Mula///48

iyi akşamlar nasılsınız...derincim geçmiş olsun...bence fethiyedede çok iyi doktor yok bak ben ayağımdan 3 tane doktora gittim yine geçmedi...paran olursa bakıyor doktorlar yoksa insan yerine bile koymuyorlar

esnaf hastanesine iyi diyorlara.s özellerde var sanırım!tabi ki canım para varsa daha iyi baktıkları kesina.s!kızlar dizim başladı ya görüşürüz sonraŞeniz öpüyorum çooookkk!...

günaydınnn.evet para olduktan sonra bakım da iyi oluyor..kızım hastayken acil doktora çıkarmak istedim.çok yoğunuz sıra yok diye kabul etmemişti esnaftakiler.çok sinir olmuştum.bir dahada gitmedim.sen inşallah memnun kalırsın derinciğim.ben uşaktan döndükten sonra gelirsen yardımcı olmaya çalışırım.

ilerde yaparsın sende canım.sağlık olsun gerisi olu gideeee...

selam bende 32 yaşındayım kızım eylül de 5 aylıkkkkk

selam bende 32 yaşındayım kızım eylül de 5 aylıkkkkk

merhaba kızlarrr!a.s.okyanuscuğum hastaneler gerçekten gıcıklar Çok üzgünüm çoookbak üzüldüm şimdi!teşekkür ederim canıma.s. sen ne kadar kalacaksın uşakta?:sm_confused:
gulizgül sende de bi cadı var demekgamyoncuiremsu Allah bağışlasın!...

Hemde ne cadı teyzesi evlere şenlik :teytey::teytey:amin canım allah cümlemizinkini bağışlasınnn

Allah bağışlasın gülizgül.minicik o çok tatlıdır şimdi.izmirlii hangisini beğenirsen artık.seç beğen canım.derinciğim ben 10-15 gün kalırım pazartesi gidicem inşallah.

merhaba kızlar!a.s.herkese iyi günler!bu ara çok takılamayabilirim pc.nin ekranı gitti:a015: eşimin notebooktan yazıyorum ama kızım hiç durmadığı için bunu çıkarmaya korkuyorumgamyoncuiremsu hadi öptüm hepinizi!....

selam bayanlar bişey sormak istiyorum ortaca yada dalamanda bi psikolog yok galiba araştırdım,bulamıyorum.illa merkeze mi gitmek lazım.hiç bilginiz varmı?yada önerebileceğiniz biri?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız..ben kurstan geldim çok yorulmuşum....cumhurbaşkanlığın bisiklet yarışları var marmaristen fethiyeye geldiler...çarşı karışık bütün yolları kapatmış eve geldiğime şükrettim

merhaba kızlar.derin neden bozuldu bilgisayar fıstıkmı birşeyelr yaptı yoksa?
zehra bende bakkala çıkmıştım akşamüstü.trafik acayipti.yılda bir kere olsun okadar.

slm arkadaşlar yaz temizliğini şükürlr olsun tamamıyle bitirdim ama bende bittim yahuuukaydirigubbakcemile3 penler öldürdü valla sadece salonda 7 tane pencere olduğunu düşünürsek tüm ev canımı okudu-tatlicadiarzu-
derincim geçmiş olsun canım niye devlet hastanesini düşünmüyorsun canım fizik tedavi bölümünde ali bey vardı iyi ve ilgili bi doktordu annemi götürmüştük ordan biliyorum nasıl uygun olursa artık senin için izmire gidemedik çarşamba günü bisiklet yarışından dolayı eşim çalıştı ALLAH izin verirse yarın gidicez artık gezmeye değil canım mobilya için yaa bıktım valla eziyet oldu hallederiz inşallah
izmirli bende 33 ü bitirmek üzereyim kızları kaptırmayız ona göre bendeki yakışıklıda 5.5 yaşında ALLAH hepimizin evladını bağışlasın acılarını göstermesin:Saruboceq:
gülizgül sende merkezdesin değilmi ne tarafdasın sen ben perşembe pazarı yakınındayım
şimdilik bana müsade çamaşı asıcam oğluşda acıkmış bu saatte oturursam nete olacağı bu iştekaydirigubbakcemile3
okyanuscum sende gezmeye gidiyorsundur bi yaramazlık bi rahatsızlık yoktur inşallah güle güle git güle güle gel canım

merhaba kızlar.derin neden bozuldu bilgisayar fıstıkmı birşeyelr yaptı yoksa?
zehra bende bakkala çıkmıştım akşamüstü.trafik acayipti.yılda bir kere olsun okadar.

okyanus olsun olsunda senede bir defada olsa 6 saat trafiği kapatmak nedemek yaaa kavga ediyorlardı herkezde bir gerginlik vardı.... senin ev nerde ne tarafta oturuyorsun

merhaba kızlar.geçmiş olsun canım temizliği bitirmişsin.gezmeye gidiyorum memleketime.özlem gidericem inşallah.
zehracığım doğru diyorsun da biz millet olarak biraz gergin bi milletiz.sıkıntıya gelemiyoruz.hemen kavga dövüş.ben mendos var garajı geçince onun arkasındayım.

evet haklısın okyanus herkez uğraşacak yer arıyor malesef....merkeze yakın oturuyormuşun ne güzel biliyorum orayı benim halamda oturuyor orda hemen bim le şokun arkasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…