- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
-
arkadaşlar mesajıma cevap veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum... çok mutlu oldum bu sayfaya girdiğime.. hele birde durumu ben gibi olanların olması ayrıca bir durum :)) ee herkes nasıl kızlar.. bu arada anne olan veya birgün olacak herkesin anneler gününü kutluyorum... umarım herkes dünü güzel geçirmiştir... :))
arkadaşlar mesajıma cevap veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum... çok mutlu oldum bu sayfaya girdiğime.. hele birde durumu ben gibi olanların olması ayrıca bir durum :)) ee herkes nasıl kızlar.. bu arada anne olan veya birgün olacak herkesin anneler gününü kutluyorum... umarım herkes dünü güzel geçirmiştir... :))
slm arkadaşlar nasılsınız?bir bakıp çıkayım dedim neler yapıyorsunuz diye.. ders çalışıyorum..liseyi yarıda bırakmıştım hangi akla hizmet bilmiyorum o zamanki psikolojimi ama şimdi beni tekrar ikna ettiler ve açık tan okumaya karar verdim hafta sonu sınavım var...biraz ders çalışayım diye oturmuyorum fazla pc nin başına hepinizden dua bekliyorum benim için inşallah her şey yolunda gider ve diplomamı alırım..hepinize mutlu,güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum görüşürüz
ben çok iyiyim kızımla dışardayıdık gezdik biraz.çok sıcak hava.teşekürler senin de kutlu olsun canım.
zehracığım çok iyi yapmışsın.okumak gibisi yok.yol yakınken eğitimine devam et.sonra pişman olursun.
klava:kızlar sizde babalar gününde onlara almayın...ufak bi ceza olsun.
alalım demi?bazen ne kadar kızsakta onlarsız olmaz.
selam kıızlarrrr :)) ben almıcam hediye çok kızdım valla.. almamasından ötürü değil sölediklerine kızdım.. sen beğenmessin etmessin zevklerimiz uymuyo bilmemne :) oda bana kendin al diyo ama zaten ne istesem alıyorum işin heyecanı kalmıyoki(( ve kendilerinide yontmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum :))))))))))))
selam kıızlarrrr :)) ben almıcam hediye çok kızdım valla.. almamasından ötürü değil sölediklerine kızdım.. sen beğenmessin etmessin zevklerimiz uymuyo bilmemne :) oda bana kendin al diyo ama zaten ne istesem alıyorum işin heyecanı kalmıyoki(( ve kendilerinide yontmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum :))))))))))))
canım sen bu aralar hassas ve kırılgansın galiba?
kız benim kocam da aynı şeyleri söylüyor ama ben ümitliyim yine de!yerimsenibenallahın işi ya hiç dizi mizi izlemez vakti de yok dün yol arkadaşımda tam anneler günü hediyelerinin verildiği sahneye denk geldia.s sonra dedi ki ben sadece zamanını denk getirmiyorum bak sana epilasyon aleti aldım ya dedi:uhm: geçen haftalardaydı o da sen de bana sir ağda al tamam mı dedisırnaşık şey anacım adam işi espiriye vurdu artık ama özenmesi gerektiğini fark etti sanırımCADIARZU biraz da olsa!üzülme canım ya bir iki laf sok fark ettir yeri gelince başka türlü olmuyor!...:teselli:
kızlar merhaba bu yıl en karlı benim galiba anneler gününde(tabi ruhsal yönden!!!!) hem annem ,hem halam , hemde yengem yani 3 tane anne ...anneler gününde yanımdaydı o yönden cokk mutlu oldum AMA tabiii koca yönünden sizden kalır yanım yok aynen sizinkiler gibi benimkide:yok aldığını beğenmiyomuşum yokgidip kendim beğencekmişim aynen bunlar söylendi..Ya gördünüz demi bütün erkekler aynı sıra bize de gelecek tabii gerçi erkekler biz gibi dert etmiyolar o kadar genişler ki o an unutuyolar olanları dimi arkadaşlar..bu arada aramıza hoşgeldin AQUALOTUS bende bodrumda oturuyorum canım sen hangi semttesin?ben bitezle gümbet arasındayım . iş nedeniylemi geldiniz ? galiba hamilesin,yazılarından sanki ööle anladım.Bende hamileyken gelmiştim geliş o geliş kaldık buralarda işte neyse canım görüşmek üzere KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM
üzerinize afiyet accık gebeş oluyorumda hasasım galiba adamda azcık yontulmamış türden olunca cinnet kaçınılmaz :))))
ayyy canım benim yaaa çizelge koymuşsun zaten şimdi farkettim.tebrik ederim allah kurtarsın seni.son aylarda sıcak olacak hava...şimdiden allah kolaylık versin sana diyorum.bizde de 2.bebek tartışması oluyor bu aralar.oğlum 3 yaşında..her iki tarafında büyükleri yapın bi çocuk diyor.ikincide erkek olursa ikisi bir sünnet falan olur diyolar.bizimkide gaza geliyor..benim cesaretim yok.dün ertesi gün hapı içtim hayatımda ilk defa.tav ediyor beni bu adam yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?