Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumda hep kaynana gelin çekişmeleri var. Onları okudukça, keşke benim de kayınvalidem olsa da, bende bişeyler yazabilseydim diyorum. Rahmetlik olmuş hiç tanışamadık. Eksikliğini çok hissediyorum.
Yanlış ifade yaratmışım arkadaşım. Tabiiki de anne kız olabilmeyi çok isterdim. Arada tatlı tatlı atışırdık, onun bile eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.
Forumda hep kaynana gelin çekişmeleri var. Onları okudukça, keşke benim de kayınvalidem olsa da, bende bişeyler yazabilseydim diyorum. Rahmetlik olmuş hiç tanışamadık. Eksikliğini çok hissediyorum.
Ben kv ile sifir sorunsuz biri olarak sana hakveriyorum.
Bazen inatlasmamiz olur ama o bana gelin muamelesi yapmaz pasa pasa kavgamizi eder sonra oturur karsilikli sigara iceriz:))
Beni kimseye ezdirmez. Gerektigi zaman benim icin kocama bile resti ceker.
Gelen misafirleri aralarinda kurtce konusursa ben anlamiyorum diye misfiri Turkceye yoneltir. Misafir gidince bana takar kafayi iki kelime ogrensen nolucak diye kizar:)))
Benim ona taktigim lakaplar vardir hic tepki vermez oda bana takar guleriz.
Giydigime yedigime yatmama karismaz hic.
Yardima ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Duyurmam yeter.
Ben severim kendisini Allah uzun omur versin insallah...
yat kalk haline şükret
kv ölsün diye dua edenler var![]()
bence cok takılma dünyadaki en iyi kaynanaya sahipsinn:)
en iyi kaynaana ölü olanıdır.