- Konu Sahibi fatosfirat
-
iyi akşamlar nasılsınız...derincim geçmiş olsun...bence fethiyedede çok iyi doktor yok bak ben ayağımdan 3 tane doktora gittim yine geçmedi...paran olursa bakıyor doktorlar yoksa insan yerine bile koymuyorlar
ilerde yaparsın sende canım.sağlık olsun gerisi olu gideeee...merhaba kızlara.s.!zehracığım ben burdayıma.s biz dün gezdik, bugün iş yaptım oturmak istiyordum ama misafirim gelecek! eşimin misafir derdi hiç bitmez!...:1no2:
gulizgul çok güzel ya eşimin yapmamı istediği tek iş memuriyet benima.s ama şimdi çok zor!...
hoşbulduk tubacımmm.kusura bakma kaçırmışım demekkii....bu arada gülizgül sende hoşgeldin daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde
selam bende 32 yaşındayım kızım eylül de 5 aylıkkkkkneyse biraz zaman geçsin ayarlayalım.bana heryer uyar.en azından derin 55 seninle görüşürüz.dalamana sık gelirim.haberleşiriz buradan.bu arada aklıma gelmişken hepimizin yaşı birbirine uyuyor mu?çocukların uyuyor gibi geldi bana.ben 26 yaşındayım..yaramaz oğlumda 3.
günaydınnn.evet para olduktan sonra bakım da iyi oluyor..kızım hastayken acil doktora çıkarmak istedim.çok yoğunuz sıra yok diye kabul etmemişti esnaftakiler.çok sinir olmuştum.bir dahada gitmedim.sen inşallah memnun kalırsın derinciğim.ben uşaktan döndükten sonra gelirsen yardımcı olmaya çalışırım.
selam bende 32 yaşındayım kızım eylül de 5 aylıkkkkk
Hemde ne cadı teyzesi evlere şenlik :teytey::teytey:amin canım allah cümlemizinkini bağışlasınnnmerhaba kızlarrr!a.s.okyanuscuğum hastaneler gerçekten gıcıklar Çok üzgünüm çoookbak üzüldüm şimdi!teşekkür ederim canıma.s. sen ne kadar kalacaksın uşakta?:sm_confused:
gulizgül sende de bi cadı var demekgamyoncuiremsu Allah bağışlasın!...
amin canimm.çok tatlı çooookkkkkkkkkk teyzesi.Allah bağışlasın gülizgül.minicik o çok tatlıdır şimdi.izmirlii hangisini beğenirsen artık.seç beğen canım.derinciğim ben 10-15 gün kalırım pazartesi gidicem inşallah.
merhaba kızlar.derin neden bozuldu bilgisayar fıstıkmı birşeyelr yaptı yoksa?
zehra bende bakkala çıkmıştım akşamüstü.trafik acayipti.yılda bir kere olsun okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?