Mula///48

selam herkese...bende sizin gibi her zaman giremiyorum pek vaktim olmuyor..gün aşırı havuza götürüyorum ufaklığı....yoksa bana sarıyor..tepemde bütün gün....olsun kalpler bir olsun.

merhaba kızlarr!opuyorumnanaktan
benim de eşim evde kuzenim geldi misafir de olunca gelemiyorum pek!
yaz böyle işte gelen giden izin derkenn geçiyorrr...

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize kolay gelsin size bu sıcakta misafir ağırlamak zor iş ama tatil bölgesinde oturupta hele birde başka şehirdensen yazın boş geçmesi kaçınılmaz herhalde......

merhaba kızlarr bakıyorum da yine yoksunuz neyse gönüller bir olsun diyelim..Sıcaklar ne böyle bu kadar ya patlıyvercem nerdeyse

iyi gecelerrrr arkadaşlarrrr!opuyorumnanaktan
uğrayamıyorumm bu ara trafikk çokkk yoğuunnnn!
herkes iyi miiiii?...:1hug:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?hepinize güzel bir hafta dililyorum....ben bugün rahatsızım biraz çok sancım var sabahtan beri çekiyorum ilaç da fayda etmiyor sadece hafifletiyor biraz...aylık olağan ağrılar hepimizin başında var demi ama benim bu kadar olmazdı neden oluyor bugün bilmiyorum...siz neler yapıyorsunuz...derincim misafirler gittimi

geçmiş olsun zehracığımmm....:teselli:
kuzenim vardı az önce izmire yolcu ettik!
ayın sonunda da kısmetse kardeşim gelecekk!:1hug:
diğer kızlar da ortalarda yokkk!...:sm_confused:

evet canım kimse yok okyanusun misafirleri var anladıkta öbürleride yok....ne güzel kardeşinle bol bol hasret giderirsin..gelen olunca sıcakta zor oluyor ama onlarla vakit geçirmeside düzel oluyor ben yazın çok sıkılıyorum..bizim genellikle akrabalar burda olunca pek dışardan gelen olmuyor uzaktan gelenlerde genelde bayramlarda geliyor ondan böyle miskin miskin oturuyoruz

uzakta olunca kıymetini daha iyi anlıyorsun herşeyinn!..a.s

merhaba kızlar ben aslında hergün buralardayım ama diğerleri olmuyo...Bakıyorum kimse yok arkadaş olmayınca çıkıyorum..Hepiniz iyisinizdir inşallah bu ara herkesin misafirleri var anlaşılan yoğun geçiyor günleriniz

merhaba arkadaşlar kimseler yokmu...bugün havalar çok sıcak çarşıya gidip geldim güneş çarptı......kendi kendime konuşup çıkayım bari nasılsa sohbet edecek kimse yok:teselli:

merhaba arkadaşlar kimseler yokmu...bugün havalar çok sıcak çarşıya gidip geldim güneş çarptı......kendi kendime konuşup çıkayım bari nasılsa sohbet edecek kimse yok:teselli:
selam kızlarrrrrr!opuyorumnanaktan
ben yoğunum valla!
bugün fethiyeye gelecektik ama işimiz çıktı zehracığımm!
biz geziyoruzz bol bol bu aralar eşim evde olunca oturmuyoruxz hiççç!..
gerçekten çok sıcak burda sinir bir rüzgar var bütün ev toz içinde kalıyoooo!...

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?derincim bugün senden başka ziyaret eden olmamış canım ...ben bugün izmirde doktor bulma telaşındaydım...sanırım ayağım için izmire gidecem önümüzdeki günlerde burda boşuna vakit geçirmek istemiyoruz inşlh benim için orası hayırlı olur

derincim bekliyorum bigün mutlaka tmmmı sözünü unutma opuyorumnanaktan
zehra geçmiş olsun canım...valla en iyisini düşünmüşsün buralarda herşey yüzeysel tedavi ediliyor inşallah iyi bi dr bulmuşsundur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…