Mula///48

iyi hafta sonları kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
özlemciğim sen neresindeydin muğlanın?...fisfisfis
zehracığımmm sen nasıl oldun?..:teselli:

ben dalamandayımmm!
tabi canıma.s ama kahve içmek için biraz uzak kalıyoruz o yüzden dediydimmmm!..

günaydın kızlar..Huzurlu,sağlıklı ve mutlu bi hafta diliyorum hepinize...Bu arada hoşgeldin okyanusum

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben çok yorgunum yeni kalktım ama hala yatmak istiyorum yorgunluktan....hafta sonu köydeki yeni evimize gittik amcamlar ailecek.izmitten dünürleri gelmişti onlarda beraber bize geldiler yatılı olarak..evimizin ilk yatılı misafirleri...akşamda bunlara ek olarak öbür 2 amcam daha aileleri ile beraber geldi...annemim kuzeni yani 4-5 aile bir anda gelince ben bayağı yorulmuşum.....

sağol özlemm....burda doktorlar birkaç ilaç yazıp yolluyor ama hiç faydası olmuyor zaten insan yerine bile konulmuyorsun paran varsa insansın...babam dedi burda vakit geçirmiyelim özel hastanede bir kaç kişi tedavi gördüm düzelmedim işte sakat kalan oldu diyince korktuk.....izmiri aradık doktorlar emar falan istiyorlar oda burda çok pahalıymış 200 lira ve üstünden bahsediyorlar...sanırım muglada çekilecem hastanede tanıdığımız var o sevk yaptırtcak orda bedavaymış...ondan sonra gidecez allah izin verirse...ama korkmaya başldım ameliyat derse başka bir memlekette ne yaparım diye akrablarımız çok ama işte yinede kendi memleketim başka...neyse herşeyin hayırlısı

canım ya tekrar geçmiş olsun..ayağındaki sorun neyle ilgili..Eğer ortopedikse yücelende m.ali salın var o çok iyi bi doktor ve ameliyatlarında çok başarılı kendim de ameliyet oldum çok şükür hiç sorun yaşamadım. ayrıca ssklıysan orda emar 25 tlydi değişmediyse..

canım benim dizimde kıkırdak aşınması var demişlerdi ama sanırım biraz daha ilerledi dizden aşağı ayağıma indi ağrı...evet yücelende var ama ben özel hastaneye pek güvenmiyorum benim dayımın ayağını orda çok kötü yaptılar..bugün kuzenimde orda ayağından amaliyat oluyor birde ona bakalım nasıl olacak

hoşbulduk özlem.nasılsın?
zehracım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım.çok üzüldüm.ihmal etmeyin tabii hemen gidin.

günaydın kızlar..bunlar hepinize ..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
okyanus tşk ederim canım sen nasılsın? Uğramıyonuz buralara...hele bi kış gelsin sorcam ben sizlere :1hug:

burdayız okyanus..bugün sabahtan beri işlerim yoğundu ancak girebildim..Bu derin varya kaçak ama ben onu bahçelerinde yakalıycam üstüne bi de kahve içicem

burdayız okyanus..bugün sabahtan beri işlerim yoğundu ancak girebildim..Bu derin varya kaçak ama ben onu bahçelerinde yakalıycam üstüne bi de kahve içicem

oooo kimseler uğramaz oldu kızlar nerelerdesiniz?derin nerde haberi olan varmı?o buraları boş bırakmazdı.

kolay gelsin özlemcim.derin buralardada bize yazmıyo.sen bi baskın yap.

kızlarrrrr geldimmm!opuyorumnanaktan
okyanus valla eşimden fırsat bulamıyorumm kaydirigubbakcemilegezmekten de tabiii!
gelen mesajlara cevap yazıp çıkıyorum!
adam fazla takılınca sinir oluyo kendi hep pc başında!
özlemciğimm gel valla içelimm ama bu aralar bahçeye çıkılmıyoo yaaa çokk sıcakkk!kafamçokkarıştı
okyanus geçen hafta fethiyeye uğradıkk arkadaşlara gittik!
fethiye nedense bu sefer gözüme çok güzell geldii yaawwww!...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…