Baya işimiz var o zamanÖnce yeryüzündeki malatyalıların sayısını öğren..sonra kadınları ayır..evlenecek yaşta olanların sayısını bul..yüzdesini hesapla..çarp böl eğer olasılık düşükse sen değilsindir, fazla ise sensindir..evlen gitsin.
Hayır bunu duymak değil doğru olabilirmi diyeBirisi sevgiline Maraşlı birisiyle tanışacaksın diyor
O da seninle tanışıyor Sen de Maraşlisın yani sizin çok mübarek bir ilişkiniz var bunu mu duymak istiyorsun anlamadı ki kimse
Sence doğru olabilir mi? Burda sorduğuna göre sende inanmamışsın.Hayır bunu duymak değil doğru olabilirmi diye
İnanmadım zaten sadece takıntılı bi insan olduğum için paylaşmak istedimSence doğru olabilir mi? Burda sorduğuna göre sende inanmamışsın.
Tek marasli sen misin :) belki başka bir maraslidirBen zzaten maraşlıyım :)
Tek marasli sen misin :) belki başka bir maraslidir
erkek arkadaşın yalancı birisi değilse Doğru söylüyordurHayır bunu duymak değil doğru olabilirmi diye
Mürşidi kamil olan asla bu tür işler yapmaz, böyle abuk sabuk da gelecekten haber vermez çünkü olmamış olanı ancak Allah bilir. Mürşidi kamil kendi hak yoluna girip başkaları da girsin diye çalışana denir. Sizin ki ya tesadüf olmuş, ya sevgilin yalan söylüyor ya da o kadar inanmış ki sevgilin buna istemsiz olarak maraşlı biriyle yani seninle birlikte olmuş. Böyle bir kuram var. Birine sen 30 yaşında evleneceksin dersen ve o da sana inanırsa zaten elinde olmadan 30 yaşında evlenmek için herşeyi yapar.Öncelikle selamun aleyküm direk konuya girmek istıyorum yaklaşık bir yıldır konuştuğum birisi var ilk tanıştığımız zamanlarda bi hoca varmış yani mürşidi kamilmiş erkek arkadaşım malatyalı benle tanışmadn önce maraşlı bi kızla tanışacaksın demiş ardından benle tanışmış bende bu konu hakkından sızlerden bilgi almak istedim
Sen çekil aradan bence ..diğer maraslilarin önü açılsın :)olabilir
Çelişkiler, çelişkiler...E "Gaybi Allah'tan başkası bilemez" meselesine ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?