Mula///48

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
mutlu haftalar hepinize.
zehracığım ben dün göcekteydim yat fuarını gezdik.
akşam da misafirlerim vardı kalabalıktık!
bugün işim de yok pek bi bakayım dedim ama benim kız duramıyor.
şimdi de netteki oyunlara taktı çözdü bilgisayarı kendi kendine!gamyoncuiremsu
normal bilgisayarı da istemiyor laptopı alıyor elimden!!akannehir
tuba gerçekten kayıp bu aralar.boshayallersmile
okyanus da memleketten dönmedi sanırım.
enfurtu evi zaman güneş görmesi lazım canım rutubet fazladır bu tarafta!
bir de çatı katı ya da en üst katları tercih etme çok sıcak olur yazın!

günaydın mutlu haftalar arkadaşlar....bugün misafirlerimiz gelcek yoğunum kaçamak bir gireyim dedim arada yine gireerimde ablamın lise arkadaşları gelecek hazırlıklarımız bitti az bir işim kaldı şükür...derincim şimdiki çocuklar süper çözüyorlar bütün şeyleri benim kuzenimin oğlu var 3 yeni doldurdu bilgisayar kurdu ben 1 saat uğraştım onların laptoptan oyun açmak için açamadım o bir düğmeyle açtı babasına bir şey sordum onun işi vardı dur dedi ben bakayım neyi yapamıyorsun diye birde bilmişlik taslıyor görmen lazım...okyanus ne zaman felcek acaba yokluğu belli tubanın da öyle

Benimde 3.5 yaşındaki kuzenim öyLe..
Benim işim oLuyor , veremem bozuk diyorum..
O bozuk değiL yaLan söyLeme bak ben açarım şimdi diyo
Bi de ağLıyo ' anne Merve beni istemiyor ' diye..
İLgiLensem git başımdan bıktım senden diyo iLgiLenmesem istemiyor diyo
ALLah yardımcınız oLsun ya bu devirde anne oLmak çok zor.. eyvahedigeldismile

iyi geceler arkadaşlar nerlerdesiniz kimsecikler yazmamış....bizde misafir vardı onlar gitti bir bakayım dedim.....nasılsınız neler yapıyorsunuz?

günaydın kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
evet zehracığım bu aralar burası çok sakin herkes yoğun sanırım..
ben de ara ara takılıyorum.

slm hayırlı cumalar kızlar.uşakttan izmire geçtim.ne zaman dömerim belli değil.sizler nasılsınız?hepinizi öpüyorum

selam kızlarrrr...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar.
ooo okyanuscuğum geziyosun bakıyorum.
biz sabah emeli 23 nisana götürdük ama hiççç güzel değildi!:1no2:

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok sinirliyim...alttaki kiracının oğlunla kavga ettik çok sinirim bozuldu size anlatayımda azcık boşalayım....sabahtan çok güzeldi gün yengem geldi antalyadan kuzenim geldi..bahçede oturuyorduk....başka misafirimiz geldi 36 yıllk babamların dostu keyfimiz yerinde sohbet ediyoruz kadın beni çağırdı dedi adam arbayı kapımızın önünden alsın oğlan kızıyor dedi bende diyemem misafir nerden bilsin senin kapının önü olduğunu dedim kadın tamam oğluma gitceklermiş diyeyim dedi oğluda piskopat annesini kardeşini dövüyor öyle...ben demedim misafire sonra pencerede oğlan laf attı arabanı al kapımızdan diye adam niye uğradığını şaşırdı sizin başınız belaya girmesin dediler gittiler..sonra annem sinirden oğlanla kapıştı ağzına geleni söyledi ben misafime arabayı al deyinceye kadar sen defol evimden dedi işte annemi zorla çektim yoksa kavga büyüyecek babasına dedik bakalım ne olacak durduk yerde başa bela evdekilere çektirdiği işkence yetmedi bize sarmaya başladı.....neyse çok uzattım sinirden rahatlıyayım dedim öbür misaifrlerde neye uğradığını şaşırdılar...............size iyi geceler belki yakın zamnda yazamam yarın çarşıya gitcez kuzenimle arkadaşlarda gelcek deniz kenrında oturacaz..akşamda köye gideriz artık pazar akşamı görüşürüz.......

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu bir hafta diliyorum hepinize.
zehracığım geçmiş olsun canım zor kötüyle uğraşması....

günaydın arkadaşalr mutlu bir hafta olsun inşallah....derincim evet kötü insanlarla uğraşması çok zor kaçgündür sinirimiz atamadık hala....

slm kızlar.nasılsınız?zehracım ters insanlarla uğraşmak zor canım.sizde dikkat edin aman.sağı solu belli olmaz böyle tiplerin.zarar verir.en iyisi muhatap olmamak.inşallah uzaklaşıp giderde sizde rahatlarsınız.derin geziyorum ama hep evdeyim canım.hiç halim yok gezmeye.çok az yürüyorum hemen yoruluyorum.fethiyeye bi dönsem ilk işim doktora gidicem.yarın dönüyorum inşallah.öpüyorum sizi.iyi bakın kendinize.

selammm kızlarrrr...opuyorumnanaktan
dön artık okyanusum özlettin...
ben de ilk aylar çok halsizdim şimdi de çok enerjik sayılmam normal halime göre..

slm arkadaşalr okyanuscum dön buralar sessiz kaldı derincim sen nasılsın?bende çarşıdan geldim doktora gittim faranjıt olmuşum ayda 1 doktora gitmesem olmayacak ne kadar dayanıksız bünyem var bilmem..bu arada cuma günü allah izin verirse annemle çanakkele gezisine gidiyorum çok merak ediyordum nasipse görcem....

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum döndünmü fethiyeye...teşekkürler derincim bugün gidiyorum allah izin verirse pazar sabah ı burda olcaz..inşlh güzel geçer

slm kızlar.dün döndüm evime özlemişim valla.sizler nasılsınız?zehra nasıl geçti geziniz?tuba hiç uğramamış neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…