Mula///48

selam bayanlar bişey sormak istiyorum ortaca yada dalamanda bi psikolog yok galiba araştırdım,bulamıyorum.illa merkeze mi gitmek lazım.hiç bilginiz varmı?yada önerebileceğiniz biri?

merhaba kızlar.derin neden bozuldu bilgisayar fıstıkmı birşeyelr yaptı yoksa?
zehra bende bakkala çıkmıştım akşamüstü.trafik acayipti.yılda bir kere olsun okadar.

kızlar iyi gecelera.s.!pc kendiliğinden bozuldu:a015: kızın suçu yok bu sefer!izmirli valla hiç bilmiyorum ben ama sorarım burada oturan hemşire komşular vara.s belki bilirler!
tubacığım taa izmire mi gideceksiniz ya mobilyayafisfisfis bir de taşıma masrafı olacak nakliye yapmazlar oradan buraya!:1no2:
bisiklet yarışını heryerde anons ettiler ama ben göremedim!evden dışarı çıkmadım akşama kadar!:1rolleyes:

günaydın kızlar.zehra bilmiyorum orayı ben.geçen sene bakmıştık biz bisiklet yarışına bir hızla geçiyorlar okadar:bbo: bizde bir şey olacak sandık trt den falan canlı olunca.
derin bizde izmirden almıştık mobilyalarımızı.ücretsiz karşılamıştı firma ama nakliyeyi.hepsi karşılamıyor tabii.

merhaba kızlar!a.s.herkes nasıl?okyanus ben karşılamıyorlar diye biliyorum ama belli de olmaz tabia.s belki değişmiştir ben sanırım 5 sene önce falan sormuştum!...:uhm:

merhaba kızlar!a.s.izmirli ben çok severim kahveyi ama türk kahvesinia.s bir ara kısmet olursa içelim!
kızlar nerelerdesiniz kimseler yok bugün!:uhm:benim misafirim vardı yeni bakabildim!...

günaydınnn.kahveye yetişemedim malesef.dün giremedim .sabahtan çıktım evden arkadaşın kızının doğum günü vardı.gece girdim eve çok yoruldum.yarın sabah uşağa gidiyorum.herkes kendine iyi baksın.döndüğümde görüşmek üzere.

okyanus33 bol bol tarhana çorbası iç bizim yerimize..iyi yolculuklarcokacimcoook

merhaba kızlara.s.!iyi yolculuklar okyanus!a.starhana buralarda da var kızzz başka neyi meşhur oraların?:sm_confused:

iyi akşamlar kimseler yok galiba okyanuscuğum sana iyi yolculuklar güle güle git gel inşallah....benim pc de sorun var ekran gidip geliyor sanırım kabloda temas sorunu var...pc mizi tamir eden çocukta askere gitti..o iyi oluyordu çağırınca hemen gelip evde yapıyordu..neyse giremessem anlayın bozuk ondan giremediğimi...

huuuu arkadaşlar nerlerdesiniz akşamdan beri kimse uğramamış..hadi okyanus yok biliyorum ama sizler nerdesiniz....

derincim nerelerdesin bakem sen canım izmirde baktım işte salon için 2 takım arasında kararsız kaldımkaydirigubbakcemile3 acilde dönmek zorunda olduğumuz için işimede geldi biraz düşünme fırsatım olur diye öyle işte bakalım önümüzdeki hafta bi izmir yolu daha gözüküyor bizekaydirigubbakcemile3 dünya para vercez bi zahmet göndersinler ama dimi:)) genel anlamda baktığımız her yer nakliye sorun olmaz yeterki beğenin göndeririz dediler yani o konuda sorun yok arkadaşım hayırlısıyla kociş benim gırtlağımı sıkmadan bi karar vereyim artık yoksa işim zor artıkkaydirigubbakcemile3
durumlar böyle yani bıcırık nasıl sen nasılsın umarım herşey yolundadır.
izmirli kahve dedin can elimden vurdun benikaydirigubbakcemile3 kahve dedinmi akan sular duruyor bende sabah uyanınca yüzümü bile yıkamadan ketıla su koyar sonra yüzümü yıkarım kahvemi içip kırışığımı açıcam ki öyle kahvaltı hazırlıycamkaydirigubbakcemile3 kel tiryaki derler ya ben saçlı olanından yaniii:))

