Ahahha , oncelikle su entel magandaya bayildim :)
Ben de yurtdisinda yuksek lisans yapiyorum, ben de akademik takiliyorum ve bu konuda ben de yorum yapayim dedim. Esinizin ne tip oldugunu %100 anladim, zira onlardan cevremde o kadar cok var ki...Yurtdisi gormus hocalardan bazilari da bu tipte, o yuzden soyleyeyim dedim.
Misal trafik tikanir, "Almanyada boyle mi sistem mukemmel isliyor, orda trafik yok" derler (madem bu kadar almanyaya hastasin git orda yasa kardesim, ama yapamazsin cunku kimse orda seni adam yerine koymuyor di mi? )
Sokaktan hafif topluca yasli bir teyze gecer, "Turk kadinlari kisa boylu, cirkin, spor yapmiyorlar, yaslaninca zaten kendilerini iyice saliyorlar". (he he. ikimiz ayni genetikten gelmiyoruz sanki, sen Brad Pitt sin di mi? Bunca Avrupa gezdin, ne yazik ki bir tek yabanci kadin yuz vermedi..simdi de gel Turk kadinlarina b.k at.)
Turk kizlari kezban(buna yorum dahi yapmam).
Ote yandan tabi ki hocalarimin hepsi boyle degildi, bu is tamamiyle KARAKTER isi. Mesela bir hocam, dunya capinda bir okuldan mezun ve cok zeki bir insandi, ayni zamanda felaket alcakgonullu, babacan ve fevkalade bir insandi. Yillarca baska bir ulkede yasamasina ragmen Turk kalmisti ve ici milletimize duydugu sevgiyle doluydu.
Baska bir tanidigim hocaysa bildigimiz hirtti, sizin kocanizdan da beter bir ukelaydi. Narsist, kompleksli ve mutlu olamayan bir adamdi. Bir gun sevgilisine "Sen hic kitap okumuyorsun, benim ciktigim kadin kitap okumali" diyerekten eline bir kitap tutusturmustu :))) Kiz da arkasina bakmadan kacmisti tabi :) Bu adami kimse sevmezdi.
Boyle iste, ukelalik yaparsa siz de sosyal ozurlu olmasindan dem vurun. Niye hic arkadasin yok deyin, seni kimse sevmiyor mu deyin...ve sonuclari bize de soyleyin:) Dinsizin hakkindan imansiz gelir derler, o ukelaysa siz daha beter olun.
Arkadasim o kadar guzel ozetlemissin ki tebrik ederim
Sonuncu ornek benim kocama cok uyuyooooo bu arada
Arkadasim ben esime neler diyom neler
Hepsinde kendindini hakli cikariyo ya ondan sonra pes
Senle(cokkkk afedersiniz) s..k yaristiram deyip susuyorum valla

Niye senin arkadasin yok dedigim zamanda
Ben istemiyorum,
hoslanmiyorum muhabbetlerinden diyoooo