Mükemmeliyetci (zeki) kocam :(((

eski konulara yorum yapılamaz gibi bir kaide mi var kk da.. varsa kilitlesinler.. konu sahibine de yük olmasın 3 sene sonranın yorumları..

kaldı ki konuyu hortlatan arkadaş var olan yorumlardan kendine pay çıkardığını söylüyor öz eleştri yapıyor.. böyle bir konuyu kendisi eşimi ezikliyorum diye açsaydı burda herkes taşa tutardı eminim kendisini...

Esinizin sizden daha az zeki oldugunu bilemezsiniz iq testi mi yaptiniz esinize?
Frekanslariniz uymuyordur bu sizi zeki esinizi sizden daha az zeki yapmaz.
Bogazici mezunu olmanizda zeka gostergesi degil caliskan oldugunuzun gostergesidir.normal zekayasahip her insan cok calisarak bogazicine,odtu ye girebilir eger zekiler giriyor olsaydi belli bir iq olcutu koyulurdu uymayanlar tercih dahi edemezdi.
Eski konudaki yorumlar size isik olmus kendi eksik yonlerinizi gormussunuz esiniz adina iyi bir durum.

Bişey soracağım konudan alakasız ama siz nereden mezunsunuz merak ettim :)

Malesef insanı içtenlikle yazdığına pişman etmek için uğraşmış, gereksiz yorum yazmışlar. Konuya cevaben yazdığımı anlamamakta ısrar edip yeni başlık açmamı emrediyor hanım, zekamı sorguluyor ; ki ne haddine!

Desteğiniz için size teşekkür ederim K kalbimsenisecti

Yazıp yazacağıma pişman oldum. KK'nın faydasının yanında gereksiz insanlarla saçma yorumlarla muhatap etmesi can sıkıcı oldu. Orduda böyle emir komuta zinciri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…