mürşidi kamil

Hak
haklısınız zaten inanmam sadece paylaşmak istedim ben bide herşeyi kafayı takan birisi olarak

Bilmiş veya sallamış bilemeyiz onu. Ama tutmuş bir şekilde tesadüftür değildir onu da bilemeyiz.
Kafanız niye karıştı peki onu anlamadım?
Hocanın öyle demesine nerden bilecek diye ben çok takıntılı bi insanım kelimelere bile hep başkalarının sözüne inanırım kendime olan özgüvenimi yitirdim bu yüzden

Evet maraşlıyım ama o nerden bilecek bu yüzden kafam karışık

yasak bu konular burada ..
nerden bildiğini anlamak için alim olmaya gerek yok..
adamın değil hoca mürşidi kamil olmadığını bilmek içinde alim olmaya gerek yok.

hoca dediyse doğrudur,
biz aciz kullar, koskoca mürşidi kamil hocanın görülerini sorgulayacak değiliz, ne haddimize

yasak bu konular burada ..
nerden bildiğini anlamak için alim olmaya gerek yok..
adamın değil hoca mürşidi kamil olmadığını bilmek içinde alim olmaya gerek yok.
Yasak olduğunu bilmiyorum yeni üye oldum zaten

Netten baktım ;
Mürşid-i kamil, Sırat-ı Müstakimi (dosdoğru yol, yani İslam’ı) gösteren, dalaletten hidayete sevkeden kişidir. Mürşid-i kamil, tasavvufta seyr-i sülûkunu tamamlayıp, irşada ehliyetli ya da icazetli olan kişiler için kullanılan bir tabirdir. Şeyh ile aynı manaya gelir.
Böyle diyor ama konuyla ne alakasi var anlamadm tanıştığı kizlar vs.

Yeni üye ,belli ki hepimizi banlatmaya gelmişsin .. Google denen seyden haberin var mı ? Ne sorarsan söylüyor. .

Bu bey abinin kafası karışık ..değilse de karışınca maraslinin peşine düşer :) sende elin böğründe kalırsın :)))

Allah aşkına biri aciklasa konu sahibi ne sormuş? Herkes yazıyor ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…