- Konu Sahibi fatosfirat
-
aman iyi hasta olmasında fıstık.burda hiç ilgilenen yok.arayıp sormuyolar bile.
a.s.a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum aksazlara ilk koya gittik çok güzeldi çevre çok temizdi ama deniz biraz bulanıktı oda limana yakın olmasından sanırım......2 gündür havaya belli olmuyor sabah güzel oluyor ikindi yağıyor....ben hava güzel diye terliklerlee gittim kursa sonra ıslandım...
çok güzel çok güzel dedimde nazar mı değdi havalara?olsun yağsın yağsın bereket yağıyor.pazar günü düzelecekmiş.
bu arada eşimden başka kimse anneler günü hediyesi almamıştı.annem saolsun bir iki bluz,bi çanta..bişeyler bişeyler getirmiş.anneler günü için almıştım deyip verdi.çok duygulandım.bi söz varya ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar.çok doğru demi kızlar yaaa?
kesınlıkle cok dogru canım ahhh o anneler ama guldrdun beni playback yapar dıe allahım.neee pazar mı duzelcekmıscok gec yarın düzelsın offffffffffffffffff sezonu acmak ıstıorum ben artık
günaydın kızlar.derinciğim ne güzel organik biber yiyeceksiniz.bende balkonumda bir kaç saksıda.biber domates nane maydonoz yetiştiriyorum.çok hoşuma gidiyor.pek anlamam ama su veriyorum güneşi gördükçe coşuyolar :)
selam kızlar nasılsınız ben her zaman yazamıyorum kusuruma bakmayınnn..
slm gülizgül.iyiyiz Allah a şükür.sen nasılsın?
oh negüzel derin öyle bir ev bırakılırmı boş ver bahçenin tadını çıkar.bende çok istiyorum bahçeli bir ev ama şehir dışında kalıyor öyle evler.korkarım diye düşünmüyoruz.
çok kötüysede çekmeye değmez sonuçta paranla oturuyorsun.çocuk olunca yerlerin fayans olması daha zor.kışın tek katlı evler daha soğuk oluyor tabii.ısınmak zor.Allah kolaylık versin canım.ama yazın da çok güzel olur.
evet okyanus süper oluyor a.snane doğal olarak çıkıyor bahçede ama eşim kediler geliyor diye saksılara da ekiyor :1rolleyes:yeşil soğanım ve çileğim de var şimdilik!evden çıkmayı düşünüyordum ama eşim istemiyor o yüzden bol bol ekeceğima.s çiçeklerim de var seviyorum bu işleri yavaş yavaş!...
gulizgul neler yapıyorsun:sm_confused: iyiyiz biz aynen devam kk.ya sen nasılsın?...
..canım tşk ler bende iyiym..slm gülizgül.iyiyiz Allah a şükür.sen nasılsın?
oh negüzel derin öyle bir ev bırakılırmı boş ver bahçenin tadını çıkar.bende çok istiyorum bahçeli bir ev ama şehir dışında kalıyor öyle evler.korkarım diye düşünmüyoruz.
valla bu paraya daha güzel evler var ama müstakil değil:1no2: eşimde apartman istemiyor adam apartmana kıl!bencil oluyo bu erkeklerçocukla kışın neler çektim farkında bile değil ama bu kış halıları döşetecem ne olursa olsuna.s madem istedi kiracıyız idare edelim diyordum ama anlamıyolar erkekler!...
kızlar napıyosunuz.. geçmişi pek okuyamadım.. ya herkeste rutubet sorunu varmı evlerde.. biz daha yeni yaptırdık nefret geldi heryer mahvoldu ya.. oof of...
merhaba iyiyiz sen napıyorsun?ben birinci katta otururken çok fazlaydı.ama şimdi rahatım Allaha şükür,koltuklarım bile küflenmişti ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?