- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Kızlar az önce facede geziniyordum eltim egitim durumunu değiştirdi ............. lisesi çocuk gelişimi mezunu yaptı kızın hakkına girdim gece gece sahidrn ana okulu ögretmenliği yapmış çok üzüldüm kalbimi bozdugum için @Mune abla konumu kapatırmısın
Hakaretlere bişey olmadı dönüş yapmadımee size ettiği hakaretler ne oldu,onları da mı yanlış anlamışsınız?
niye böyle bir dönüş yaptınız?
Eltim burayı takip ediyor galiba yada üye yani öyle şeyler dönüş yaptıgım yokee size ettiği hakaretler ne oldu,onları da mı yanlış anlamışsınız?
niye böyle bir dönüş yaptınız?
Tüm mesajlarımı okur musunuz lütfen lütfen lütfenBaşkasının hayatı niye ilgilendirir ki sizi anlamıyorum!!!!
Tanıdıgımızda 19 yasındaydı ve bi kaç içinde yeni evliydi okula gitmiyordu yani bu8nu demek istedim bide lütfen zor olmayacaksa profilimden konuya attıgım mesajları okuyun2 yıllık mezundur. Yada kız meslek çıkışlıdır. Yalansa yalan, doğruysa doğru. Boşverin. Evli barklı kadın. Kocası gerçeği biliyordur zaten. Araştırıp napıcaksınız?
Tüm mesajlarımı okur musunuz lütfen lütfen lütfen
Kız şuan 21 yaşında tanıdıgımızda 19 yaşındaydı evde kızdı yani okula gitmiyordu üniverste mezunuyum deyince
Bide hep bu konuyla bana gelinince size sormak istedim kk hatunlarına bu mümkünmü diye
Tamam haklısınız dün akşam evde kv ve kocam konusunu açınca eşimde olamaz deyincw sormak istedim eltim 19 yaşında yeni evliydi okula gitmiyordu şuan yeni 21 oldu nasıl olur diye sormak istedim sadece hep diploma lafının olmasıSize laf söylediğinde tersleyin fırsat vermeyin bu duruma. Birkaç defa terslerseniz tekrar yapmaz diye düşünüyorum cesaret edemez. Evet söyledikleri biraz karışık özellikle çocuk baktım vs anaokulu öğretmenliğiyle ne alakası varmış ? O kısımlar saçma ama boşverin ne diyorsa desin. Ayrıca ben 21 yaşındayım ve 4.sınıfım. Yan odadaki arkadaşım da 21 yaşında 5.sınıf (1 sene fazladan okuyor). Olabilir yani erken başlamıştır ilk senesinde gitmiştir. Böyle şeyleri kafaya takıp yormayın bence kendinizi :)
Haklısınız ben kendimi anlatamadım sagolunBoşverin,hiç umurunuzda olmasın.
Ne güzel,eltiniz aranıza mesafe koymuşsa tadını çıkarın bence.
Tamam haklısınız inanın hiç umurum degil kafa ya takmam söz konusu değil ama kalbimi açıp size gösteremem gerwksiz bi konu oldu kusura bakmayınTamam da size ne bundan? Kıyaslama yapıyorlar dediniz onlara ne? Bu çnu kompleks yapıp niye takılıyorsunuz kim ne düşünürse ne söylerse söylesin.
Tamam haklısınız dün akşam evde kv ve kocam konusunu açınca eşimde olamaz deyincw sormak istedim eltim 19 yaşında yeni evliydi okula gitmiyordu şuan yeni 21 oldu nasıl olur diye sormak istedim sadece hep diploma lafının olması
Tabi mümkün dür ben kız kesinlikle yalancı demedim sadece çok fazla söylem değiştirdi o yüzden sormak istedim hata ettim ama anladım kaynana aldatma vs sormak gerekiyormuş bu arada yorumum size özel değil ne olur üstünüze alınmayınBelki meslek lisesi çıkışlıdır açıktan lisans okul öncesi okuyabiliyor onlar.
@Margarikotin konumu kapatırmısın gece uykusuzlıgun verdiği gafletle konu açtım hayatımdaki en büyük hata buydu galiba
Son kez yazıyorum eltimi kıskanmıyorum keşke okumuş olsun ben kızların okumuş olmasından yanayım kıza karşı içimde kötü hiç bir niyet yok
Sadece eşim ve ben 19 yaşında nasıl 2 yıllık mezunu olunabilire takıldık dün akşam çünkü yıllar uymuyor şuan da yeni 21 oldu
Neyse hepinizden özürdilerim Kk hatunlarına derdini anlatmak deveye hendek atlatmak gibiymiş bi kez daha anladım
2 yıldır tanıyorum eltimi 1.5 yıldırda evli ama sürekli bir üniverste mezunuyum bi yok 2 yıl mezunuyum vs vs değişince konular kafama takıldı size sormak istedim hata etmişim
Ne kıskançlıgım
Ne insanların özel hayatını kurcalamam kalmadı
Keşke kalbimi açıp gösterebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?