Mula///48

çok güzel çok güzel dedimde nazar mı değdi havalara?olsun yağsın yağsın bereket yağıyor.pazar günü düzelecekmiş.
bu arada eşimden başka kimse anneler günü hediyesi almamıştı.annem saolsun bir iki bluz,bi çanta..bişeyler bişeyler getirmiş.anneler günü için almıştım deyip verdi.çok duygulandım.bi söz varya ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar.çok doğru demi kızlar yaaa?

kesınlıkle cok dogru canım ahhh o anneler ama guldrdun beni playback yapar dıe allahım.neee pazar mı duzelcekmıscok gec yarın düzelsın offffffffffffffffff sezonu acmak ıstıorum ben artık

aman iyi hasta olmasında fıstık.burda hiç ilgilenen yok.arayıp sormuyolar bile.

kesınlıkle cok dogru canım ahhh o anneler ama guldrdun beni playback yapar dıe allahım.neee pazar mı duzelcekmıscok gec yarın düzelsın offffffffffffffffff sezonu acmak ıstıorum ben artık

günaydın kızlarrrr!a.s.okyanuscuğum burdaki hemşireler tek tek geziyorlar ve çocukların kaydını yapıyorlar a.sgerçekten kutyluyorum onları ama yine de aşıya gitmeyenler oluyormuş sanırım!
zehracığım bahar havası belli olmaz!:1rolleyes:biz de bahçeye biber ektik sanırım onlar için iyi oldu bakalım nasıl olacaklar bugün maydonoz tohumu da alabilirsem ekeceğim!yerimsenibenizmirli ana gibi yar olmazmış olmuyo da zaten!:1hug:buweke sabırsızlanma canım ya nasıl olsa hep sezonluk yerdesin açarsın!....

günaydın kızlar.derinciğim ne güzel organik biber yiyeceksiniz.bende balkonumda bir kaç saksıda.biber domates nane maydonoz yetiştiriyorum.çok hoşuma gidiyor.pek anlamam ama su veriyorum güneşi gördükçe coşuyolar :)

selam kızlar nasılsınız ben her zaman yazamıyorum kusuruma bakmayınnn..

evet okyanus süper oluyor a.snane doğal olarak çıkıyor bahçede ama eşim kediler geliyor diye saksılara da ekiyor :1rolleyes:yeşil soğanım ve çileğim de var şimdilik!evden çıkmayı düşünüyordum ama eşim istemiyor o yüzden bol bol ekeceğima.s çiçeklerim de var seviyorum bu işleri yavaş yavaş!...
gulizgul neler yapıyorsun:sm_confused: iyiyiz biz aynen devam kk.ya sen nasılsın?...

slm gülizgül.iyiyiz Allah a şükür.sen nasılsın?
oh negüzel derin öyle bir ev bırakılırmı boş ver bahçenin tadını çıkar.bende çok istiyorum bahçeli bir ev ama şehir dışında kalıyor öyle evler.korkarım diye düşünmüyoruz.

evin yerleri kalebodur çok üşüdüm bu kış!:a015:tam yazlık havasında ev sahibine yerleri yaptıralım dedim o da sıkışıkmış kadıncağız yüklenemedim fazla!:1no2:çıkmak istedim eşim bu siteden başka bir yer düşünmüyor evi o kadar temizledim ettim yeni evde yok burda hep bakım istiyor:1no2: yerlere halı yaptıracağız artık kışa yaptırsın eşim yerimsenibenkötü de istemem temizlemesi zor oluyo madem oturmak istiyor!...-tatlicadiarzu-

çok kötüysede çekmeye değmez sonuçta paranla oturuyorsun.çocuk olunca yerlerin fayans olması daha zor.kışın tek katlı evler daha soğuk oluyor tabii.ısınmak zor.Allah kolaylık versin canım.ama yazın da çok güzel olur.

