- Konu Sahibi fatosfirat
-
fethiye süper bı yer ya heleki ölüdeniz ben cok sewıyorum rengını falan oralısın sanırım normalde gusel bı yer walla sanlısın
iyi geceler kızlar bende sbsden sonra fethiyeye geliyorum çok özledim orayı
kordonu çalışı katrancıyı samalık koyunu ölü denizi bir geleyim zincirden boşalmış gibi gezeceğim
orda bisiklete binmeyi özledim tabiki öncelikle ailemi)
fethiye süper bı yer ya heleki ölüdeniz ben cok sewıyorum rengını falan oralısın sanırım normalde gusel bı yer walla sanlısın
merhaba kızlara.s.!19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun!
efsunefe gel burda sezon açıldı havalar süper!:lepi:bence de fethiye özellikle ölü deniz süper!...
merhaba arkadaşlar nasılsınıza.s.?19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun...yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.....derincim kızının doğum günüde kutlu olsun biraz geçikmeli oldu ama kusura bakma anca girebildim..bu arada hafta sonu sınavım vardı girdim ve kurtuldum o derttende...fena değildi bakalım sonuçlar nasıl gelcek....bizim ufaklık var yine yanımızda amcamın kızı o rahat bırakmıyor pek arada yine girerim...görüşürüz:teytey:
geliyorum canım merak etme
oooooooo ben orda olsaydım sezonu çoktan açmıştım zaten
kısmetse sbsden sonra ordayım .
ama fazla kalamayacağım kızımın müsabakaları var 1 hafta kalacağım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben çok yoruldum bugün...kursla beraber pikniğe gittik çok eğlenceliydi ama bir okadarda yorucu şansımıza pikniğin sonunda yağmur yağdı...ama hava,deniz çok güzeldi...siz neler yaptınız bugün
ben iyiyim zehracığım.malum hava kötüydü bugün hiç çıkmadım dışarı,evdeyim.nereye gittiniz pikniğe?
ben geldimmmm arkadaslar bu haftasonu denıze grcektım deli gıbı yagmur yagıyo moralım bozuldu
merhabalar.burda da sabah çok güzeldi öğleden sonra şakır şakır yağmur yağdı.hayırdır derin kızın hastamı?
ben iyiyim zehracığım.malum hava kötüydü bugün hiç çıkmadım dışarı,evdeyim.nereye gittiniz pikniğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?