Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Murat Sönmezerde tüp bebek tedavisi olanlar yardımcı olurmusunuz
Ankara ünv.Prof.Dr.Murat Sönmezer' e 2014 yılında giden varmı 2.tüp bebek denemmde şansımı Murat bey'de denemek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ...
Ankara ünv.Prof.Dr.Murat Sönmezer' e 2014 yılında giden varmı 2.tüp bebek denemmde şansımı Murat bey'de denemek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ...
Ben cem beye giderken murat hocanin hastalarida vardi . Memnun olduklarini soylediler
C.tesi gunu catlatma ignesinin kararini verecekti bize asistanlar bakip hocaya tlf haber verirken murat hoca kendi geldi. Diger islemleri cem hoca kendi yapti birazda yogunluktan diyorum.
Hastanede bakmiyor diye biliyorum.
Fakat islemleri simdi anlasmali merkezinde yapiyor herhalde biraz tuzlu.
ben eylül ayında Murat Hoca ile tüp bebek yaptım. ilk tüp bebeğim olduğu için rapor hakkım vardı. önce murat hocanın muayenehanesime gittim ve 300 lira ödedim. sonraki her takibimi cebeci tıp fakültesinde yaptı ve bir kuruş bile ödemedim. ancak yumurta toplama ve transfer işlemlerini Hrs hastanesinde yaptı bir tek o işlemler için 3500 tl ödedim ve çok şükür sonucum pozitif çıktı. hatta hocayla cebeci tıptaki ofisinde görüştüğümüzde sonucu söyledim ve son aylarda hep pozitif cevabını duyuyorum dedi. bence deneyebilirsin tabi ben çok da araştırmamıştım tavsiye üzerıne murat hocaya gittim o yüzden hastanede yapılsa ne kadar para ödeyecektim bilemiyorum.
ben sevdim murat hocayı umarım senin içinde hayırlısı olur