- 5 Şubat 2020
- 242
- 360
- 18
- 32
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Aynen öyle. Ama onlar delikanlılıklarını anca çocuk yaparken kullanıyorlar ! Ve o şimdi bizim kıyamadığımız bebeler ilerde bize büyüük dert olacak.ayynen öyle.yalnızca sürekli doğurup durdukları el kadar bebeklere üzülüyorum.bir de oynaya oynaya oh ohh avrupaya gidiyoruz diye buraya hakaret ede ede gidenleri varya hele kapıdan döndürseler bile buraya geri sokmamaları lazım buraya.
bizim evlatlarımız orda şehit olsun onların bir de bu tavırlarına bak.Vatanını korumayan adamdan bir halt olmaz zaten.çocuklar, yaşlılar ,kadınlara sahip çıkılıp dipçik gibi ama sağda solda olay çıkartan erkeklerini kendi vatanlarını savunmaya yollıycaklardı esas en başta daha.
Dedigim gibi bir iki yerli gazeteci kacirilan cocuklarla ilgilenip arastirmaya basliyor,isin ilginc tarafi cogunluk multeci cocuklar ve orta okul donemi cocuklari bunlar.Sonrasin da bakiyorlarki "bakirelikleri" parali adamlarada satiliyor. internette biraz arastirin,bbc,cnn gibi global bir cok haber kaynaklarindan okursunuz.2017 de ozellikle 63000 kusur cocuk multeci avrupa ulkelerine giris yapiyor ve 10000 kusuru kayip ve bu oynanmis rakamlar isin net rakami saklaniyor.gerçekten iskandinav ülkelerinde böyle bir şeyler yaşandı mı? Kanım dondu okurken..
Her birimiz sıcak evimizde yatıyor, öyle yazıyoruz bunları. O yüzden yüzde yüz anlamak mümkün değilken konuşmak kolay.
Ben ülkemde böyle kargaşa olsun istemezdim.
Keşke başka şekilde sahip çıkılsaydı o insanlara.
Sağlıklı yönetilseydi bu süreç.
Bütün siyasi şeyler bir kenara, neden savaşmadılar neden burdalar neden ürediler, neden pisler neden vs vs bunlar bir kenarda dursun, önce insanlar.
Çok üzülüyorum çocuklara özellikle, günahsızlar neyin içindeler bi haber...
İnsan olan buna üzülür ötesi berisi yok.
Vatansızlıktan daha kötü bir şey olamazmış, iyi idrak ettim.
Ayrıca bunca zaman onlardan nefret edenler, şimdi de gittikleri için onları nankörlükle suçluyorlar:) Gururunuz mu incindi nedir, bırakınız gitsinler. Yaşamak ve belki daha iyi yaşamak için gidiyorlar. Bana kalırsa boş bir hayal. Ama gitsinler bakalım.
Dünya yaşanmaz hale geldi, sonumuz hayrolsun.
yahu maddi destek geliyo da hadi o maddi destek %100 kullanıldı o amaç için, her gelen ailede ortalama 10 çocuk ve durmadan ürüyolar.Bi tek evlere yerleştirmekle , yemek vermekle bitiyo mu masraf? Bizim kendi insanımız parasızlıktan borçtan kendini öldürüyo artık , zaten biz kendimizi doğrultamadık ki daha.Alınan maddi desteklerden bahsedilmiş .... onlar alınmasaydı o zaman .... o alınan destekler milyonlarca insanı beslemeye yetmiyor demek ki ...
Dedigim gibi bir iki yerli gazeteci kacirilan cocuklarla ilgilenip arastirmaya basliyor,isin ilginc tarafi cogunluk multeci cocuklar ve orta okul donemi cocuklari bunlar.Sonrasin da bakiyorlarki "bakirelikleri" parali adamlarada satiliyor. internette biraz arastirin,bbc,cnn gibi global bir cok haber kaynaklarindan okursunuz.2017 de ozellikle 63000 kusur cocuk multeci avrupa ulkelerine giris yapiyor ve 10000 kusuru kayip ve bu oynanmis rakamlar isin net rakami saklaniyor.
yahu maddi destek geliyo da hadi o maddi destek %100 kullanıldı o amaç için, her gelen ailede ortalama 10 çocuk ve durmadan ürüyolar.Bi tek evlere yerleştirmekle , yemek vermekle bitiyo mu masraf? Bizim kendi insanımız parasızlıktan borçtan kendini öldürüyo artık , zaten biz kendimizi doğrultamadık ki daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?