• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mum İle Aradığım Kayınvalidem.

assiia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
12
0
6
İstanbul
Forumda hep kaynana gelin çekişmeleri var. Onları okudukça, keşke benim de kayınvalidem olsa da, bende bişeyler yazabilseydim diyorum. Rahmetlik olmuş hiç tanışamadık. Eksikliğini çok hissediyorum.

Son düzenleme:
Forumda hep kaynana gelin çekişmeleri var. Onları okudukça, keşke benim de kayınvalidem olsa da, bende bişeyler yazabilseydim diyorum. Rahmetlik olmuş hiç tanışamadık. Eksikliğini çok hissediyorum.

gelin kayınvalide çekişmelerini okuyunca mı keşke kv m olsaydı diyorsunuz :53:
Anne kız gibi olanlara özeneceğiniz yerde
keşke rahmetli olmasaydı da bende çekişseydim mi diyorsunuz :1:

Yanlış ifade yaratmışım arkadaşım. Tabiiki de anne kız olabilmeyi çok isterdim. Arada tatlı tatlı atışırdık, onun bile eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.

Son düzenleme:
Yanlış ifade yaratmışım arkadaşım. Tabiiki de anne kız olabilmeyi çok isterdim. Arada tatlı tatlı atışırdık, onun bile eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.

bende şaşırmıştım okuyunca dertsiz başına dert arıyo diye :1:
Ama yaşasaydı belkide çok iyi anlaşıcaktınız kimbilir :31:

Tatlı tatlı atışmak?
Kayınvalideyle tatlı atışan milyondabirdir o yüzden bence siz en iyisi her duanızda kendisine bir fatihanızı eksik etmeyin.

Dualarımı hiç eksik etmiyorum. Keşke yaşasaydı. Mutlaka tartışmalar olurdu hepimiz insanız neticede. İnanın yokluğu çok hissediliyor. Herzaman rahmetle anıyorum. Teşekkürler yorumlar için.

şaka ??????????????

yada kayınpederin çok yalnız ve de kötü bir adam ?

yoklugunu hissettikçe oku ruhuna bir el fatiha ...en güzel kayınvalide senin ki...

rahat battı heralde :D :D :D

allah rahmet eylesın ısde ne eksık olursa ınsana cekııc gelıyoo ....

Ben kv ile sifir sorunsuz biri olarak sana hakveriyorum.
Bazen inatlasmamiz olur ama o bana gelin muamelesi yapmaz pasa pasa kavgamizi eder sonra oturur karsilikli sigara iceriz:))
Beni kimseye ezdirmez. Gerektigi zaman benim icin kocama bile resti ceker.
Gelen misafirleri aralarinda kurtce konusursa ben anlamiyorum diye misfiri Turkceye yoneltir. Misafir gidince bana takar kafayi iki kelime ogrensen nolucak diye kizar:)))
Benim ona taktigim lakaplar vardir hic tepki vermez oda bana takar guleriz.
Giydigime yedigime yatmama karismaz hic.
Yardima ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Duyurmam yeter.
Ben severim kendisini Allah uzun omur versin insallah...

Ben kv ile sifir sorunsuz biri olarak sana hakveriyorum.
Bazen inatlasmamiz olur ama o bana gelin muamelesi yapmaz pasa pasa kavgamizi eder sonra oturur karsilikli sigara iceriz:))
Beni kimseye ezdirmez. Gerektigi zaman benim icin kocama bile resti ceker.
Gelen misafirleri aralarinda kurtce konusursa ben anlamiyorum diye misfiri Turkceye yoneltir. Misafir gidince bana takar kafayi iki kelime ogrensen nolucak diye kizar:)))
Benim ona taktigim lakaplar vardir hic tepki vermez oda bana takar guleriz.
Giydigime yedigime yatmama karismaz hic.
Yardima ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Duyurmam yeter.
Ben severim kendisini Allah uzun omur versin insallah...

Bende oyleyim , nispet yapar gibi olmasın ama Allah kvdemi basımdan eksik etmesin
Ne esime ne kendi anneme ezdirmez beni , hep arkamda durdu şimdiye kadar

Şimdide ben hamileyim çalışıyorum diye cocuklarımi yazlığa götürdü , bakıcı yi bile götürdü , kadını orda gezdirmiş ihtiyaclarını almış , sırf torununa daha iyi baksın gönlü olsun diye , Allah bin kere razı olsun hakkını ödeyemem

Benim kendi ailemde 3 kuruş bana harcayacak olsa 2 kere düşünür , cok sukur ki ihtiyacım yok

cesaretine hayran oldum :34::34: arkadaşım sen dertsiz başına dertmi arıyorsun, yok öyle tatlı tatlı atışmak, resmen soğuk savaş gibi yaşananlar... boş ver sen bizlere özenmeyi, sahip olduklarının kıymetini bil :34::34:

Son düzenleme:
Kayınvalidesini özleyen bayan...::)helal olsun...en şanslı bayann değerini bil...olsaydı ne demek istediğimi anlar ve burda bambaşka bir konu içinde olurdun zaten::)

bence cok takılma dünyadaki en iyi kaynanaya sahipsinn:)
en iyi kaynaana ölü olanıdır.

benimde kayınvalide ,kayınpeder rahmetli hiç tanışmadım..
mekanları cennet olsun da eksikliğinide hiç duymadım ne yalan söyliim.
hele burdakileri okuyupta eksikliğini duymam zaten imkansız...

Kızlar çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz çoğunuz kaynanadan çektiğiniz için olabilir ama bütün kaynanalar da böyle demek değil bu. Biraz adı kaynana olunca ön yargıda oluyor kendi annemiz gibi elbette olamaz. Ama kendi annemizle de yeri geliyor anlaşamıyoruz ama tolare edebiliyoruz ancak kaynana olunca tolare edilemiyor pek tabii ki çok geçimsiz, ara bozmaya, fitne yapmaya çalışan kaynanalara giyecek söz yok o ayrı ama ne de olsa eşimizin annesi yani bunun için bile saygı göstermek lazım en iyi kaynana ölü kaynana falan bunlar hoş değil. Sizin de anneniz var belki de erkek kardeşiniz ağabeyiniz var gelininiz annenizin arkasından böyle bir şey dese hoşuna gitmezdi sanırım. Konuyu açan hanımefendi de olsaydı da tanışsaydım demiş eşinin annesi olduğu için.

Aklınıza geldikçe yasin okuyun dua gönderin arkadaşım orada en çok duaya ihtiyacı var onların. Nasıl bir insan olduğunu hiç bilemezsin tanımamışsın ama ne olursa olsun eşinin annesi. :34:

bayanlar unutmayın sizinde erkek kardeşiniz varsa oda evlenecek ve onun eşide sizin annenize sizin burada yazdıgınız dilekde
bulunacak. Açıkcası bunu çok ayıpladım, gun gelecek sizinde oglunuz evlencek sizde kaynana olacaksınız ve sizinde gelininiz
sizin hakkınızda gebersede kurtula dese ??? Bence çok art niyetlisiniz hemde çok bu konuda sonuna kadar dejavu ya katılıyorum
onun bu bakış açısını şiddetle tebrik ediyorum. Helal olsun, eşi çok şanslı.

Back
X