kızlar merhaba!a.s.tubacığım buralardayım da işim bitmiyor:1no2: birde pc.nin ekranı bozuldu benim gidip geliyor çok açamıyorum:a015: eşim de kendi bilgisayarını götürüyor çalışmak için. yani yine masraf çıktı bize ama şu sıra yeni ekran alamayacağım çünkü bende perdelerle bozdum biliyorsun!ev sahibiyle konuşamadık bir türlü yerleri yaptırırsa burda otururum artık oralara gelene kadar kısmetse!a.salmışken sende mobilyayı iyisini seç düşün tabi ki hemen alma!nakliye işi de iyi olmuş:lepi: bende kızın odasına dolap ve şifonyer bakacağım eşimin genç odasının parçaları vardı ;kızıma oda yapmamıştık, şimdi düşünüyoruma.s üç kapılı dolap almak istiyorum eşyalar sığmıyor!işte böyle senle ikimiz kurtluyuz duramıyoruz birşeyler yapmadan sanırım!hihoyyytyarın da muğlaya gelmek istiyorum ama bakalım tekzene uğramam lazım birkaç şey bakmam lazım ama daha kesin değil!
diğer kızlar da uğramamış :1no2:zehracığım,izmirli sizler nasılsınız?öpüyorum hepinizi görüşürüz!...a.s.

a.s. merhaba arkadaşlar nasılsınız...derinciğim sağol iyiyim bende bahar yorgunluğumu diyeyim biraz halsizlik var ama idare ediyoruz işte....bizim pc ninde ekranı gidip geliyordu başka odaya taşıdık düzeldi sanırım ekrana giden elektrikte yetersizlik vardı birazda kablolarını azalttık kamera falan onları şimdi iyi...sende dene belki düzelir....

Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır giremiyorum şimdi okuma fırsatı buldum hepinize hoşbulduk diyorum .Bu aralar baya telaşlıyım 11 yaşındaki oğlumun okul telaşı sınavla etütler sosyal faaliyet kursları kızımın yüzme kursu ev işleri derken kendime vakit ayıramıyorum Bu arada kızım 5 yaşında ve yüzmeyi hocalarla öğrenmek istemiyor ağlamaktan ses telleri ödem yaptı neymiş efendim kendisi havuzda kollukları takarak özgürce yüzecekmiş Kızlar sizce 5 yaş erkenmi acaba ?bilmiyorum ki napıym.neyse sizleri çok sevdim okadar hoş sohbet içersindesinizki bayıldım size burada benim sohbet edebileceğim fazla arkadaşım yok. sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum.Hepinizi çok öpüyorum

selam güzellikler giremedim bir iki gündür.kışlık kaldırma telaşı falan,biraz temizlik...derin 55 senin eşin ne iş yapıyor?nerelere gidiyosun dalamandan?
bilgisayarcıyız uygun yapabiliriz fiyatları ekran falan ikinci elde temiz bulabilir eşim aklınızda bulunsun.bu arada oooho ne güzel yenileniyorsunuz..bende makarna halı istiyorum ama şimdilik istemekle kalıyorum.benim izmirdeki evim büyüktü 135 metre kare falandı.burada acil olunca kayınvalidemin alt katına yerleştik boştu o zaman.(geçici olarak).burasıda çok küçük.sığamadım.bi çok eşyam depoda.inşallah yeni bir ev istiyorum..o zaman düşüneceğim eşya işini.

ceylin merhaba hoşgeldin bu arada sende merkezde misin?hayır erken olurmu benimki üç yaşında bu yaz ben bile düşünüyorum kolluklarla öğretmeyi..5 yaş uygun çocuk hevesliyse kendi kendinede öğrenir biraz siz yardımcı olursunuz tadını bi kere aldımı cesareti artar zaten.

Son düzenleme:

merhaba kızlara.s.!ceylin bence erken değil tam zamanı yüzme öğrenmesinin!a.sherzaman bekleriz sohbete!
izmirli eşim öğretim görevlisi kampüse gideceğiz büyük ihtimallea.s muğlaya fazla uzağa değil!teşekkürler sanırım bizim hocanın ekranı var kullanmadığı onunla idare edeceğim:1rolleyes: şimdilik .daha sonra bakarız!taşınmak ve ev değiştirmek çok zor!:teselli:umarım istediğin gibi bir yer bulursun!iyi geceler şimdilik görüşürüz...:1hug:

iyi iyi sevindim derin55 şimdilik buralardasın yani.bi buluşma ayarlayalım görüşelim biraz çok uzak değilmiş gideceğin yer ama olsun.

merhaba arkadaşlar:teytey: nasılsınız?yine pek tenha buralar kimsecikler yok hayırdır arkadaşlar nereye kayboldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…