- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.181
iyiyim derinciğim bende.bildiğin gibi.bana da bana da gelinnnn
iyi olurdu okyanuscuğumm ama kampüsü de taşımak gerekecek o zaman!!!:roflol:geçmiş olsun tubacım.derin bi sen kaldın dışarda senide fethiyeye nakil yaptıralım.süper olur.FETHİYE KADINLAR KULÜBÜ.:lepi:
tubacım yakın sayılırız en azından yürüyebilecek uzaklıktayız.siz yazgülümle burdamı tanıştınız.süper valla.kaynaşmıssınız bile.
zehracım sen nerelerdesin?noldu doktora gittinmi?sonuçları merak ettim.
yazgülüm şekercim yaaa sorma valla şimdi annemi yolcu edip geldik mesajını şimdi gördüm annem çok selam söyledi öptü.
haklısın derin valla şu iş güç bi bitmiyo anasını satıyım nası iş yaaaa-tatlicadiarzu- okyanusun fikir süper ama en iyisi senin kocayı kandırmak lazım kampüs taşınmış diye evi taşıttıralım bi sonra gerçeklerle varsın yüzleşsin:roflol:
evet okynuscum kk sayesinde tanıştık yazgülümle ve çok güzel bi dostluk kurdukailecek eşi olsun kendisi olsun sağolsunlar akrabadan ileri davrandılar işlerini güçlerini bırakıp bizle uğraştılar valla sağolsunlar senlede yakınız bacım sabah kahveleri akşam çayları beklerim artık şekercim:1hug:
güle güle gitsin gelsin canım annecin insan bi haber verirdi gidiyor diye hoş haber versende gelemicekmişim az önce doktordan geldim
günaydın kızlar.Allah kavuştursun tuba.gelmeleri güzelde ayrılmak zor oluyor.sen nereliydin?bu arada bende beklerim kahveye çaya.
günaydın.yazgülüm geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun yaşamazsın.tubacım maşallah ne hız varmış kız sende.aman sen yinede taşma sokaklara.
DERİN VE ZEHRA NERELERDESİNİZZZZZZZZZ?
teşekkürler canım a.s.hani derler ya sakınan göze çöp batarmış bizde aman bişey olmasın diye dikkat ettikçe tersine gidiyor allah bundan kötü etmesin
yazgülümm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım!:teselli:kızlarrrrrrr ben geldim ama hemen gidecem nasılsınız ben yoğunum dün misafirlerimiz vardı bugünde annem oruç için yufka yapalım diyor onu yapcaz biraz sonra....bizim kota yine sınıra gelmiş yan komşunun oğulları geldimi hemen doluyor kota herhalde çekiyorlar baya şüphelenmeye başladık.. çünkü hep onlar gelince erkenden doluyor ...yani şimdi kaçak girdim........... hayırlı ramazanlar. size.......öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?