Mükemmel İnsan elimden kaçıyor!!

Popkiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
16
0
1
Ankara
İyi Akşamlar arkdaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmet oldu. 24 yaşındayım. Bir ilişkim var. Hayatımda karsilabilecegim en mükemmel insanla birlikteliğim var. Kendisiyle aynı şirkette çalışıyordum. Çok iyi bir işi var bilgisayar mühendisi hemde çok yakışıklı. Adam gibi adam derler ya öyle biri. Özü sözü bir olgun düşünceli anlayışlı. Çok uzun olmayan ilişkimiz de bana öyle güzel anlar yaşattı ki. Özel anları hiç unutmaz her anı özel kılmayı bilen biri. Her bulustugumuzda küçük sürprizler yapar kendimi özel hissettirdi. Onunla beraberken kendimi bulutlarda yürür gibi hissediyorum. Nerde nasıl davranilir kimle ne konuşulur bilen bir insan. Yeri geldiğinde anlayışlı yeri geldiğinde sahiplenen benim için özel biri. Öyle güzel aylar geçirdik ki kavgamız dahi olmadı (benim birkaç kıskançlıgım dışında ) . Kendisi olgunluğu ile öyle güzel eline aldı ki ilişkiyi benim birsey yapmama gerek kalmadı. Hem romantik hem saygılı hem sahiplenen Size anlatamiyacagim kadar mükemmel biri. Geçen hafta biraz yakınlaşmamız oldu fazla değil sonra bana daha önce birseyler yaşayıp yaşamadığımı sordu. Bana her zaman dürüst olduğu için bende dürüstçe oldu diye cevap verdim. Sonrasında bir kaç gün geçtikten sonra biraz uzaklaşmak oldu. Cuma günü is çıkışında buluşalım mı dedi. Beni şirketten aldı oturduk bi mekana ve benim daha önceki tercihlerime saygı duyduğunu yadirgamadigini söyledi. Her ilişkisine ciddi başlarmış ve bunu kendisinin kaldiramiyacagini ilerde sorun olacağını düşündüğü için beraber bitirelim güzelce dedi. Hiç birşey diyemedim o An. 2 gündür çok kötüyüm lütfen yardımcı olun ne yapmayalım. Çok mutsuzum ve kaybetmek hiç istemiyorum.

Son düzenleme:
Ne yapabilirsin bilmiyorum canim ama eger senin icin hayirliysa insallah bi aradan sonra tekrar seninle konusacaktir dedigi gibi ilk basta hazmememis olabilitr

Ne yapabilirsin bilmiyorum canim ama eger senin icin hayirliysa insallah bi aradan sonra tekrar seninle konusacaktir dedigi gibi ilk basta hazmememis olabilitr

Bende öyle düşündüm ama aramıyor nede mesaj atıyor. Ben dusuneyim ara verelim falan da demedi. ben ayrılmak istiyorum dedi. bende aramak istiyorum ne diyeceğimi de bilemiyorum bu durumda.

Bahsettigin kadar mukemmel degilmis demek. Senin onceki hayatina, kararlarina saygi duymamis. Ustelik kimse mukemmel degildir. Bu sekilde yuceltme onu. Bir insanin iyi bir isi, meslegi olmasi veya tipi olmasi mukemmelligi gostermez. Onu tanimadan once yasadiklarin seni ilgilendirir. Hem sorup hem kabul etmemek sacma. Bosver uzulme kismet degilmis. Ustune gitmeye gerek yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Onsuz nasıl mutlu olurum onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin.

Bende öyle düşündüm ama aramıyor nede mesaj atıyor. Ben dusuneyim ara verelim falan da demedi. ben ayrılmak istiyorum dedi. bende aramak istiyorum ne diyeceğimi de bilemiyorum bu durumda.
daha 2 gun oldu dıyorsun canm az daha sabır ama arkadasların dedıgı gıbı kımse mukemmel degıldır o konuda haklılar aslında , bu tarz bıseyı kabullenemeyecekse en basta acıkca sormalıydı bıseyler yasandıgında degıl , eger zaman gecınce bunu hazmedebılır ve senı sevıyorsa o senı zaten arayacaktır canm bence sen arama ,onun aramasını bekle ınsan yasamayınca bılemez senıde anlıyorum ama hayırlısıysa dıye dua etmekten baska caren yok

Tesekkurler cevabınız için. Arayacagini bilsem bekleyeceğim. Onunla birsey yaşamadım allah var benide hiç zorlamadı birseyler olsun diye. Sadece yakınlaşma oldu sonrasında olaylar oldu zaten.

