Mula///48

iyi geceler kızlar bende sbsden sonra fethiyeye geliyorum çok özledim orayı
kordonu çalışı katrancıyı samalık koyunu ölü denizi bir geleyim zincirden boşalmış gibi gezeceğim
orda bisiklete binmeyi özledim tabiki öncelikle ailemi )

fethiye süper bı yer ya heleki ölüdeniz ben cok sewıyorum rengını falan oralısın sanırım normalde gusel bı yer walla sanlısın

fethiye süper bı yer ya heleki ölüdeniz ben cok sewıyorum rengını falan oralısın sanırım normalde gusel bı yer walla sanlısın

aslında oralı değilim
3 sene yaşadım geçtiğimiz haziran
tekrar istanbula yerleştik ama ailem hala orada tabi
bencede süper bir yer canım
şanslıydım ama şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlara.s.!19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun!
efsunefe gel burda sezon açıldı havalar süper!:lepi:bence de fethiye özellikle ölü deniz süper!...

merhaba arkadaşlar nasılsınıza.s.?19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun...yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.....derincim kızının doğum günüde kutlu olsun biraz geçikmeli oldu ama kusura bakma anca girebildim..bu arada hafta sonu sınavım vardı girdim ve kurtuldum o derttende...fena değildi bakalım sonuçlar nasıl gelcek....bizim ufaklık var yine yanımızda amcamın kızı o rahat bırakmıyor pek arada yine girerim... görüşürüz:teytey:

merhaba kızlara.s.!19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun!
efsunefe gel burda sezon açıldı havalar süper!:lepi:bence de fethiye özellikle ölü deniz süper!...

geliyorum canım merak etme
oooooooo ben orda olsaydım sezonu çoktan açmıştım zaten
kısmetse sbsden sonra ordayım .
ama fazla kalamayacağım kızımın müsabakaları var 1 hafta kalacağım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

teşekkürler canımcım!a.s.önemli değil düşünmen yeter!umarım sınav sonuçların iyi gelir ha gayret!....

bizde eşimin ödevlerinin sınavlarının bitmesini bekliyoruza.s sezonu açmak için!olsun bir hafta da olsa biraz stres atıp dönersin hihoyyyttemiz hava bol güneş ohhhh!...

günaydın kızlar..efe ye süper doktor seti aldım geçen gün.iki gündür ameliyat yapmaktan oturamadım pc'ye.şimdi uyuyor fırsattan istifade oturayım dedim.uyansın yine başlarız ameliyatlara.yarın annem gelecek çok sevinçliyim.abimin oğlanla beraber geliyor.oda 4 yaşında.benden daha çok efe sevinçli.biraz toparlanayım şimdi.

günaydın kızlar.izmirlii gözün aydın canım.annemiz gelince gözlerimiz ayrı bir parlıyor değilmi?zehracım sevindim sınavın iyi geçmiş.başarırsın sen.önemli olan karar vermek sadece.

merhaba kızlarrr!izmirli hadi gözünaydın sres atarsın azıcık!beni yine işler bekliyor ütüm var bir sürü bugün!

a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben çok yoruldum bugün...kursla beraber pikniğe gittik çok eğlenceliydi ama bir okadarda yorucu şansımıza pikniğin sonunda yağmur yağdı...ama hava,deniz çok güzeldi...siz neler yaptınız bugün

ben iyiyim zehracığım.malum hava kötüydü bugün hiç çıkmadım dışarı,evdeyim.nereye gittiniz pikniğe?

ben geldimmmm arkadaslar bu haftasonu denıze grcektım deli gıbı yagmur yagıyo moralım bozuldu

günaydın kızlar!a.s.şimdilik burda hava güneşli ama ne olacağı belli olmaz!:1no2:bende kızı sağlıkocağına götürecektim bugün!hafta sonuna kadar hava düzelir merak etmeyin!...a.s

merhabalar.burda da sabah çok güzeldi öğleden sonra şakır şakır yağmur yağdı.hayırdır derin kızın hastamı?

merhabalar.burda da sabah çok güzeldi öğleden sonra şakır şakır yağmur yağdı.hayırdır derin kızın hastamı?

yok hasta değil okyanus sadece kontrol amaçlı a.sburdaki hemşireler uğramış gelsin bakalım diye eve çok ilgililer sağolsunlar ama çıkamadım:1no2: temizlik yaptım yoruldum!...

ben iyiyim zehracığım.malum hava kötüydü bugün hiç çıkmadım dışarı,evdeyim.nereye gittiniz pikniğe?

a.s.a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum aksazlara ilk koya gittik çok güzeldi çevre çok temizdi ama deniz biraz bulanıktı oda limana yakın olmasından sanırım......2 gündür havaya belli olmuyor sabah güzel oluyor ikindi yağıyor....ben hava güzel diye terliklerlee gittim kursa sonra ıslandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…