mürşidi kamil

Neyi anlamadınız , sizle tanışmadan önce bir hoca demiş ki marasli biriyle tanıyacaksın , sen o kişisin diyor yani. Hepsi bu.

Bu tarz şeyler olabiliyor. Metafizik'e saygım var. Bu tarz şeyler çok duydum, bir ara Falla da ilgileniyordum. Yani gelecek bana hiç çıkmadı ama çıkan da çok duydum. Eşelemeyin bence. Dediği doğrudur muhtemelen, yalan değildir ama bunu merak edip ne yapacaksınız?

olsa olsa mürşidi falcı olur dimi

Senden ayrılcaktır da yol yapıyordurlar mursidi kamil hoca beyle

Mürşid irşad eden demek. Kamil de kemal sahibi demek. Yani bi bakıma insan yetiştirme yetkisi olan anlaminda diyebiliriz. Ama gaybı Allahtan baska kimse bilmez. Sununla tanisacaksin, burada bunu goreceksin vs tarzı konusanlara da güven olmaz. Ayrıca dini konu da yasak

hangi hocaymış?

Mursidi kamil ney yahu? Bu devirde bunlara inanan kaldi mi?

Devamini da diyeymis iyiymis. Traileri vermis cekilmis. Konunun hala acik olmasi da sasirtti beni bu arada.

Dini konu yasak diyoruz hacii hoca mursidi kamil diye konu aciyosunuz. mursidi kamil mi varmis bu zamanda inanmayin herkese aklinizi kullanin azicik

hangi oda seninle tanışmış? yatak odası mı? oturma odası mı?

Hayy o da'larin de'lerin Allah mustahakini versin

O kişi bi bilgi vermiş erkek arkadşımla tanışmadan önce maraşlı bi kızla tanışacaksın dıye ardından oda benle tanışmış

Erkek arkadaşının sallamadığı ne malum? Belki seni etkilemek için uyduruyor. Belki de seni yokluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…