Tesekkurler cevabınız için. Arayacagini bilsem bekleyeceğim. Onunla birsey yaşamadım allah var benide hiç zorlamadı birseyler olsun diye. Sadece yakınlaşma oldu sonrasında olaylar oldu zaten.
rıca ederım canm ,ıns arar ve mutlulugunuz kaldıgı yerden devam eder .. hayat bu ınsanın basına ne zaman ne gelecegı bellı olmuyor bazen dogru olarak gorup yaptıgımız seylerden bıle ılerde pısman olabılıyoruz, hatalar pısmanlıklar bız ınsanlar ıcın kı her secımdende pısman olunacak dıye bı kaıde yok tabıkı

Erkekler bu tarz cinsel şeylere bu şekilde bakıyor olabiliyorlar. Ve bu konudaki fikirleride maalesef sabit olabiliyor.
Ayn şey bir arkadaşımın da başına geldi, ve ayrıldıktan sonra da bır daha da konuşmadılar.
Böyle şeyleri bir kaldırabilecek erkekler vardır, birde kaldıramayacaklar.
Sen yanlış kişiyi bulmuşsun, demek ki o 'mükkemmel' değilmiş, yani o 'senin mükemmelin' değilmiş.
Sen önüne bak, boşver onu boşu boşuna bekleyerk zaman kaybetme derim ben. Bu yüzden ayrılan adam geri dönse de bunu hep sorun edecektir, senin kafan ağırır.
Şimdi o arkadaşımın 1 buçuk yıllık beraberliği var ve çok mutlular :) bu da dip not :)

Nekadardır birliktesiniz büyük ihtimal az bi'zaman olmuş.
Sevgilin çok mükemmel gerçekten senin önceki ilişkini sorun yapıyo ama kendi de evlenmeden yapacağından geri kalmıyo

Bende böyle bi tepki vereceğini bilmediğim için açıkça söyledim herseyi.

Nekadardır birliktesiniz büyük ihtimal az bi'zaman olmuş.
Sevgilin çok mükemmel gerçekten senin önceki ilişkini sorun yapıyo ama kendi de evlenmeden yapacağından geri kalmıyo

4 aylık bir birlikteliğim oldu. Önüme bakmak istiyorum ama onsuzlugu düşünemiyorum bile. Ayrıldığımız duyulsa bütün şirket peşine takılır onun için sıraya girerler

Son düzenleme:
4 aylık bir birlikteliğim oldu. Önüme bakmak istiyorum ama onsuzlugu düşünemiyorum bile. Ayrıldığımız duyulsa bütün şirket peşine takılır onun için sıraya girerler

canım ne kadar büyütmüşsün gözünde farkındamısın. şu an en büyük kötülüğü kendine sen yapıyorsun. Onu o kadar mükemmel görüyorsun ki, çok aşıksın belli.... tercih meselesi adamın tercihi bu yöndeymiş pek yapabileceğin bişey yok sanırım. bir süre bekle aramasını, görüşmek iste sonra... baktın yanaşmıyor, bitmiş gitmiştir. ama gözünde bu kadar büyütürsen çok canın yanar. yapma böyle. o kaybeder diye düşün. bu bilinçle dolaş işyerinde.. ezik büzük durma yani...

Sevdiğim için oluyor hepsi. Normalde böyle biri değilim ben. Ona karşı zaafım var. Dikkate alacağım dediklerinizi.

Sen asik olmuş olabilirsin ama onun duygular yoğun değil. Sadece hayatina çok kiz girdiği için bir kiza Nasil davranmasi gerektiğini biliyor. Eminim hsyayina giren pek çok kizin arkasindan kotu konuştu ki seninde kotu olacagini dusunuyir .

Mesaj atmak istersen beni bununla yargilamani sana yakistiramadim de. Benim yasadigm şeyler hep beni seven sayan bana değer veren insanlarla oldu de. Saygisizlk edecek kimsenin yaninda dolasmadim bile de. Ben yasadiklarimdan pişman değilim. Her halti yiyip kocasina sevgilisine ben hiçbirşey yyasamadim diyen utansin.

Diye bilirsin :) sen önce kendi yasadiklarina sahip cikmayi bil , sonra yakisikli olgun birine sahip olmayi dile

Önce kendini sev

Bende birçok şey söylemek istedim ama şoka girdim heralde hicbirsey diyemedim. Söylediklerin aklama yattı mesaj atarsa söyleyeceğim.

Evt daha önceden tanismisligimiz var ama ilişki 4 ay

İyi de adam istemiyo demek ki. Belki gerçekten cinsellik yaşamamış birini istiyodur hayatında saygı duymaktan başka bi'seçenek yok, zorlayacak değilsin ya.
Seni de anlıyorum ama seninki de aşktan çok hırs gibi geldi çok yakışıklı şöyle böyle elimden kaçıramam falan:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…