- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.861
günaydın kızlarrrr....opuyorumnanaktanmeraba hemşerilerim, ben de muğla ulalıyım. ama görevim nedeniyle kahramanmaraşta yaşıyorum. ailem ulada tabi, yaz tatillerinde geliyorum :)zemuszemus hepinizi öpüyorum
meraba hemşerilerim, ben de muğla ulalıyım. ama görevim nedeniyle kahramanmaraşta yaşıyorum. ailem ulada tabi, yaz tatillerinde geliyorum :)zemuszemus hepinizi öpüyorum
ii geceler bodruma yakınım canım sen nerdesin şu an bodrumdan yer bulabildinmi zemuszemus
canım ben istanbuldayım 4 temmuza biletimi aldım
yer bulamadım daha bir arkadaş gümbet den ev buldu ama kararsızım
nasıl bir yer fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim[/QU
slm canım gümbet biraz gürültülü bir yer ama bodruma yakın eğer sakin biryer düşünürsen bitez iidir ama kışında çok sakindir turgutreis ide tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan
merhaba kızlarr iyi pazarlar herkese..opuyorumnanaktan
zehracığım iyi eğlenceler ve de miraya nice güzel yıllar dilerim.
benim şimdi de bel ağrım tuttu yanlış bi hareket yaptım sanırım.
sürekli yatmak istiyorum canım sıkılıyoo yine bu sıralar.
hamilelik psikolojisi mi nedir bilmem???
merhaba ben geldim...derincim çok sağol canım mirayın doğum gününü kutladık çok kalabalık geldiler akşam 11 e kadar misafir vardı...ordan köye gittik sabahta antalyaya güzel gezdik bugün geldim çok uzun sürdü yol bisiklet yarışları olduğundan kapalı birde şöför evin önünde indirmedi ilerde indirdi okadar eşyayla yürümek zorunda kaldım çok yoruldum....sanada geçmiş olsun canım kendini fazla yorma
merhabalar arkadaşlar.daha öncede sayfanıza yazmıştım.sizlerde cevap verme nezaketinde bulunmuştunuz.eşim fethiyedeki iş teklifini kabul etti.15-20 güne kadar taşınacağız.inşaallah haftayada ev bakmaya geleceğim.ama ön bilgi almak isterim sizlerden: fethiyede,pazara yakın,markete yakın ev bakacağım.mahalle yada semt olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.en fazla 450 ye kadar 3+1 ev bakacağım.mütevazi sakin bi mahalle olursada çook makbule geçer.eşimin işi maden mühendisi.dolayısıyla adamın işi hep dağlarda şantiyelerde.yani evin bütün işini ben görüyorum.pazardı marketti faturalardı v.s....
birazda fethiye hakkında bilgi veririseniz sevinirim.beni en çok yazı korkutuyor.antalya kadar nemli mdir?eskişehir kadar serin bi yerden bu kadar sıcağa nasıl alışacağım bakalım.hele ki ramazan ayında......
sizlerden haber bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim...
merhaba en-fur-tu hoşgeldin sayfamıza ve inşallah fethiyemize ben biraz bilgi vermeye çalışayım canım merkeze yakın bir yer istersen otagarın otaraf yani taşyaka çevresine bakabilirsin migrosun orası olabilir biraz gürültüden uzak olsun ama merkeze yakın olsun istersen hemen yine garaja yakın sayılılır sanyi camisi var onun arka taraflarına güzel evler yapılmıştı oralara bakabilirsin inşallah gönlüne göre ev bulabilirsin...bana göre çok merkezin içinde bakma dolgu sahası denilen yerlere oraların çok sağlam olmadığını duyuyorum....havasına gelince yazımız sıcak oluyor ama çok nemli değil oturduğun bölgeye göre değişiyor kışlarımız çok sert geçmez benden bu kadar birazda öbür arkadaşlarımız anlatsın bu topikte tek gerçek fethiyeli biri olarak bana göre memleketim çok güzel ama herkezze göre farklı inşallah beğenirsin :teytey:
günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları...hıoşbuldum derincim gezdim geldim ama insanın evi ve memleketi gibisi yok birde ben antalyayı çok sevmiyorum ondan eve geldiğime çok sevindim...
