı verdim...

Vallahi öyle bir konuya dokunmuşsunki, yeminle gına geldi.. Sorun olacaksa oranıza buranıza sahip çıkın kardeşim!
Her halt ı biliosunuz, sonra naapacam bennnn !!

inanın en az 7-8 kişiden bu tür e-posta alıyorum. Cinsellik konusunda bu kadar mı cahiliz ? Kızlarımız hiç mi bilgilendirilmiyor ?

I ıh. Çünkü cinsellik bu ülkede tü kaka. Hiçbir şey anlatmazlar, sonra bir gece bir adamın koynuna yollarlar. Nasıl olsa kocaları anlatır, daha doğrusu kocaları kendi işlerini görür.

Bence tamamen sizi sinirlendirmek icin bilincli atilmis mesajlar gibi geldi bana.Yani umuyorum oyledir, yoksa boylesine cahil kizlarimiz oldugunu dusunmek bile son derece uzucu.

Back
X