- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
Hahah aslan mı diye sorucaktım aslında direk te sonra değil dersin diye böyle sordum.Çok belli aslan olduğun kendimden biliyorum çünkü benimde öyleBurcum aslan. Seninki ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah aslan mı diye sorucaktım aslında direk te sonra değil dersin diye böyle sordum.Çok belli aslan olduğun kendimden biliyorum çünkü benimde öyleBurcum aslan. Seninki ne![]()
O çiğköfteyi yemek miii? Ölürdüm yahusanırım tek başına kalmaya alışman gerekecek, aslında sen de biliyorsun hatasız insan yok senin de hataların var ama yapı meselesi herhale, sanırım yaşın genç, insanları silmek hemen soğuyup vazgeçmek yerine ilişkilerini rölantiye almaya çalış, daha mantıklı, basit bişeyden soğuduğun gibi basit bişeyden tekrar ısınabilirsin belki de
ya da duyarsızlaşma yöntemini dene, seni tiksindiren insanlarla inadına beraber takıl, o çiğköfteyi ye mesela:)
Bu durum burcumuzun özelliği mi o zaman? Ah ne çektim ben bu burcumdan, bir huyumu sevmiyorum bi bakıyorum aslanın özelliğiymiş. Her şeyini mi taşır bir insan yahuHahah aslan mı diye sorucaktım aslında direk te sonra değil dersin diye böyle sordum.Çok belli aslan olduğun kendimden biliyorum çünkü benimde öyle![]()
Aynen öyle. Yahu adamın hiçbir şeyi yok, normal erkek. Hatta ben yanında çirkin kalıyor bile olabilirim. Gözlerim fıldır fıldır dönüyor ki kusurunu bulayım da bahanem olsun. Aşık olduğum adamla evleneyim, aşk bitince ben napıcam. Yanımda hasta da olacak, gaz da çıkarcak, garip huylarını da öğreneceğim. Sonra da mutluluk bana haram olacak kendimi tanıyorumBende bir kere asik oldum ve ondan sonra en ufak sebepten dolayı adamlardan uzaklaştım kimseyi yanima yaklastirmiyorum bence asıl sorun o huylandigumiz adamlardan cidden hoslanamamamiz yani asik değiliz o yüzden en ufak hareketleri batıyor. Ha bi daha asik olur muyuz o ayrı mesele. Bende isterim birinden hoslanayim diğer kızlar gibi tamam diyeyim ama gozum kör olmadan resmen beğenmiyorum kimseyi
Aynen bende olumlu ve olumsuz tüm özellikler hepsi mevcut.Yani etrafımda ki her aslan böyle değil ama genel de aslan burcları egolu ve mukemmelliyetçi olur.Yazdıklarınla çok benzer durumları yaşadım özellikle erkek konusu.En ufak bişey bile soguma sebebi ve yıllardır yalnızım.Galiba resmen kendimize laik kimseyi secemiyoruz (ego)Bu durum burcumuzun özelliği mi o zaman? Ah ne çektim ben bu burcumdan, bir huyumu sevmiyorum bi bakıyorum aslanın özelliğiymiş. Her şeyini mi taşır bir insan yahu![]()
Öyle mi diyorsunuzSen mükemmelci değilsin
Tanıyıp, istediğin profil var
Herkeste onu arıyorsun.
Hahahah isterseniz özelden anlatın bana ben de size anlatırım gülerizAynen bende olumlu ve olumsuz tüm özellikler hepsi mevcut.Yani etrafımda ki her aslan böyle değil ama genel de aslan burcları egolu ve mukemmelliyetçi olur.Yazdıklarınla çok benzer durumları yaşadım özellikle erkek konusu.En ufak bişey bile soguma sebebi ve yıllardır yalnızım.Galiba resmen kendimize laik kimseyi secemiyoruz (ego)![]()
Yarın geliyorum mesaj kutuna, şimdi uyumadan önce kafamda top 10 list yapıyımHahahah isterseniz özelden anlatın bana ben de size anlatırım gülerizŞaka bi yana hakkaten komik ve sinir bozucu bi durum. Soğuma bahanelerim komik
![]()
Soğumak bu kadar basit olmamalı aslında. Karşıdaki insan hatası da olur saçmaladığı da olur. Yani karşımdaki erkek en azından ben kadar saçmalayamazMesela herkez yazarsa soğurum
Saçma bi espri yapıp ehe ehe diye gülerse soğurum.
En çok güzel kokudan, güzel gülüşten etkilenirim:)
Misal eski sevgilimin bi hikayesinde konuşmasını duydum kediye napüün loo diyordu dedim ki ben bununla mı çıktım aman tanrım didim![]()
Merakla bekliyorumYarın geliyorum mesaj kutuna, şimdi uyumadan önce kafamda top 10 list yapıyımhaha ne rezilim ya
Ben 3 yemeği bi tabakta birleştirir yerim evdeSoğumak bu kadar basit olmamalı aslında. Karşıdaki insan hatası da olur saçmaladığı da olur. Yani karşımdaki erkek en azından ben kadar saçmalayamazBenim ev hallerimi görseniz yazık hasta heralde dersiniz sutyeni halay mendili yapmışlığım var benim
Ama karşımdaki erkeğin en ufak ayrıntısından soğurum
![]()
Yalnız değilmişim ona seviniyorumBen 3 yemeği bi tabakta birleştirir yerim evdeama karşımdaki erkek kocaman lokmalarla yemek yese soğurum
normal olmadığımı biliyorum.
![]()
Ya da şöyleYalnız değilmişim ona seviniyorumKendimize gelince her şey müstehak, karşıdaki yapınca modumuz;
Eki Görüntüle 2032174
Aynen öyle. Yahu adamın hiçbir şeyi yok, normal erkek. Hatta ben yanında çirkin kalıyor bile olabilirim. Gözlerim fıldır fıldır dönüyor ki kusurunu bulayım da bahanem olsun. Aşık olduğum adamla evleneyim, aşk bitince ben napıcam. Yanımda hasta da olacak, gaz da çıkarcak, garip huylarını da öğreneceğim. Sonra da mutluluk bana haram olacak kendimi tanıyorumAynıyız desenize
![]()
Öyle mi diyorsunuz? İnşallah evleneceğim adama yol açmak içindir bunlar. Yoksa @Muskulpesent 'in de dediği gibi yalnız öleceğimhepsi bahane ,aşık olacağın adam çıkmamış karşına o yüzden batmış kusurları;kaderinde yazılı adam gelince sana kusursuz gelecektir
Hahaha yeşilin tonundan elemek iyiymişSenin gibiyim ama hic mukemmeliyetci oldugumu dusunmemistim. Dogustan boyleyim ondan mi acaba? Sana tavsiyem boyle sogudugun insanlarla kendi eksilerime odaklanayim deyip evlilik yapmaman. Mutlaka patlar. Sen nasil evlendin dersen asik oldum. Ama asik olana kadar hoslanip ilk haftada fikrimi degistirdigim cok kisi oldu. Hepsi de cig kofte tirnak muhabbetinden oteye gitmez. Bir tanesini giydigi tshirtin yesilinin tonundan silmistim mesela ama o bunu bilmiyor![]()