Mükemmel İnsan elimden kaçıyor!!

Sana bisey sirucam. Ben kaldiramam ayrilalim dediginde hali tavri nasildi? Erkekler karsisindaki kadini mutlu etmeye cabalarken ya rol yapiyodur ya da sevdiginden dolayi yapiyodur. Bence bu cocuk mukemmel erkek rolunu iyi oynuyor. Senin ona hissettiklerini o da sana hissetseydi eger belki yine bu sebepten ayrilirdiniz ama cok uzgun ve cok kizgin olurdu. Seni bir kalemde silemezdi. Emin ol o seni sevmemis. Ve senin korkun simdi gidip bir baska kizla gorusmeye baslamasi. En kisa zamanda onu da yapicaktir. Ama bence artik ayriligi kabul edip onu unutmaya baslamalisin. Sakin arayip mesaj falan da yazma. Cunku sana geri donmeyecek ve sen sonra aradigin icinde 2 kat uzuleceksin. Ayni yerde calisiyor olmaniz unutmani zorlastiracaktir ama basin dik ve umursamaz davran ki bu sureci cabuk atlatabilesin. Yoksa saplanti halini alir bu durum

Bende birçok şey söylemek istedim ama şoka girdim heralde hicbirsey diyemedim. Söylediklerin aklama yattı mesaj atarsa söyleyeceğim.

yukardaki arkadaşn yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Önce kendine güvenmeli kendi kararlarının geçmişinin arkasında durmalı ve kendi değerlerine sahip çıkmalısın. Seni seven değer veren insan zaten bunu da kabul eder. Eğer çok sert çizgileri varsa zaten seninle cinsel olarak yaklaşmazdı, karşısından bunu bekleyen insan kendi de yapmaz. Adam yakınlaşmış sonra bi de utanmadn daha önce de yaptın mı diye sormuş. Eee sen yaptın kızla yakınlaştın ya o ne olacak...
Ben ne kızlar tanıyorum kocama bekaret saklıyorum deyip orallar anallar neler neler yapanlarını....
Kocalarına da ilk erkeğim sensin diyecekler
HAngisi daha temiz sence ?
O mükemmel dediğin adama bunu bi sor.

Bu adam mükemmel filan değil ama senin duygularını ve bedenini kullanmayacak kadar dürüstmüş onu taktir ettim.

Üzgündü ama öyle yıkılmış bitmiş bi hali yoktu. Şirkette gördüğümde normal hayatına devam eder gibi

Üzgündü ama öyle yıkılmış bitmiş bi hali yoktu. Şirkette gördüğümde normal hayatına devam eder gibi

E tamam iste, bu adam rol yapiyor yani her kadina ayni davraniyor. Seni sevdigi falan yok bu yuzden arayip israrci taraf olma sakin. Ayrica bence sende sevmiyosun onu, onun sana davranis sekline vuruldun sadece. Ama bunlar gecici seyler sakin unutma. Sen de sirkette sanki onunla hic beraber olmamissiniz gibi davran sakin uzgun durma. Bu seni ezik gosterir, ve kendi arkadaslarinla takil bi sure. Gor bak cok yakinda unutacaksin

evet canım hakkında hayırlısı olsun..

seven insan terketmez.. bunu düşün sadece.. sevmeyen birini severek zamanını boşa harcamamış oldun..

zaman kadar değerli birşey yok..

Tatlım onu gözünde büyüttüğün için sana mükemmel geliyor. Neden gözünde büyütüyorsun? Bir kere iyi bir işi var. Görüntüsünü beğeniyorsun ya da herkes beğeniyor diyeyim. Her şeyden önce bu iki neden. Başkalarının da istediğine sahip olma duygusu bu bütün insanlarda vardır. Diğer taraftan sana çok iyi davranıp mutlu etmiş. İnan bana canım istediğinde bir kızın ayaklarını yerden kesemeyecek erkek yoktur. Yani bu durum ona has bir şey değil. Eğer kendisi daha önce ilişki yaşamamışsa bu isteğini anlarım değer meselesi. Öbür taraftan yaşadığı halde bunu istiyorsa karşısındakinden burada sorun var demektir. Tabu olarak gördüğü bir şeyi kendisi normal olarak yaşamasaymış.
Duygularını anlıyorum sakın kendini suçlu hissetme. Gerçekten seviyorsa biliyorum bu söz klasik oldu ama gerçektir tekrar denemeye çalışacaktır (ki burada önemli olan kendisinin yaşamamış olması yaşadıysa bu yaptığı zaten hikaye). Nolur kadınlar olarak biraz daha değer verelim kendimize insanın aklı başına geliyor da geç geliyor işte.

Bi yerde okumuştum tamamını hatırlayamıyorum... Kızının başından geçen kötü bi olay sebebi ile kızını kız gibi evlendiremeyeceğini söyleyen bir baba vardı ve bu babaya büyük bir zat kızının sırrını saklamasını, ayıbını örtmesini kız olarak evlendirmesini, eşi olacak adama da bunu söylememesini söylüyordu...

