canım dert etme hemen arada olur böyle 2 gün olmuş sadece nolcak vücudunu şaşırt istersen mesela sirkeli su içmiyorsan iç yada ekmeğini iyice azalt yada aksam yemeğini salata ya da yogurt yap sadece ki vücudun bu farkı algılasın
twister nekii?? kızlar misafirim vardı pek giremiyorum yavrum 2 gün normal çok sıkma kendini 1hafta sonra farkedersn bende öyle diyodum 2 gündür aynı baktım bugün azalmış. eee kızlar yarın kilo bildirim günümüzz unutmayınnnnn
aksam menüm:
Lahana çorbası
1 domates 1salatalik ve 1 kuru soğandan yaptıgım az tuzlu yagsiz salata İyice hakim olmaya başladım kendime artık bu saatten sonra yemek yok su maden suyu ve yeşil cay ramazana tam bı hafta kaldı Allah'ın izniyle 60 kilo girmek istiyorum
aksam misafirler vardı tabi kek börek felan yaptık ama ben naptım YEMEDİM TABİKİİİİ Sekersiz çay ictim su ictim oyaladım kendimi gerçi canım da istemedi ..
ama insanların ay bir dilim ye ne olacak bişey olmaz ac acına diyet olmaz herseyden Yemen lazım felan lafları benim cinnet geçirmeme neden oluyo
Arkadasim saat olmuş 10 bana börek yedirmeye çalışıyorsun var mı böyle bir mantık ?
Herkes diyetisyen kesiliyor bir anda basına ama gel gor ki hepsinin göbeği en az 3 kat olmuş
Ben midemi küçülmene kadar çok uğraştım pasta kek börek hastasiydim niye eskiye doneyim ?
Bir de börekte de vitamin varmış öle diyolar hey allahım yav
neyse biraz uzun oldu ama anlicaginiz diyet yapan bir insana ısrar etmeyin ona karışmayın herkesin kendi kararı herkesin kendi vücudu !!!!!