enfurtu yardımcı olabildiysem ne mutlu pahalılık konusuna gelince büyük şehire göre biraz pahalı ama turistlik yer olmasından dolayı oda sıcaklığada alışırsın artık deenize gidersin bol bol bizim burası köy şehir içiçe bir şey 15 dakikaya bir köye rahatlıkla ulaşabilirsin.....mesala bizim ev merkeze 10 dakika uzaklıkta yani antalya yolu üstünde yeşilliklerin içinde çokta sıcak görmüyoruz merkeze göre ....neyse inşallah bulursun istediğin gibi bir yer fethiyede kk li çoğalıyor artık..
derincim senide alalım bu taraflara tam kadro olalım burda
zaten hep pahalı yerlerde iş buluyor eşim:) eskişehirden alışığız zaten .pekte etkilmez umarım.şimdi beni asıl düşündüren nakliye işi.buradan asansörlü taşımacılıkla eşyaları ambalajlatıp kamyona yerleştirecekler.ama orada asansörlü taşımacılık var mı ki?oraya gelince sadece vinç tutarız.eşyaları bi güzel balkondanyada pencerden taşırlar.inşaallah ordada vardır.çünkü merdivenden taşınınca eşyalar mahvoluyor.
ben çok soru soruyorum biliyorum ama insan çok ev değiştirince tecrübe sahibi oluyor.bazı şeyleri önceden bilirsem daha sağlıklı bi ev tutabilirim.mesela biri bana sorsa eskişehirde nasıl özelliklere sahip bi ev tutmalıyım diye ,ben hemen pvc pencereli ve de ısı izolasyonu iyi olan bi ev öneririm.sizler fethiyenin yaz-kış şartlarını biliyorsunuz.ev ararken ne gibi özellikler olmazsa olmazdır sizce???
bir soru daharda doğalgaz yok dimi?eğer yoksa sanırım şofben almam gerkecek.ayrıca ocağımı lpg ye çevirtmem gerekecek.
neyse şimdilik aklıma bu kadar soru geldi:)))
kusura bakmayın lütfen olur mu????sizlerden aldığım cevaplar çok işime yarayacak emin olun..
canım ben istanbuldayım 4 temmuza biletimi aldım
yer bulamadım daha bir arkadaş gümbet den ev buldu ama kararsızım
nasıl bir yer fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim[/QU
slm canım gümbet biraz gürültülü bir yer ama bodruma yakın eğer sakin biryer düşünürsen bitez iidir ama kışında çok sakindir turgutreis ide tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan
canım gümbetin gürültüsünden çok denizinin güzel olmadığını,hiç türk olmadığını ayrıca plajda üstsüzden ziyade çok çıplak olduğunu söylediler 2 haftalık bir ev ayarlamıştım 1050tl ye ama şimdi kararsız kaldım aslında bende başta bitez düşünmüştüm ama bulamadım zaman daraldıkça bende daralıyorum
hiç önemli değil canım sana yardımcı olabilirsem ne mutlu burda asansörlü sistem yok sanırım asansörlü evde 4 kattan yüksek evimiz yok doğalgazda yok ocaklar tüple çalışıyor sıcak su için genellikle çoğu evde gün ısılar oluyor ..bence ev tutarken güneş görmesine dikkat ermelisin bence yoksa rutubet kapar sonra ev sonrasını pek bilmiyorum bizim kendi evimiz olduğu için pekte anlamıyorum...başka soruların varsa cevaplayabilirim sorun değil
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
zehracığım hoşgeldin ne güzel gezmişsin..:1hug:
mervenur geçmiş olsun canım nasıl kırdın ayağını???:teselli:
enfurtu bence cennet gibi bir yere geliyorsun eskişehirden pahalı olacağını sanmıyorum fethiyenin...sen de hoşgeldin aramıza.a.s.
aa bende güneş görmeyen ev olsun diye düşünüyordum.yazın gün boyu güneş evin içinde olsa sıcaktan durulmaz sanırım.ama rutubet olayını hiç düşünmemiştim doğrusu.4 kattan yüksek ev olmamasıda güzel bence.yüksek katlı binaları pek sevmem zaten.şimdilik başka sorum yok canım.çook teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?