Mümkün olabilir mi ?

Ben 17de üniversiteye başladım 5 yıl okudum 22de mezun oldum. Eltinizde 21 yaşında 2 yıllık üniversite mezunu olabilir ne var yani bunda? Aynı zamanda boş vaktinde kuaförde çalışıyodur, olmayacak şey değil yani bunun neresinde sorun var?

kıskançlık sezdim cahilsin sanırım okuma yazma kursuna da git daha kendini ifade etmeyi bilmiyorsun

Şuan 21 yaşında son 1.5 yıldır evli ve okumuyor
Tanıdıgımızda 19 yaşına yeni girmişti yani olabilir olamaz demedim zaten

Çelişkili sözler olmasından rahatsız olmuşsunuz anlaşılan. Şimdi lise de çocuk gelişimi okuyan da anasınıfı öğretmeniyim falan diyebiliyor bazen. Çocuk gelişimi bölümüyle de karışabiliyor. Elti de net konuşmuyor. Ama zamana bırak. Nasılsa zamanla çıkar ortaya

Benim anlamadıgım kv ve görümcenin tavrı yani bana ne kızın okulundan vs inden zaten aramızda bariz yaş farkı vs var neyse buradaki bi çok arkadaş beni yanlış anladı

Benim anlamadıgım kv ve görümcenin tavrı yani bana ne kızın okulundan vs inden zaten aramızda bariz yaş farkı vs var neyse buradaki bi çok arkadaş beni yanlış anladı
Kim bilir ne var KV ve görümcenin kafasında. Bazen insanları anlamak zor. Onlar da belki kendilerince hava atmaya çalışıyorlardır öğretmen gelinimiz var diye. Sen doğru ol. Onlar görür zamanla insanlığın diplomayla alakası olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…