valla bu paraya daha güzel evler var ama müstakil değil:1no2: eşimde apartman istemiyor adam apartmana kıl!bencil oluyo bu erkekler çocukla kışın neler çektim farkında bile değil ama bu kış halıları döşetecem ne olursa olsuna.s madem istedi kiracıyız idare edelim diyordum ama anlamıyolar erkekler!...

derincim apartman istemiyosunuz ama kayınvalidemin evleri var dalamanda.meydana yakın.vesteli biliyorsundur.vestelin üstünde ve onun sokağında.boşmu bilmiyorum ama.boştu geçenlerde.yeni yapıldı.kimisi 3 oda salon kimisi 2 oda salon.çok güzel.bide dükkan var satılık,satılmıyor bir türlü.aklında olsun belki isteyen olur..oda vestelin sokağında.

ben neler yapam canım ya iş , ev , bebişim aynen devamm..bende iyiyim işte birde şu bebişim geceleri uyusa daha iyi olacammmmmmmmmm:sm_cool:

..canım tşk ler bende iyiym..

erkeklerin anlamasını bekleme canım.onlar vakit geçirmiyorlarki.bütün gün evde vakit geçiren biziz.sürekli dert yandığımızı düşünüp adımızı dırdırcıya çıkarıyorlar.klava:

izmirli iyi oldu söylediğina.s bak biz olmasak da belki tanıdıklar çıkar tutmak isteyen!eşim ikna olmaz apartmana:1no2:!okyanuscuğum aynen canım dırdırcı oluyoruz gerçektendelikafadulden şişirdi beni şişirdi!gulizgul benimki hiç uyumuyordu canım ya zor çocuk büyütmek :teselli:ömründen ömür gidiyor!ben yine asabiyim bu arada :1shok:eşim yine daralttı beni öğleden sonra ortacaya gittik işlerimiz vardı sen kızı bana bırak ben bakarım dedigamyoncuiremsu teyzemle alışveriş ettik pazar yaptık markete falan uğradık allahım adam önce aradı gecikmeyin diye sonra eve girdik nerdesiniz diye tafra yaptı kafayı yiyecem ilk kez çocuğa bakayım dedi onda da yaptığını mahvetti yine!....Çok üzgünüm çoook

kızlar napıyosunuz.. geçmişi pek okuyamadım.. ya herkeste rutubet sorunu varmı evlerde.. biz daha yeni yaptırdık nefret geldi heryer mahvoldu ya.. oof of...

kızlar napıyosunuz.. geçmişi pek okuyamadım.. ya herkeste rutubet sorunu varmı evlerde.. biz daha yeni yaptırdık nefret geldi heryer mahvoldu ya.. oof of...

merhaba iyiyiz sen napıyorsun?ben birinci katta otururken çok fazlaydı.ama şimdi rahatım Allaha şükür,koltuklarım bile küflenmişti ya.

günaydınnnnn arkadaşlar nasılsınız?iyi hafta sonları hepinize...yine bulutlu bir gün çok işim var bugün evi temizliycem kursun sonuna geldik bitirmem gereken işlerim var onları verniklemem gerekiyor...inşallah çabuk biterler...siz neler yapıyorsunuz

günaydın...kolay gelsin zehracığım.bende arkadaşımı bekliyorum kahvaltı yapıcaz beraber.hava çok sıcak bugün.hepinize güzel bir gün diliyorum.

merhaba iyiyiz sen napıyorsun?ben birinci katta otururken çok fazlaydı.ama şimdi rahatım Allaha şükür,koltuklarım bile küflenmişti ya.

teşekkürler canım bende iyiyim... bizimki triplex Allahın cezası evin heryerini yaptırıp girdik heryer kabardı kalktı iğrenç oldu... dünyanın masrafı var meğer tesisatta su kaçırıyomuş.. iğrenç ya... bakalım belki yaz sonuna çıkıcaz evden... inanın çekmecelerimdeki tahta kaşıklarım koltuklarımın altındaki eşyalarım herşeyim küflendi yaa at at delirdim... bilmiyorum böyle napıcaz.... bu evden gitmekten başka çare yok bizim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…