- Konu Sahibi fatosfirat
-
selam bayanlar bişey sormak istiyorum ortaca yada dalamanda bi psikolog yok galiba araştırdım,bulamıyorum.illa merkeze mi gitmek lazım.hiç bilginiz varmı?yada önerebileceğiniz biri?
merhaba kızlar.derin neden bozuldu bilgisayar fıstıkmı birşeyelr yaptı yoksa?
zehra bende bakkala çıkmıştım akşamüstü.trafik acayipti.yılda bir kere olsun okadar.
günaydın kızlar.zehra bilmiyorum orayı ben.geçen sene bakmıştık biz bisiklet yarışına bir hızla geçiyorlar okadar:bbo: bizde bir şey olacak sandık trt den falan canlı olunca.
derin bizde izmirden almıştık mobilyalarımızı.ücretsiz karşılamıştı firma ama nakliyeyi.hepsi karşılamıyor tabii.
günaydınnn.kahveye yetişemedim malesef.dün giremedim .sabahtan çıktım evden arkadaşın kızının doğum günü vardı.gece girdim eve çok yoruldum.yarın sabah uşağa gidiyorum.herkes kendine iyi baksın.döndüğümde görüşmek üzere.
okyanus33 bol bol tarhana çorbası iç bizim yerimize..iyi yolculuklarcokacimcoook
Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır giremiyorum şimdi okuma fırsatı buldum hepinize hoşbulduk diyorum .Bu aralar baya telaşlıyım 11 yaşındaki oğlumun okul telaşı sınavla etütler sosyal faaliyet kursları kızımın yüzme kursu ev işleri derken kendime vakit ayıramıyorum Bu arada kızım 5 yaşında ve yüzmeyi hocalarla öğrenmek istemiyor ağlamaktan ses telleri ödem yaptı neymiş efendim kendisi havuzda kollukları takarak özgürce yüzecekmiş Kızlar sizce 5 yaş erkenmi acaba ?bilmiyorum ki napıym.neyse sizleri çok sevdim okadar hoş sohbet içersindesinizki bayıldım size burada benim sohbet edebileceğim fazla arkadaşım yok. sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum.Hepinizi çok öpüyorum
selam güzellikler giremedim bir iki gündür.kışlık kaldırma telaşı falan,biraz temizlik...derin 55 senin eşin ne iş yapıyor?nerelere gidiyosun dalamandan?
bilgisayarcıyız uygun yapabiliriz fiyatları ekran falan ikinci elde temiz bulabilir eşim aklınızda bulunsun.bu arada oooho ne güzel yenileniyorsunuz..bende makarna halı istiyorum ama şimdilik istemekle kalıyorum.benim izmirdeki evim büyüktü 135 metre kare falandı.burada acil olunca kayınvalidemin alt katına yerleştik boştu o zaman.(geçici olarak).burasıda çok küçük.sığamadım.bi çok eşyam depoda.inşallah yeni bir ev istiyorum..o zaman düşüneceğim eşya işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?