- Konu Sahibi fatosfirat
-
bilmemki öyle konuşunca kulağa çok hoş geliyor.gürültü patırtıya alışmışken 2. de olsamı ki bilmem.rahata alışırsam daha zor olacak sanki......
aaaaaaa ne diyorum ben! yoksa bendemi istiyorum ne?
arkadaşlar siz ne diyosunuz? 2.leride aynı zamana mı denk getirsek?bakarsınız bu sefer sizin oğlan tutar.benimki kız.o zamanda siz benim kızı istersiniz..nasıl hayal ama?
merhaba kızlar a.s.aaqualotus sende benim gibi kıl olmuşsun erkeklere sanırımCADIARZU burada içini dök bol bol rahatlarsın!ikinci çocuk falan yazmışsınız şahsen ben çok korkuyorum :1shok:daha biriyle uğraşamıyorum valla!hadi öptüm sizleri dışarı çıkacağım görüşürüz sonra...
hahaqha kal şekerim sende kal burası sonra muğlalı gebeşlerin topiği olur iyi fikir vallaha :)))) ama arayı hakkaten açmamak lazım bencede hem rahat ediyosun hemde ilk çocuk nekadar büyükse eziyetide okadar büyük oluyo.. kıskançlık vs birsürü duyguyu daha iyi idrak ediyo.. bence dikkatli olmak lazım süre uzadımı insanın cesareti iyice kırılıyo... her pazartesi rejime başlar gibi bişe oluyo işte yapamıyosun hep kalıyo :))
ay evet canım böö geldi erkeklerden bencilliklerinden.. bu arada bilmiyorumda kardeşlik filan çok güzel bişiy ya ben çocuğum yalnız kalmasın istiyorum hem kardeş olsunlar hem oyun arkadaşı..... beraber kıskanmadan etmeden büyüsünler isterim açıkçası... herkesin kendi tercihi tabi bişiy diyemem benim sağlık sorunlarımda olduğundan fazla uzatma şansım yok.. ki bende istiyorum zaten... bakalım yaa hepimiz için hayırlısı olsun işallahh..... :Saruboceq:
kızlar selam hepinizin tek çocuk galiba içinizde en kıdemli anne ben oluyom galiba benim bir oğlum birde kızım var aralarında 5 yaş var çok ii anlaşıyolar sizlere de tavsiye ederim ama bazen kafayı sıyırmıyo deilim. ama olcak o kadar her güzelliğin bir zorluğu vardır dimi öptüm hepinizi by..
günaydın kızlar.agualotus doğum yapıp bebişin biraz hareketlenince ikinci planlarını ertelersin bence.gerçekten çok zor.çocuk bakmak.hele birde yanında kimse yoksa.
derincim şimdiden tebrik ediyorum seni.sağlıklı nice mutlu yaşlara inşallah.
derinciğim kolay gelsin.doğum günü kutlu olsun kuzucuğunun.benim yerime öp.Allahım sağlıklı mutlu bir hayat versin inşallah.
bodrumda ew kıraları pahalı tabı kıralıcagın zamanda baglı we ne kadar sure kıralıcagına
merhabalar.ben iyiyim derinciğim.bugün çok gezdik yorulduk.evde dinleniyoruz artık.pek uğrayan yok artık buralara.sen nasılsın?doğum gününüz nasıl geçti?
ben geldım arkadaslar 2 haftadr gremıyordum
arkadaşlar bodrumda ev kiraları nasıl
selam kızlar bu havanın sıcaklığı ne böyle?dükkana giren çıkan bide böyle sıcak.denizemi gitsek hafta sonu ne?şöyle bir katrancı...güzel olur valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?