Mümkün olabilir mi ?

Haklıymışsınız
Eşimle konuştuk hatta eşim olamaz deyince bende neden olmasın ki dedim küçük okula gitmiştir vs dedim

Sıkmamak mümkünmü genellemek istemem ama kk da ki çogu kadın konu sahibini yermek için ugraşıyor
Ya bir kere ben 33 yaşındayım
10 yıllık evliyim ailenin 2. Geliniyim

Eltimi kıskanmam için hiçbir neden yok

2 yılda toplasan en fazla 7 8 kere gördüm kızı

Canım, ben 20 yaşında 4 yıllık bitirdim. Olabilir ona takılma.

Valla ben anlamadım bi görümce diyorsunuz bi elti. Hangisi okumuş hangisi okumamış? Siz hangisine takıksınız anlamadım.

Aynen o seni o kadar eleştiriyo lafı hak eden o. Bir de kaç yaş varmış aranızda insan biraz saygılı olur. Ama ben de kolay kolay konu açmam yani uzun süredir takip ediyorum burayı yeni üyelik aldım gerçekten derdini anlatan derman bulacağına dert sahibi olup gidiyor.

Düşünün eltim kardeşimle aynı yaşta kardeşim gibi davrandım erkenden evlendiği içinde üzüldüm hatta şimdi kv demle aynı mahallede oturuyor görümcemlede aynı binada

Hımm anladım. Yalan söylüyorlar yani. Aman okumakla adam olunsaydı
Yani bu bir artı değil kaldı ki keşke okumuş olsun bunun için üzülmem benim zamanımda okumak vs daha zordu o yüzden kardeşlerime ve yakınımdaki gençlere destegimdir hep
Mesela geçen yıl bir akrabamız kızını okuldan aldı kız nasıl aglıyor ben hata ediyorsunuz bu kızın gözyaşı sizi iflah etmez bırakın okusun iş hayatı için ufak dedim
Eltimin yorumu okuyup ne olacak ki bu zamanda kız çocugu bide olanları görüyoruz dedi
Bende kızı erkegi olmaz okumanın dedim
Tam sen niye okudun diyecekken odadan çıkıp gitti

Boşverin duymamazlıktan gelin. Bazı insanlarda yalan söyleme hastalığı var. Bi kız vardı aynı sınıftaydık, geçmediği dersten geçtim diyordu gözümüzün içine baka baka yalan söylüyordu. Halbuki notlarımız asılı oluyordu hocaların kapısında. İnsan şaşırıyor ama sonra gülüp geçiyorsun

Haklısınız ben dün yine konusu geçince sizlere sorayım dedim
Şuan daha büyük sorunlarım var
Ama aklım almıyor da bazen herşey er yada geç açıga çıkar bundan korkmuyorlar mı ki sonuçta yalancı olacaklar herkesin gözünde
Kv okula gitmemiş görümcem ise ilkokul mezunu
Baktılar beni kendi hayatlarıyla vuramıyorlar eltimin adını kullanıyorlar

Hah şimdi daha net anladım olayları :)
İşte çıkacağını biliyorlar da alışkanlık bu önüne geçilmiyor. Huyundan vazgeçeceğim sanmıyorum

hazırlık okumasam ve ilk senemde 2 yıllık bir yüksekokula girsem 18 yaşımı doldurmadan mezun olurdum, yani çok yıl hesabına girmeyin erken başlamış olabilir, 2 yıllık açıköğretim okumuş olabilir, ya da kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunudur onlar abartmıştır,
sonuç olarak ne olursa olsun kızın eğitimini boşverin, profesör bile olsa kendinizi ezdirmeyin.

Düşünün eltim kardeşimle aynı yaşta kardeşim gibi davrandım erkenden evlendiği içinde üzüldüm hatta şimdi kv demle aynı mahallede oturuyor görümcemlede aynı binada

Malesef her insan değer bilmiyor. Hak etmiyorsa en iyisi hiç yüz vermemek. Benimle yaşıtmış işte ben de küçük görüyorum kendimi evlilik için. Daha olgunlaşmadan evlenip nereye saracağını bilemiyor herhalde

Haklısınız hiç cevap vermiyorum çogunlukla duymazdan geliyorum yada sadece dinliyorum olabilir tabi eşimede dedim neden olmasın diye

size birşey danışmak istiyorum ama özele yazamadım bu konuyla ilgili degil

Bence bu eltin hayat universitesinden mezun.

Aileye gel...
Uğraştığınız şeyler kreş seviyesinde olduktan sonra siz dahil tüm aile ordinaryüs profesör olsanız ne yazar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…