Mukeyyif'in Diyet Günlüğü

slm günlük bu gidişle sana vveda edicem sanırım.bugün kilo vermiş görünüyordum akşama kadar.akşam yazacaktım çok sevindim.ama tekra bi anda nasıl 1 kilo alıyroum.of ya bide cuma yarışmalarına katılmaya çalışıyorum.pesetmeküzereyim.10 gündr 1 kilo veremedim.

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 bardak çay
öğlen
1 kase pilav
2-3 kaşık yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
1,5 kase çorba yoğurt
1 dilim baklava(regl oldum da çok canm çekti krizim tuttu aslında pek baklava sevmem ama işte yedim zaten kiloda veremedim)
sabah sporumu yaptım.leslie yürüyüş yapıyorum.3 lt su içtim

Son düzenleme:

günaydın canım
menün bugün süper bence .mükeyyifcim sen akşamlarımı tartılıyorsun yoksa? sabahları aç karnına çıplak bir şekilde tartıl.gerçek kilon odur canım. günlüğe veda etmek ne demek.duymamış olayım. pes etmek yokk .bak yaza kadar çıtır hatunlar olacaz amaaa

canm teşekkür ederim.ben sabah akşam her zaman tartılıyorum.aslında hiç bi zaman olmadığım kadar hurslıyım.ama bazen sinirleerim bozuluyor.görmek istiyorum.ben bide çok çabuk karamsarlaşıyorum karakter sanırım.neyse daha pes etmedim.evt benmde tekdileyim çıtır bir hatun olabilmek.

sabah leslie yle yürüşümü yaptım.
öğleden sonra komşuya çıktım.oda hazırlamış bişeyler yemesem kırılacaktı.aldım mecburen
3 çatal kısır
1 dilim kek
1 dilim kurabiye
3 bardak tek şekerli çay
şimdiye kadar 1,5 lt su

serenay canm sabahki tartıldığım doğru ise ben 1 kilo daha verdim o zaman.
yuppy yuppy kilo verdim.çok mutluyuuuum.ay bu beni çok motive etti.

bugünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
leslieyle yürüyüş
öğleden sonra komşum çağırdı
1 dilim kek
1 tane kurabiye
2-3 çatal kısır
akşam
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 fincan kahve
1 avuç çekirdek
3 lt su

günaydın canım,tebrikler.
daha nice 1 kilolar verirsin inşallah.
şimdi 69 kilomusun.kilo çizelgen nerde bakim senin:44:

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
öğlen
3-4 kaşık pilav
1 kase yoğurt
akşam
1 kase yemek
3 lt su
1 saat yürüyüş

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
öğlen
yaprak sarma
akşam
3 kaşık etyemeği
yoğurt
1 kaşık irmik helvası
3lt su

Merhaba hayırlı olsun günlüğün
Umarım rahatça verirsin kiloları.. Yalnız bir uyarım olacak 2 kasık pirinç 2 kasık seker ile aynı seviyede arttırır insulin seviyesini sadece bı uyarı

Merhaba hayırlı olsun günlüğün
Umarım rahatça verirsin kiloları.. Yalnız bir uyarım olacak 2 kasık pirinç 2 kasık seker ile aynı seviyede arttırır insulin seviyesini sadece bı uyarı

merhaba teşekkür ederim.uyarın için teşekkürler dikkate alıcam.pirinç pilavını zaten çok yemiyorum.bulgur pil.daha çok seviyorum.sütümüde artırıyor.

bugünkü menüm yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 kase bulgur pilavı
2 -3kaşık yoğurt
arada
1 büyük bardak sütlü kahve
akşam
2 kaşık yemek
yarım kase yoğurt
1 elma
bugün 2,5 lt su içebildim
spor yapmaım bugünlere biraz moralim bozuk ister istemez etkiliyor

bugünlerde bişey farkettim kızlar.ben bayadr tam buğday ekmeği yiyordum.bugünlerde alamadım normal ekmek yiyorum.normal ekmek beni daha çok acıktırıyor.gerçekten sağlıksız bu ekmek.pilav yemeyi tercih ediyorum nasıl olsa zaten eş değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…