- Konu Sahibi fatosfirat
-
bende dalamandayımm özlemciimmm!mrb derincim ben yatağandan
yapmayı düşünüyorum zehracığıımm ama seneye inşallah!a.ssıcakta herkesin sorunu bu derincim çocuklara yemek yediremiyorlar....çocuk haklı diyecem kızcan ya tabi bu zamnde çocuğa bakmak çok zor ama onlarıda kardeşsiz bırakmak doğru değil etrafında gördükçe onlarda özeniyordur kardeşe..şimdi bizim mahallede de konu bu 2 tane kızımız var çok sevdiğimiz her gün hatırlatıyorlar kardeş istediklerini isimlerini bile bulmuşlar
mrb kızlar bi muğlalı olarak beni de aranıza alır mısınız?
a.s.
merhaba kızlar.çok teşekürler hepinize.biz hala bekliyorruz henüz yoldalar.zehracım en çok öykü seviniyo zaten abileride gelecek.çok mutlu.benim yanıma yaklaşmaz artık.derincim benim kızda istiyo bir görsen ne hayaller kuruyo dediğin gibi çok zor bakmak ama bende istiyorum.kardeşsiz bırakmamak lazım çocuklarımızı.
günaydın zehracım gerçekten sabahtan sıcak bugün..günaydın arkadaşlar bugün çok sıcak olacak şimdiden belli öğleyin ne yapcaz bakalım...bugün gözlerim ve ayağım ağrıyor yine ayağıma alıştımda birde gözüm çıktı ortaya
günaydın zehracım gerçekten sabahtan sıcak bugün..((..çok geçmiş olsun canım..bi doktora görünsen..gerçi gitmişsindirde...
cANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN...İNŞALLAH BİRAN ÖNCE BİTER AĞRILARINNNsağol canım doktara gittim dizim için 3 kez 2 ayrı doktara gittim kıkırdak aşınması dediler iğneler ilaçlar verdiler geçmedi şimdi bir ilaç kullanıyorum 6 ay kullan dedi 3,kutudayım hiç bir faydası yok ağrı dizimden ayağıma indi çok acı veriyor ne yapcam bilmiyorum doktara gitsemde boş...bizimkiler izmir yada antalyaya git diyorlar bakalım hayırlısı:teytey:
sağol canım doktara gittim dizim için 3 kez 2 ayrı doktara gittim kıkırdak aşınması dediler iğneler ilaçlar verdiler geçmedi şimdi bir ilaç kullanıyorum 6 ay kullan dedi 3,kutudayım hiç bir faydası yok ağrı dizimden ayağıma indi çok acı veriyor ne yapcam bilmiyorum doktara gitsemde boş...bizimkiler izmir yada antalyaya git diyorlar bakalım hayırlısı:teytey:
hadi bakalım canım sanada kolay gelsin.benimde annemler,abimler pazar günü gitti.bir haftadır 4 çocukla uğraştık bizde..dünden beri çığlıkları hala kulağımda...beyler bizim dükkana takıldı genelde.bende bayanları doldurup arabaya bir denize,bir pikniğe,bir tekne turuna gittim..sersem gibiyim...ama azcık özlemim gitti,iyi oldu.bir,iki yaş arayla 4 çocuk biraz yordu sadece..hele benimki iyice şımardı pek birşeyini paylaşmak istemedi.en çok o yordu.nasıl öğrenecek paylaşmayı bu çocuk bilmiyorum.
merhaba arkadaşlarrrr!opuyorumnanaktanmerhaba kızlar.çok teşekürler hepinize.biz hala bekliyorruz henüz yoldalar.zehracım en çok öykü seviniyo zaten abileride gelecek.çok mutlu.benim yanıma yaklaşmaz artık.derincim benim kızda istiyo bir görsen ne hayaller kuruyo dediğin gibi çok zor bakmak ama bende istiyorum.kardeşsiz bırakmamak lazım çocuklarımızı.
hoşgeldin özlem.sefalar getirdin.köyceğizden öpücükler gönderiyorum sana.derine katılıyorum bir merhaba deyip kaçma emi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?