Mula///48

bilmemki öyle konuşunca kulağa çok hoş geliyor.gürültü patırtıya alışmışken 2. de olsamı ki bilmem.rahata alışırsam daha zor olacak sanki......
aaaaaaa ne diyorum ben! yoksa bendemi istiyorum ne?

arkadaşlar siz ne diyosunuz? 2.leride aynı zamana mı denk getirsek?bakarsınız bu sefer sizin oğlan tutar.benimki kız.o zamanda siz benim kızı istersiniz..nasıl hayal ama?

merhaba kızlar a.s.aaqualotus sende benim gibi kıl olmuşsun erkeklere sanırımCADIARZU burada içini dök bol bol rahatlarsın!ikinci çocuk falan yazmışsınız şahsen ben çok korkuyorum :1shok:daha biriyle uğraşamıyorum valla!hadi öptüm sizleri dışarı çıkacağım görüşürüz sonra...

hahaqha kal şekerim sende kal burası sonra muğlalı gebeşlerin topiği olur iyi fikir vallaha :)))) ama arayı hakkaten açmamak lazım bencede hem rahat ediyosun hemde ilk çocuk nekadar büyükse eziyetide okadar büyük oluyo.. kıskançlık vs birsürü duyguyu daha iyi idrak ediyo.. bence dikkatli olmak lazım süre uzadımı insanın cesareti iyice kırılıyo... her pazartesi rejime başlar gibi bişe oluyo işte yapamıyosun hep kalıyo :))

ay evet canım böö geldi erkeklerden bencilliklerinden.. bu arada bilmiyorumda kardeşlik filan çok güzel bişiy ya ben çocuğum yalnız kalmasın istiyorum hem kardeş olsunlar hem oyun arkadaşı..... beraber kıskanmadan etmeden büyüsünler isterim açıkçası... herkesin kendi tercihi tabi bişiy diyemem benim sağlık sorunlarımda olduğundan fazla uzatma şansım yok.. ki bende istiyorum zaten... bakalım yaa hepimiz için hayırlısı olsun işallahh..... :Saruboceq:

kızlar selam hepinizin tek çocuk galiba içinizde en kıdemli anne ben oluyom galiba benim bir oğlum birde kızım var aralarında 5 yaş var çok ii anlaşıyolar sizlere de tavsiye ederim ama bazen kafayı sıyırmıyo deilim. ama olcak o kadar her güzelliğin bir zorluğu vardır dimi öptüm hepinizi by..

günaydın kızlar.agualotus doğum yapıp bebişin biraz hareketlenince ikinci planlarını ertelersin bence.gerçekten çok zor.çocuk bakmak.hele birde yanında kimse yoksa.

günaydın kızlar.agualotus doğum yapıp bebişin biraz hareketlenince ikinci planlarını ertelersin bence.gerçekten çok zor.çocuk bakmak.hele birde yanında kimse yoksa.

günaydın kızlar!a.s.hayırlı cumalar hepinize!aqualotus bu aralar bende kılım çok iyi denk gelmişiz yani dün akşam da sinir oldum ama şimdi çok zamanım yok daha sonra anlatırım sizlere!ceylin ooohh sen yapıp kurtulmuşsun da okyanusa katılıyorum çok zor ya benimde gözümde büyüyor hele kızım çok yaramaz ve uykusuz bir çocuk üç yıldır hayatım kaydı şaşırdım valla!yarın doğum gününü kutlayacağız benim cadının yoğunum biraz kaçıyorum şimdilik görüşürüz öptüm hepinizi!...

derinciğim kolay gelsin.doğum günü kutlu olsun kuzucuğunun.benim yerime öp.Allahım sağlıklı mutlu bir hayat versin inşallah.

merhaba kızlara.s. yorucu bir günü daha atlattım yarın umarım dinlenebilirm!sizler nasılsınız:sm_confused: hafta sonunuz nasıl geçiyor?

merhabalar.ben iyiyim derinciğim.bugün çok gezdik yorulduk.evde dinleniyoruz artık.pek uğrayan yok artık buralara.sen nasılsın?doğum gününüz nasıl geçti?

selam kızlar bu havanın sıcaklığı ne böyle?dükkana giren çıkan bide böyle sıcak.denizemi gitsek hafta sonu ne?şöyle bir katrancı...güzel olur valla.

hosbulduk canım ya ben gırdım walla haftasonu cok sıcak bugun hava kapalı ama cok sıcak ya sımdı boleyse temmuzu falan düsünemiyorum ya

merhabalar.ben iyiyim derinciğim.bugün çok gezdik yorulduk.evde dinleniyoruz artık.pek uğrayan yok artık buralara.sen nasılsın?doğum gününüz nasıl geçti?

ben geldım arkadaslar 2 haftadr gremıyordum

arkadaşlar bodrumda ev kiraları nasıl

selam kızlar bu havanın sıcaklığı ne böyle?dükkana giren çıkan bide böyle sıcak.denizemi gitsek hafta sonu ne?şöyle bir katrancı...güzel olur valla.

merhaba kızlar herkese iyi haftalar okyanuscuğum doğum günü güzeldi ama çok yoruldum!havalar bence süper yabancılar kızarmış tavuk gibi yanmışlar geziniyorlar ortalarda!bizde denize gitsek süper olacak ama eşimin teslim etmesi gereken işleri var sanırım!
terazi sanırım 500'den başlıyor oturulabilcek evler ve öyle çok büyük değiller bizim arkadaşlarımız eşyalarının yarısını bursada bırakıp taşındılar bodruma!yani şöyle diyeyim iki oda ve amerikan mutfakla salon aynı yerde 500'e oturuyorlar!

kızlar hiç rep vermiyorsunuz:1no2: puanınız olduğu yerde sayıyor!geçende zehraya söylemiştim sadece ben rep veriyorum sanırım:uhm:!yukardaki terazi işaretinden puan verin birbirinize!...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…