Sen asik olmuş olabilirsin ama onun duygular yoğun değil. Sadece hayatina çok kiz girdiği için bir kiza Nasil davranmasi gerektiğini biliyor. Eminim hsyayina giren pek çok kizin arkasindan kotu konuştu ki seninde kotu olacagini dusunuyir .
Mesaj atmak istersen beni bununla yargilamani sana yakistiramadim de. Benim yasadigm şeyler hep beni seven sayan bana değer veren insanlarla oldu de. Saygisizlk edecek kimsenin yaninda dolasmadim bile de. Ben yasadiklarimdan pişman değilim. Her halti yiyip kocasina sevgilisine ben hiçbirşey yyasamadim diyen utansin.
Diye bilirsin :) sen önce kendi yasadiklarina sahip cikmayi bil , sonra yakisikli olgun birine sahip olmayi dile
Önce kendini sev
Bende birçok şey söylemek istedim ama şoka girdim heralde hicbirsey diyemedim. Söylediklerin aklama yattı mesaj atarsa söyleyeceğim.
Sana bisey sirucam. Ben kaldiramam ayrilalim dediginde hali tavri nasildi? Erkekler karsisindaki kadini mutlu etmeye cabalarken ya rol yapiyodur ya da sevdiginden dolayi yapiyodur. Bence bu cocuk mukemmel erkek rolunu iyi oynuyor. Senin ona hissettiklerini o da sana hissetseydi eger belki yine bu sebepten ayrilirdiniz ama cok uzgun ve cok kizgin olurdu. Seni bir kalemde silemezdi. Emin ol o seni sevmemis. Ve senin korkun simdi gidip bir baska kizla gorusmeye baslamasi. En kisa zamanda onu da yapicaktir. Ama bence artik ayriligi kabul edip onu unutmaya baslamalisin. Sakin arayip mesaj falan da yazma. Cunku sana geri donmeyecek ve sen sonra aradigin icinde 2 kat uzuleceksin. Ayni yerde calisiyor olmaniz unutmani zorlastiracaktir ama basin dik ve umursamaz davran ki bu sureci cabuk atlatabilesin. Yoksa saplanti halini alir bu durum
Üzgündü ama öyle yıkılmış bitmiş bi hali yoktu. Şirkette gördüğümde normal hayatına devam eder gibi
Kafam o kadar karışık ki ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Kendine o kadar güveniyor duki yakınlaşma için adımı bile ben attım. Yakınlaşma dediğim de öpücükden fazlası değil. Sonrada bu yaşananlar oldu. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Onsuz nasıl mutlu olurum onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?