- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.841
Ne güzeL.. :a015:
Bugün burda yağmur yağdı.. Sabah şemsiye faLan aLmadan gitmiştim okuLa
Üzerimdeki de kaLın değiLdi.. Dondum resmen..:gitme:
DaLaman'da oLsaydım dondurma yerdim o kadar soğuğu değiL :çok üzgünüm:
Grip oLdm zaten..
Canım annem teLefonda ağLadın mı diye sordu
AğLadım desem üzüLcek , Grip oLdum desem üzüLcek yeni uyandım dedim bende
Bu sefer uyuyacağına kaLk da şu Anatomi dersini düzeLt dedi :dance:
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktanslm kızlar.pazartesi geldim uşağa.bulantılar burdada devam çok kötüyüm.birde hava değişikliği çok halsizlik var.pazartesi hava çok güzeldi salı birden soğudu.kış geri geldi.sizler nasılsınız?tuba hiç uğramamış.ikinci el pazarında satış yapacaktı.nasıl geçti acaba?neyse öpüyorum sizi kendinize iyi bakın görüşürüzzzzzz.
slm kızlar.pazartesi geldim uşağa.bulantılar burdada devam çok kötüyüm.birde hava değişikliği çok halsizlik var.pazartesi hava çok güzeldi salı birden soğudu.kış geri geldi.sizler nasılsınız?tuba hiç uğramamış.ikinci el pazarında satış yapacaktı.nasıl geçti acaba?neyse öpüyorum sizi kendinize iyi bakın görüşürüzzzzzz.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum geçmiş olsun canım...derin sen nasılsın?düzene girdinmi artık..ben bir süre olmayacam yarın çok yoğunum mirayın doğum gününü kutlayacağız..ordanda allah izizn verirse antalyaya gezmeye gitcez artık dönünce görüşürüz
Miray'ın kim oLduğunu biLmiyorum ama doğum günü kutLu oLsun..
Nice SeneLere opuyorumnanaktan
sağol canım miray benim çok sevdiğim kuzenim 4 yaşında bize kalmaya çok geliyor bizde o sevinsin diye doğum günü yapıyoruz arkadaşlarını çağırıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?