Mula///48

selam bayanlar hiç buluşuyormusunuz?bi buluşma ayarlasak...bende tanışmak isterim sizinle.

merhaba kızlara.s.!evet okyanuscuğum bizim işler bitmez!:1no2:izmirli henüz buluşmadık ama herkes buluşuyor a.sbizde ayarlayabiliriz uygun olduğumuz bir gün!

çok kişi değiliz sanırım.dalaman orta yer gibi geliyor bana.bi cafe bulup,bir saat belirleyelim.haftaya olmazmı?pazartesileri köyceğizin pazarı..dükkan biraz yoğun oluyor.ama salı,çarşamba olabilir?ne dersiniz?

zehracım benim kız 3,5 yaşında.çok sıkılıyor.bende hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum.
izmirlii ne güzel sen hızlı çıktın.biz hiç bu konuda konuşmadık.yer farkı var diye sanırım.bende katılmak isterim ama zor.

neden?siz fethiyeden değilmisiniz?dalaman 1 saat.

ben dalamandayım o yüzden mümkün olabilir gibia.s ama hangi gün olur bilmiyorum!:1no2kyanus oyun bozanlık yapma uygun bir zaman bulalım hepimiz için de!en zoru tuba sanırım :a015:çünkü o muğlada ama gelmesini isterim!...

slmmmm ne habersiniz bayanlar ben felaket yorgunum kociş bugün evde diye yaz temizliğine giriştik ve şu saat itibariyle bitirdikkaydirigubbakcemile5 yarına ufak tefek işlerim kaldı ama bakmayın ufak tefek dediğime yine geceyi bulurum ben-tatlicadiarzu- çarşamba günüde izmire gitcez bakalım mobilya işini halledemedim burda ben daha yazlıkları çıkaramıyorum malum ilçelerle merkez arasındaki ısı farkı
izmirli hoş geldin arkadaşım kesinlikle muğladakilerde gülmez hatta ben ilk geldiğimde denedim espriyide anlamıyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tuhaf tuhaf bakıyolar. başka başka nee vardıııı?
hmmm buluşma merkeze gelin kızlar yaaaaakaydirigubbakcemile3 şimdilik çok öpüyorum kendinize cici bakın a.s.

günaydın kızlar.oyun bozanlık değil derinciğim ama kızımla çok zor.uşağa gitmeyi düşünüyorum haftaya.şimdiden yolculuk derdi düştü içime.kızımı otobüs tutuyor.ilaç içmiyor.bakalım napıcam?
tuba sanada kolay gelsin.mobilya seçmek zor iş gerçekten.bu arada merkezde toplanalım fikride süper yanikaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar okyanus anlıyorum seni zor oluyor gerçekten a.sçocuk olunca! dur bakalım inşallah ayarlayabiliriz bişeyler!bende çocukla yola çıkmayı hiç sevmiyorum hele otobüsle uzun yol asla diyorum!:1no2:
tubacığım sende benim gibi kurtlusun canımhihoyyyt duramıyorsun yerinde!izmirde ne yapacaksınız gezmeye mi:sm_confused:?muğlaya ben geliyorum da anacığım benden başka kimsenin geleceğini sanmıyorum!yerimsenibenbak yarın düşünüyordum yine gelmeyi meselaa.s işlerim vardı tekzene falan uğramayı düşünüyordum!neyse ben zaten temelli gelecem bi ara oraya bekle beni!...

neyse biraz zaman geçsin ayarlayalım.bana heryer uyar.en azından derin 55 seninle görüşürüz.dalamana sık gelirim.haberleşiriz buradan.bu arada aklıma gelmişken hepimizin yaşı birbirine uyuyor mu?çocukların uyuyor gibi geldi bana.ben 26 yaşındayım..yaramaz oğlumda 3.

merhaba izmirli a.s.dalamana iş için mi sık sık uğruyorsun?neler yapıyorsun köyceğizde?:sm_confused:görüşürüz tabiki uygun olduğumuz bir vakit!a.ssen benden yıl itibariyle gençmişsin canımcıımkaydirigubbakcemile2 ben 32 yaşındayım ama hep 25 olarak kalmayı düşünüyoruma.s!kızım da mayısta üç yaşına girecek!...gamyoncuiremsu

merhaba kızlar.derin zaten 25 gösteriyorsun.fotolarda tanıdığım kadarıyla.bende 31 yaşındayım.ama gerçekten bende 25-26 hissediyorum.birde arkadaşlarla toplanıp gülmeye başladıkmı daha genç.hepimiz aynı yerde olsaydık.güzel dostluklar kurardık eminim.dertlendim yine neyse.kızımda eylülde dört yaşına girecek.

benim kayınvalidem köyceğizde oturuyor ama dalamanlı.haftada bir kez,bazen daha sık gider.bazen bende ona takılırım beraber gideriz.eşimin dayısı dalamanda teyzesinin biri fethiyede..birisi dalamanda.işte öyle bizde buralar arasında gidip geliyoruz fırsat buldukça...
bilgisayar,web tasarımı üzerine bi dükkanımız var köyceğizde.birlikte çalışıyoruz şimdilik.ben ona yardıma geliyorum.eğer bi buluşma ayarlarsak o yüzden rahat gelebilirim diyorum.

bu arada sizin çiçeklerle benim böcek iyi anlaşır bir araya gelirlerse gibi geliyor bana.aralarında çok fark yokmuş.adı efe ,ocakta üçü doldurdu.

evet okyanuscuğum herkes öyle diyor da kaldırdım fotoları içime sinmedi pek nedense!a.sevet ama yine de çok uzak sayılmayız olmazsa birgün de fethiye yaparız canım nolcak tabi benim önce eşimle konuşmam gerek!ben fethiyeye hastaneye geleceğim birgün inşallah aklıma gelmişken!:bbo:
izmirli sen geleceğin zaman haber ver buluşalım canıma.s olmazsa parkta falan otururuz çocuklar da oynarlar!...gamyoncuiremsu

tabii güzel olur.sen neden hastaneye geliceksin?önemli birşey değildir umarım.

okyanusum belim çok kötü ne zamandır:a015: gidemedim çocuk yüzünden! burda da iyi değil röntgen falan çekinmem gerekiyora.s doktor kalmamış dalamanda maşallah eski başkan iyi çalışmış!...klava:

iyi akşamlar nasılsınız...derincim geçmiş olsun...bence fethiyedede çok iyi doktor yok bak ben ayağımdan 3 tane doktora gittim yine geçmedi...paran olursa bakıyor doktorlar yoksa insan yerine bile koymuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…