İyi Akşamlar arkdaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmet oldu. 24 yaşındayım. Bir ilişkim var. Hayatımda karsilabilecegim en mükemmel insanla birlikteliğim var. Kendisiyle aynı şirkette çalışıyordum. Çok iyi bir işi var bilgisayar mühendisi hemde çok yakışıklı. Adam gibi adam derler ya öyle biri. Özü sözü bir olgun düşünceli anlayışlı. Çok uzun olmayan ilişkimiz de bana öyle güzel anlar yaşattı ki. Özel anları hiç unutmaz her anı özel kılmayı bilen biri. Her bulustugumuzda küçük sürprizler yapar kendimi özel hissettirdi. Onunla beraberken kendimi bulutlarda yürür gibi hissediyorum. Nerde nasıl davranilir kimle ne konuşulur bilen bir insan. Yeri geldiğinde anlayışlı yeri geldiğinde sahiplenen benim için özel biri. Öyle güzel aylar geçirdik ki kavgamız dahi olmadı (benim birkaç kıskançlıgım dışında ) . Kendisi olgunluğu ile öyle güzel eline aldı ki ilişkiyi benim birsey yapmama gerek kalmadı. Hem romantik hem saygılı hem sahiplenen Size anlatamiyacagim kadar mükemmel biri. Geçen hafta biraz yakınlaşmamız oldu fazla değil sonra bana daha önce birseyler yaşayıp yaşamadığımı sordu. Bana her zaman dürüst olduğu için bende dürüstçe oldu diye cevap verdim. Sonrasında bir kaç gün geçtikten sonra biraz uzaklaşmak oldu. Cuma günü is çıkışında buluşalım mı dedi. Beni şirketten aldı oturduk bi mekana ve benim daha önceki tercihlerime saygı duyduğunu yadirgamadigini söyledi. Her ilişkisine ciddi başlarmış ve bunu kendisinin kaldiramiyacagini ilerde sorun olacağını düşündüğü için beraber bitirelim güzelce dedi. Hiç birşey diyemedim o An. 2 gündür çok kötüyüm lütfen yardımcı olun ne yapmayalım. Çok mutsuzum ve kaybetmek hiç istemiyorum.
Banada öyle geldi açıkçası ama gerçekten çok seviyorum onsuz olmak istemiyorum kacirmaksa Adı kaçırmak istemiyorumİyi de adam istemiyo demek ki. Belki gerçekten cinsellik yaşamamış birini istiyodur hayatında saygı duymaktan başka bi'seçenek yok, zorlayacak değilsin ya.
Seni de anlıyorum ama seninki de aşktan çok hırs gibi geldi çok yakışıklı şöyle böyle elimden kaçıramam falan:44:
Herkesin kendi tercihidir, hala bunun namus olduğunu düşünen insanlar var demek. Bence boşver, arkanda bırak. O hiçbir zaman kabullenemeyecek bu durumu. Tamam deyip tekrar başlasanız bile sürekli olarak aklından bunlar geçecektir. Çok daha iyileri çıkacaktır karşına.
Varmış bende dürüstçe anlattım herşeyi. Yıkılan ben oldumgördüm bugün de
Herkesin kendi tercihidir, hala bunun namus olduğunu düşünen insanlar var demek. Bence boşver, arkanda bırak. O hiçbir zaman kabullenemeyecek bu durumu. Tamam deyip tekrar başlasanız bile sürekli olarak aklından bunlar geçecektir. Çok daha iyileri çıkacaktır karşına.
Bahsettigin kadar mukemmel degilmis demek. Senin onceki hayatina, kararlarina saygi duymamis. Ustelik kimse mukemmel degildir. Bu sekilde yuceltme onu. Bir insanin iyi bir isi, meslegi olmasi veya tipi olmasi mukemmelligi gostermez. Onu tanimadan once yasadiklarin seni ilgilendirir. Hem sorup hem kabul etmemek sacma. Bosver uzulme kismet degilmis. Ustune gitmeye gerek yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala bunun namus olduğunu düşünmek garip mi geldi size?
Bence ne erkek acisindan ne bayan acisindan hic normal değil.dinen yanlis olmasından ziyade ahlaki olarak ta doğru gelmiyo bana.ilişkilerimiz deneme tahtasi değil birşeyler yasayacaksak sonradan pişman olmycagmz tek kişiyle esimizle olmali bu...
herkesin kişisel tercihleri farklıdır . evlenmek için böyle bir kriter koyabilir lakin kendiside aynı şekilde olması gerekir .
ayrıca sen onun karekterine değil de konumuna birazda aşık olmuşsun sanki . mühendis çocuk iyi kazanır ohh yakışıklıda falan diye yaklaşıyorsun . o ise nasıl yaklaşıyor o bile belli değil .insan sevdiği kadından böyle bir nedenle uzaklaşmaz . belki bahane etti bilemeyiz . ama bunun için uzaklaşmışsa yapıcak birşey yok . ama dürüst olmuşsun bu tebrik edilcek bir davranış kandırma yolunada gidip gururunu ayaklar altına alabilirdin . hayırlısı olsun hakkınızda .
Ne alakası var. Seviyorum sizlerden bi fikir alırım derdimi paylaşırım diye açtım.Bu herifin neresi mukemmel ? Sovenizmin, kadina mal gozuyle bakan zihniyetin ve ezikligin doruklarinda geziyor.
Seni seviyor mu sence? Peki sen , seni , gururunu ayaklar altina alan biri icin neden konu actin? Hayirli kismet daha iyisini bulamam diye mi?
sevgilim benim için "elimden kaçmasın" dese o an kaçarım..
kimse kimsenin elinde olmasın yanında, kalbinde olsun.. yoksa elbet düşüp gider..
bir de en sinir olduğum erkek tiplerindenmiş canım kusura bakma ama..
sevgilisinin geçmişte yaşadığı ilişkileri deşip sonra kaldıramam diyen tipler..
hele bu konuyu sizin yakınlaşmanız üzerine açması.. aklına mı geldi o an? yoksa yakınlaşmayı az buldu da merakı mı kabardı? 4 ay aklı neredeydi? kaldıramayacağı bir geçmiş karşısında hemen terkedecekse sizi oyalamaya ne gerek vardı?
kendine zaman tanımadan 2 günde ayrılalım diyip gitmek..
bence garip.. onun açısından normal olabilir..
siz bence geleceğe bakın.. sakın aramayın "hazmedemeyen" birisini..
Canım anne baban, öleceğin gün ve evleneceğin insan bunlar üzerinde irademiz yok ve değişmezmiş
Eğer kaderinse sensiz yapamayıp tamam unuttuk gitti der
Ama kaderin değilse bu da sizin bahaneniz olmuş olur
Daha iyileri çıkar karşına inşallah üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?