Şimdi saygı duyan,ilerde bunu koz olarak da kullanabilir... Ben mahrem konuların konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum...
Mükemmellik işiyle ,dış görünümüyle ölçülebilir bi durum değil ancak , kolay kolay da kaldıramıyor hiç bi erkek...

Bırakın birşeyler yaşamayı, daha önce birini sevdiğimin düşüncesi bile sevgilimi deliye döndürüyor...
Ben onun ilk sevdiği , ilk göz ağrısıyım çünkü...
Hassas konular bunlar...

Bir de şöyle bi durum var ama...
Aaa bak geçmişte olmuş olan diyip devam etse, sana farklı yaklaşacak ve geçmişte de olmuş beni sevmiyor musun konuları gündeme gelecek vs..
Çok uzunca mevzuular...

Mükemmel insan elinden kaçmamış, yollamışsın diyeyim ben de

öncelikle şunu söylemek isterim ki hiçbir erkeği bu kadar yüceltme, ona bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapma, hele ki tam tanımadan.. mesleği kariyeri fiziksel görünümü son derece çekici olabilir, seni hediyelere güzel sözlere boğabilir, ama bu gerçekten kişilik sahibi olduğunu göstermez. gerçek bir kişilik sahibi insan, seni üstelik 4 ay gibi kısa bir zamanda böyle özel bir soru sorarak rencide etmez ve çekip gitmezdi. bu mu mükemmel kişilik? bu basbaya zayıf bir kişilik. üstelik yakınlaşmışsınız da. hem yakınlaşmayı mübah görüyor, hem de -amiyane tabirimi mazur gör- el değmemiş kız istiyor, ne kadar riyakarca..

sakın ola ki aramak, ısrarcı olmak ya da üzüntünü dile getirmek gibi bir hata yapma. bu senin hayatın, senin bedenin, senin seçimin. hiçkimse seni yargılayamaz, kimseye bu izni verme. eğer ararsan kendini onun karşısında basite indirgemiş olursun, sanki bir hata yapmış da bağışlanmayı bekliyor gibi bir konuma sokarsın kendini. lütfen yapma. aksine dimdik dur, kendine her zamankinden çok güven. sevdiği kadını sahiplenmeyen bir adam korkak bir adamdır. belki de sevmeyen bir adamdır demek daha doğru..

Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Onsuz nasıl mutlu olurum onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin.

Bir erkeğe bağlı mutluluk mu yaşamak istiyorsunuz?Hem de size saygı duymayan bir erkeğe...Sizin geçmişiniz özeldir. Size aittir.Siz ve önceden yaşadığınız kişiye aittir.Eskiden yaşadığınız kişi sizin için zamanında ne kadar değerliymişki onunla en özel en güzel anınızı paylaşmışsınız.Öncelikle nasıl bitmiştir bilemem ama yaşadığınız o en özel ana saygınız olsun.Ve sonra sizin geçmişinize saygınız olsun.Mükemmel sandığınız aslında mükemmel olmayan erkeğin sizin onu tanımadan önce yaşadıklarınıza saygısı olmasa da sizin olmalı.Onsuz nasıl mutlu olurum demişsiniz.Siz önce kendinizle sonra da sizi bu zamana kadar getiren ailenizle mutlu olmayı düşünün.Ondan sonra ileride mutluluğunuza mutluluk katacak mükemmel erkekle karşılaşırsınız diye düşünüyorum...

Bence adam dediğin gibi kaliteli biriymiş açık ve net olmuş eğlencesine bakıp sonrasında ben kaldıramıyorum bunu diyerek çekip de gidebilirdi. Kaldı ki ilk adımı sen atmışsın şüphe uyandırmışsın o nasıl ki saygı duyup.gittiyse sende onun seçimine saygı duymalısın ama seni de tebrik ediyorum sende kaliteli insansın dürüst olarak.

Kendine yetmeyi bil öncelik ile senin için mükkemel biri olabilir ama senin mükkemel erkeğin değil. Senin erkeğin bunu kaldırabilecek olgunlukta geçmişini umursamayan geleceğin olacağını bilecek kişi olmalı. Maalesef o kişinin de geri döneceğini düşünmüyorum.çünki onun da mükemmeli sen değilsin.

Son düzenleme:
Niye böyle bir insan için acı çekiyorsun ki?
Mükemmelmiş, peh.
Daha önce ilişki yaşadın mı demiş, sen de dürüstçe oldu demişsin. bunda ne var.
Hayat kadını muamelesi yapmış resmen töbe töbe , canım kendini böyle geri kafalı bir adam için üzme.
Gurur yap sağda solda mükemmel dediğin adam seni ne için istemiyor. DEĞMEZ.
Ayrıca ilişkin olabilir yani ne olmuş, bu kötü bir şey değil. Kaç yaşında insanlarsınız.. İyi kurtulmuşsun şimdi kabul etse barışsanız yarın başına kakıcak sürekli. kendi sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi.

Onun pek telafisi yok bence prensip meselesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…