canım ben kaptanla konusuyum yer varsa bızde 6. takıma gelmek ıstermısın evap verde ben ona gore yazayım kaptanımıza.
selam
günlüğünüz hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız.azminiz bol olsun.:13:
mrb günlüğüm.bugün kendimi iyi hissediyorum.akşama kadar iyiydim ama akşam of hep yanlış zamanda kaçırıyorum.öğlen kaçırsamçokönemsemiyecem.ben en iyisiya daha arkenyiyeyim yada ikiara öğünyapayım.menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1dilim peynir
1 yumurta
spor yaptım
arada 3-4 bardak çay
öğlen
1tabak yemek
arada 1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
akşam
1 dilim tam buğday
1 kase pilav
yarım kase yemek
2bardak çay
3lt su içtim yarın umarım daha dikkat ederimartık 1 kilodaha verdiğimi görmek istiyorum
1avuççekirdek
mükeyyifcim günaydın
menünde dikkatimi çeken şu oldu.menüde pilav varsa ekmek kesinlikle yeme canım.2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit unutma.birde pilav yiyeceksen mümkün olduğunca öğlen yemeye çalış.akşamki pilav dışında menün süper canım.bana kızma emi,birbirimize destek olmak için burdayız tatlım:13:
mukeyyif sana yazcam diye serenayin oraya yazmisim
kaptan gelsindedi acik var
ama bu hafta deneme suresi oburhaftaya kesin baslangic okey demi canim ona gore ismini gruba soyleyim
canm sağol gelirim.deneme süresi nasıl yani kiloverip vermeme ile ilgili mi?bide ben sadece akşamları menümü yazabilirim sürekli giremiyorum.bu cuma yarışmalarına bakmıştım bi ara kuralları falan var sanırım.yani sorun olmaz değpil mi?
kurallar kılo vermeyle degılde mesaj sayısıyla alakalı 5 msj atmalısın gunde
aksamları atamazmısın onları
selam canım:2:günlüğün hayırlı olsun uğrarım arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?